Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube

Двамата се хилят на историята като нещо нормално
273
Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube
Снимка: БГНЕС

Стар разказ на Тити Папазов как остригал гаджето си, защото му изневерила с близък приятел, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Баскетболният шеф разкрива историята в подкаста на Тото на фона на непрекъснат смях и шеги от негова и от страна на водещия.

След случая с накълцаната с макетно ножче и остригана нула номер Дебора, историята на Папазов не се различава кой знае колко.

Приятелка на Гергана, момичето, което навремето му изневерила, разкрива още по-шокиращи подробности. Не само е била подстригана от Папазов, но е била заключена с белезници за парното и е стояла така над 24 часа, докато не дойдат роднините й.

Междувременно всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени. Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: тотоТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Въобще не вярвам, че телевизиите ще спрат да канят този човек, те го направиха национален герой, вече двайсе години май го дават по всички телевизии, а той не може да направи едно изречение
224
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кога феновете на Подуене ще се разграничат от подобни гнусотии - никога.Първо повечето не могат да четат и второ са същите като тоя плачко.
223
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този Тити ли е Фити ли е най-долната псевдомутра на България, то е олицетворение на минаващите на червено, паркиращите на велоалея и стрижещи жени за които законите не важат последните 30 години, колко хора е затрил този наглаяр?
222
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
еех този Тити, все слушам колко бил свестен... Ревльо
221
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А приятеля подстригал ли е?!
220
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тити Папазов се срещнал с Веско Маринов и му казал, че двамата много си приличаме. Веско казал - ама аз не плача толкова. Тити отвърнал - ти е, но тялото ти плаче.
219
3
 
1
 
! Отговори
Тели преди 8 месеца
И аз едно време подстригах едно гадже, 1-ви номер. Тя искаше Нула номер, но мен ме беше страх да не я порежа. Не си спомням да се е оплаквала ха някой.
218
1
 
4
 
! Отговори
Шик преди 8 месеца
И това ми било мъж Тотко П.....о.одрежи си оная работа.Ревалник.С Г.Н.да си правиш компания в килията .Режете си ги барабар и с Мото Тото
217
3
 
3
 
! Отговори
лол преди 8 месеца
Мен лично не ми се верва, изглежда съвсем нормален човек Тити.И не плаче грам а има някво заболяване на очетата и затова се насълзяват често.
216
0
 
2
 
! Отговори
Ток преди 8 месеца
Оф тоя ревлю ***,и оня там до него тото ли мото ли един дол дренки .Да си направят шоу на гърба на чуждата болка .Който го гледа тоя Мото нямам думи .Направи да се маха .
215
0
 
5
 
! Отговори
Боко преди 8 месеца
Завършен и..от си, Тити!
214
1
 
3
 
! Отговори
ясно преди 8 месеца
гледаш го на външен вид мъж пък той ***.И Тити на прави изключение с тази постъпка достойна за детероден орган.
213
0
 
15
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 8 месеца
Кой е казал,че тъй нареченият "тити" има вроден интелект? Той е известен само с това,че реве и при най-малък повод и някои телевизии в поредица техни предавания го направиха изкуствен медиен "герой".Той излъчва простащина с всяка фибра на своето тяло.
212
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стригането на глави е партизанско наказание
211
0
 
3
 
! Отговори
Монопола преди 8 месеца
Тото от кога го дебнат...
210
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Къде е гражданското общество да го изолира този Тити, а защо не и прокуратурата да се самосезира. Как в Америка след минали години жени повдигнаха въпроса за сексуално насилие? Ние нали вече сме едни от това общество? Защо при нас да не е възможно? Не може да попиваме само лошото от Америка, защо не променим законодателството и тези случаи да се наказват и за тях да няма давност, още повече, че самият извършител си признава в социалните мрежи?
209
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тити, Тото - имена на булонки.
208
4
 
36
 
! Отговори
Станислав София преди 8 месеца
Крайно време беше на ганьовските селяндурници някой да им покаже какво значи нормално отношение към човешки същества. За тях пребиване и тормоз са нормални взаимоотношения!
207
19
 
28
 
! Отговори
Пижо преди 8 месеца
Защо никой не написа къде учи това момиче? На 18 години би трябвало да е в 12-ти клас, да е абитуриентка! Къде са съучениците на Дебора? Защо не ни ги показват, защо не протестират, защо не са начело на шествията? Защото Дебора, въпреки че е на 18, отдавна не ходи на училище! За всички, които си представят една любовна история ... историята не е любовна. А родителите прекрасно знаят с какво се занимава дъщеря им! Не оправдавам насилието, но нещата не са такива, каквито ви ги представят!
206
0
 
10
 
! Отговори
Зайцев преди 8 месеца
За гледане и лайкове се натиска ,сега като гръмна скандала и не може да свари да сваля клиповете.Браво на нашите момчета ,продължавайте.Така се просперира .

Спонсорирани публикации