Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube

Двамата се хилят на историята като нещо нормално
273
Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube
Снимка: БГНЕС

Стар разказ на Тити Папазов как остригал гаджето си, защото му изневерила с близък приятел, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Баскетболният шеф разкрива историята в подкаста на Тото на фона на непрекъснат смях и шеги от негова и от страна на водещия.

След случая с накълцаната с макетно ножче и остригана нула номер Дебора, историята на Папазов не се различава кой знае колко.

Приятелка на Гергана, момичето, което навремето му изневерила, разкрива още по-шокиращи подробности. Не само е била подстригана от Папазов, но е била заключена с белезници за парното и е стояла така над 24 часа, докато не дойдат роднините й.

Междувременно всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени. Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: тотоТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Още ли не е повдигнато обвинение на Тити Папазов. Продължават Продажниците да крият престъпниците. Има наши и ваши престъпници. Тити е много гъст с Боко. Оставка и нови избори. Ще се съберат от зор, така че ще може да се протестира срещу "Подмяната" и мутрите на Герб.
183
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тото казва по новините, че сам е скрил клиповете си.
182
11
 
6
 
! Отговори
Язе преди 9 месеца
Язе съм бръснал п ката на гаджето оти гъделичка като я праскам на задна, е те това лошо ли е
181
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Радвам че Папазов е левскар,не искам такъв отпaдъk да е от ЦСКА!
180
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само името му ТИТИ говори, що за инфантил и психо се крие в този ***. А изпълненията му копаят дъното.
179
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Hanълнo ncиxonaтcka npoявa...
178
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тити Папазов да се вкара в затвора. Свидетелите да дадат показания. Стригане и връзване за 24 часа. Има данни за престъпление. Прокуратурата и съда да си свършат работата. Имаме свидетели, самопризнания, Тото ще свидетелства също срещу Тити Папазов.
177
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Такива като Георги, са всичките по телевизиите, по ютюб. Докладвайте този ***, той страда заради парите, които ще изгуби и жена му страда заради парите, които ще загубят. Искате справедливост, а в медиите обикалят такива като Тити Папазов и други, които печелят, като ги показват. Рапъри, мутри, чалгари, вулгарни водещи.
176
1
 
25
 
! Отговори
хрт преди 9 месеца
Жалкото е, че такива като Тити и Тото, същества без ценностни системи, успяват да съберат желаещи да ги гледат! Това говори за морално пропадане на голяма група хора!
175
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Момичето не просто е било стригано от изверга Тити любимец на бг медиите. Била е вързана за радиатор и бита, намерили са я близките и след 2 дни. Този Тити е за затвор, това ако е в САЩ ще го разцепят в съда ще плати милиони. Същото се отнася и до лигл ьото Тото мото не знам какъв дришняр
174
0
 
13
 
! Отговори
Зоя преди 9 месеца
Тити е една *** дето само реве по телевизията като малко дете. Такива могат да скачат само на жени и деца, пред някой по-силен се наакват веднага.
173
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
тия "българи" са много грозни, съдийката, прокурора, мутрата бияч на жени, културата е много ниска, такива *** и брадясаи лошо облечени приличат на идийски нашественици
172
1
 
10
 
! Отговори
Мустафа преди 9 месеца
До Клаус Шваб интересно ми е някой ако остърже дъщеря ти дали пак ще твърдиш същото
171
1
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Тити + Тото + Славчо Трифонов Мутрагена = ВНЛ!
170
2
 
31
 
! Отговори
Беновска пипа преди 9 месеца
На Тити, Тото и жена му не им ли минава през ума, че извършителят на престъплението в Ст. Загора може също да се смял и кефил на разказа на Тити и идеята за подстригването да е взел точно от този разказ? Тези хора не осъзнават отговорността, която носят с публичните си изяви. За съжаление, трябва да повторя думите на Камен Донев - "На-сран, но на екран".
169
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На балканите пищящи истерици и психопати са на почит, спокойно говорещи хора, особено мъже, са смятани за "скучни" и са отбягвани от стадото.. Само му вижте погледа на тоя индивид
168
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези правила на Ютюб са така направени че винаги може да се захванат за нещо което го е казал някой гост а не водещия на канала. Отделно не мисля, че трябва да се сваля съдържание освен ако някой не утрева и не малтретира някой друг или нещо подобно което уронва престижа на някой.
167
5
 
33
 
! Отговори
??? преди 9 месеца
Остригал я, защото му изневерила. Тя да не ти е собственост, бе умник? Изневерила ти е, защото не е искала повече да бъде с теб, защото не ставаш. Жените не са обслужващ персонал в битов и сексуален аспект. А ако мъж изневери, тогава да го кастрираме ли?Тити сам заяви, че е бил млад и глупав тогава. Сега не е млад, но щом разказва това, без да се срамува, значи не е поумнял, а е ....
166
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На тоту май ще му се наложи да работи като нормалните хора.. Ужаст!!
165
0
 
19
 
! Отговори
1 преди 9 месеца
Тото е едно жалк* същество, то си пролича и в Биг Брадър... Това че имаш. гост не означава, че трябва да се хилиш като клоун на всичко, което говори, дори и да ти се разсърди, много повече ще се издигнеш в очите на хората, като апелираш, че такива работа не трябва да се правят.... И въпреки, че деянието е ужасно... защо всеки забрая за убития 24 годишен Димитър... В България стана нормално, млади хора да умират и това се възприема, като баничка с боза...

Спонсорирани публикации