Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube

Двамата се хилят на историята като нещо нормално
273
Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube
Снимка: БГНЕС

Стар разказ на Тити Папазов как остригал гаджето си, защото му изневерила с близък приятел, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Баскетболният шеф разкрива историята в подкаста на Тото на фона на непрекъснат смях и шеги от негова и от страна на водещия.

След случая с накълцаната с макетно ножче и остригана нула номер Дебора, историята на Папазов не се различава кой знае колко.

Приятелка на Гергана, момичето, което навремето му изневерила, разкрива още по-шокиращи подробности. Не само е била подстригана от Папазов, но е била заключена с белезници за парното и е стояла така над 24 часа, докато не дойдат роднините й.

Междувременно всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени. Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: тотоТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
3
 
! Отговори
Закона наказва НО преди 9 месеца
-- Доста добри и хрислми хора ,,като разберат ,че им се радваш на най-- милото ще търчат след теб със остри предмети ,а милото ще е минимум насинено -на целия балкански полуостров е така ,да не казвам и по-зле !
163
2
 
7
 
! Отговори
ловец преди 9 месеца
жените обещаха вече да не се занимават с лоши момчета
162
4
 
29
 
! Отговори
хм преди 9 месеца
Айде сега и Тото и Тити за малко на топло. Да се посмеят заедно в ареста. Единият извършитен, другия одобрител и разпространител, демек подстрекател. Това ли ни е елита бе хора? тези ***???
161
2
 
39
 
! Отговори
Едно към едно преди 9 месеца
Toto настъпи л.ай.ото! Нема вече пари от гледане в Ютуб! Затова жена му вие като пределски вук на месечина! А Тити пак ще се разреве в някое студио и ще му простят.
160
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До ГолематаКартинаГолем фашист си ти
159
26
 
2
 
! Отговори
ГолематаКартина преди 9 месеца
Мн сте зле всички тука ***. Станахте точно като хамериканските *** промити. Това трябва да е изолиран случай с момичето а не да ревете за всеки подобен дори и малко на въпросния случай. Точно като конете с капаци дето реваха за всяка боЯ арестувана БЛ матерс въпреки че са наркодилъри и убийци ония протестират. На зле вървят нещата и тука
158
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да, Тити е насилник! Насилник е този, който причинява психическа или физическа болка на друго живо същество, извършва действия против волята му... Иначе много сълзи пролива в ефир!
157
5
 
7
 
! Отговори
Дългокоса преди 9 месеца
Онова момиче Дебора на снимката е с коса, която ще израсне до същата дължина чак след 3-4 години, ако наистина онзи я е остригал чак до кожата на скалпа. Бъдете сигурни, че никоя жена с такива коси няма да прости, ако насила й ги отрежат. Ще намери начин да му го върне тъпкано.
156
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Титьо, мълчи си поне бе! Направил си престъпление, отделно си за психиатрията, ама поне си мълчи, а той тръгнал да се хвали какво е направил. Пълна шамандура. Заслужава да го погнат и него с дела и до дупка да го мъчат, да видим дали пак ще се хили
155
15
 
16
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 9 месеца
Жените харесват "лоши" момчета. Да не реват като ги нарежат с мачетно ножче после.
154
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
157, минал си се ако мацката е била красива.Според закона долната граница е 14.Е, баща и можеше да ти хвърли един бой, но от законова гледна точка проблема ти е бил нула.
153
0
 
13
 
! Отговори
Кънчо Трънчев преди 9 месеца
Защо чак сега са махнати клиповете? Защо чак сега има реакция спрямо действията на ревльото Тити? И тогава и сега, това си е насилие. Няма как по-друг начин да се определи.
152
0
 
17
 
! Отговори
Te4o преди 9 месеца
Давайте го за публично назидание, да го уволяват и да ходи на село да пасе козите...
151
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Имам една комшийка дето преди 2-3 искаше да преспим. Да де ама тя беше на 15-16г, а аз на 34....Викам И няма как да стане, а тя ЩО?!? Щото утре като се похвалиш ще ме вкараш У панделата т.е. аз сам ще съм се вкарал У затвора щото съм нарушил закона, като станеш на 18 ще го мислим.Стана тя на 18 даже бал имаше май месец, ама си е с гадже вече та не става.Изобщо не съм си и помислял за секккс с непълнолетна камо ли да я стрижа и връзвам с белезници. Тити тотално се осссссра направо си е за затвора
150
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
е все пак живеем в страна, в която жълтите павета са културна ценност, що стригането да не е нещо нормално, к'во толкова
149
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а днес Тото тръгнАл да се жалва че му спрели канала, или по скоро жена му - явно и тя е от същия сой - гнускиня
148
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не знам какъв е закона, но след това на практика самопризнание прокуратурата нЕма ли да се самосезира или ще се направи на разсеяна.
147
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя т.нар. Тити циврьото, нямам обяснение защо непрекъснато наднича от тв екрана на всичките телевизии. Нито е интересен, нито нещо смислено говори, нито добре говори. Но е там, един от героите на нашето време. Ето го, сам се хвали с "подвизите" си, интелект та блеЩи! ФалшиФ диамант!
146
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а рИвал ли е докато я е стригал или в конкретния случай не е проронил и сълза, сббърканяк че даже и се хвали с това
145
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
е то си личи че не е с всичкия си

Спонсорирани публикации