Криминално проявен преби и острига косата на 22-годишна от Видин

Той я държал дни наред в дома си против волята ѝ
3 авг 2023 10:56, Елка Василева
140
Криминално проявен преби и острига косата на 22-годишна от Видин
Снимка: архив, БГНЕС

Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от Видин, съобщиха от Областна дирекция на МВР-Видин (ОДМВР).

По информация на полицията на 2 август към 14:00 часа видинчанка сигнализирала в районното управление, че на внучката ѝ е нанесен побой от младеж, с когото преди време живеела на семейни начала.

В хода на предприетите действия по сигнала полицейските служители изяснили, че от 30 юли до 2 август 19-годишният държал в дома си против волята ѝ 22-годишната жена, нанесъл ѝ побой и остригал косата ѝ с ножица, като деянието е извършено в условията на домашно насилие, поясниха още от ОДМВР-Видин.

Уведомена е Районна прокуратура–Видин. Пострадалата жена е освидетелствана от съдебен лекар. Младежът, който е криминално проявен, е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата на разследващия екип продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор в рамките на образуваното по случая досъдебно производство по чл.142а от Наказателния кодекс.    

Преди дни стотици хора се събраха пред Съдебната палата във Видин на мирен протест, за да кажат "не" на насилието и да изразят подкрепа за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на агресия.
(БТА, Антонина Лозанова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
11
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 10 месеца
Я цититай 2 джендърски изречения от Истанбулската конвенция бе лъжец долен
34
3
 
12
 
! Отговори
Форс преди 10 месеца
Не вярвах ,че сте толкова *** КАК поне малко акъл не ви дойде в празните ви главите ви ли беше малко неудобно чрез страданията на хората да прокарате мръсната ви идея за инстабулската конвенция която най малко 75% е джендърска А бе забравих от *** може да се очаква джендърска простотия Щом толкова я желаят да се събират Киро *** о татаревския ксун и да спрат заедно не им трябва конвенция
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Оооо усещам че пребиването с остригване става на мода...
32
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само така! Както казваме у Перник: фанеш ли овца стрижи
31
2
 
12
 
! Отговори
do 28 преди 10 месеца
евалаа брооо... на бокс хоаа на мма хоааа, брат за братаааа, татОсииии, уссс, бмввв, ..... Смешке, затова, че сегашните 25 годишни еякулати живеете в някаква паралелна реалност, ви заравят, скачате от високо и т.н. Скоро и самоубити ще ви намират, защото вие ПРОСТО НЕ СТАВАТЕ
30
2
 
16
 
! Отговори
Ай де бе преди 10 месеца
Как пък все тия мушмороци от "Харвард" като дойдат на власт и почват да стават такива работи? Имам чувството че от посолството ги назначиха само за да приемат истанбулската конвенция и за да пратят оръжия на Украйна. Едното го свършиха, но другото не можаха затова сега ги върнаха на власт да си довършат работата. После ще ги изритат пак щото за друго не стават.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
искал е и той да е известен....
28
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо Турция се отказа от ИК , а фъф Бг-то още я дъвчат политиците ????
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ааа аз рбрах. Напсувала го е и казал на всички че е гей ... Ем .. Кво очаква?!
26
10
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Престанете с тези статии. Много започна да личи , че влизате в акция за налагане на истанбулската конвенция. Много е пресилено. О сутринта от 8ч. до сега преброих 6 статии за насилие и остригване на глави. Лъснаха фалшивите новини.
25
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И това при положение, че оня ден Кирил Петков свика платен протест.Как смее този криминално проявен да атакува жени при положение, че Кирил е направил вече протест!?
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 23 - Да е - чичака, де е 80 кила и работи като касиер, ейсега щемпреди 25 годишния, дето е с 30 кила над него и тренира борба и бокс от дете ... Сстой па чакай ...
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В ЕС са казали че докато не приемем истанбулската конвенция няма да влезем в Шенген и Еврозоната. Нашите вече готови са на всичко само и само да се приеме жендърската политика. Много начини пробваха и все не успяха да я прокарат. Това е поредният опит. Да ви накарат да си мислите че е наложително защото случаите на насилие са зачестили. А истината е че винаги си е било така от както свят светува и така ще си остане. Винаги ще има престъпници, насилници и жертви. Както винаги ще има и войни.
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Но какво става? Това някаква мода ли е? Какво е това поколение?
21
4
 
18
 
! Отговори
Това са пълни преди 10 месеца
комплексари . Сигурен съм че ако мъж им се опери и са се накензали в гащите ама за пред жени са големите биячи . Типични възрожденци
20
0
 
39
 
! Отговори
Интересно... преди 10 месеца
....поредният бръснар, този път Видински.....Лош момент е избрал за практикуване на занаята, вероятността да го обръснат тежко в съдебна зала сега е огромна!
19
1
 
1
 
! Отговори
Мадричкуту преди 10 месеца
Не знам, ба! Зарад тъй питам, па ши прициня!
18
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Време е бащите да се активизират и да почнат да изнасилват насилницте на щерките си! Има си хапове, вдига се самолета и се върши работата, за да се унищожи психически гадта!
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 4 - Преди е ималобдуели, ама жандърите, когато се появяват на Запад за пръв път, ги премахват.
16
3
 
19
 
! Отговори
ОРфи преди 10 месеца
Има един израз "Нагоре лази, надолу гази", отнася се за много неща, но понеже сега е актуално- отнася се и за мъжете, като не могат да доминират над други мъже, изкарват си го на жени.