След акцията на МОЧА: Костадинов влезе в радара на феновете на Левски

Политикът и фенове си разменят обиди
Обновена: 18 авг 2023 16:11 | 18 авг 2023 16:05, Александър Попов
441

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Снощи млади дегенерати, запалянковци на "Левски", след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки.

А сегашните еничари няма как да го знаят, защото това е премахнато от учебниците по история. По същия начин искат да премахнат и паметника, символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.

Е, няма да стане. Следващият път, когато подобни дегенерати решат да се пробват, няма да има жени. Още нещо - надявам се нормалните привърженици на футболния отбор да се разграничат и поне да се извинят на жените за нападението над тях. Заради подобни типове футболните мачове станаха място, на което никой родител няма да заведе детето си. И на финала - интересно ми е какво мисли фашизмократичната общност по повод нападението над жени? Не съм чул досега никой да го е осъдил? Или ако се нападат жени, привърженички на Възраждане, това не е насилие, а демократична изява? Поредната проява на отблъскващото античовешко поведение на уродливите фашисти с демократична осанка".

Още по темата
Така лидерът на "Възраждане" коментира снощната акция на фенове на Левски, които счупиха плочи на паметника в Княжеската градина. Негови сподвижници започнаха с теориите, че това била платена акция и политически формации искали да ни вкарат в гражданска война. Най-честите определения са "фашисти".

Самите фенове снощи напсаха върху МОЧА, че искат български паметник.

В левскарските онлайн страници не остват длъжни на Костадинов и даже призовават на мача с "Айнтрахт" да се "намине покрай паметника безплатно, за да се довърши започнатото".

Някои отправиха апел самият Костадинов да отиде да брани паметника със свои доброволци, а не да оставят две-три жени в палатките.

Ултрас фракциите на Левски от години са с позиция, че МОЧА трябва да бъде премахнат и на негово място в Княжеската градина да има български паметник.

"Националният клуб на привържениците на Левски има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина. Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия "Възраждане", че да наричаш публиката на Левски "еничари", далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето.
"С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята!", гласи и позицията на организираните фенове на Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
5
 
5
 
! Отговори
До 267 преди 9 месеца
Ти внимавай да не дойдат музикантите петалче,тогава не знам де ще се дениш!!!
238
5
 
18
 
! Отговори
Цска-р преди 9 месеца
Левскарите ми се вдигнаха в очите ! Левски всъщност след Раковски е един от първите прозрял двуличието и имперските интереси на Русия спрямо България и отказва да общува с агентите на Русия които се опитват да се свържат с него . Докрая той държи че ние сами трябва да извоюваме свободата си . Незнам за 24 май но 20 април е датата когато избухва априлското възстание , когато народа ни се изправя срещу османската империя а събития като руско турската война са само последствие точно на възстанието
237
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Копилейкин незабавно да поиска денонощна охрана от Митрофанова, нали е съветский человек.
236
5
 
10
 
! Отговори
ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ преди 9 месеца
Ей *** ела в четвъртък на ст "Васил Левски" и го кажи това пред сектор Б
235
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Неудачниците могат само да рушат, а футболните фенове са най-големите неудачници които могат да съществуват на тоя свят
234
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Копейката трябва да бъде респектиран, много се разлигави с неговото русофилство. Съветвам го да се укрие в руското посолство ако иска да се запази като мъж.
233
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Копейка, четвъртък те искам пред *** хаха
232
8
 
14
 
! Отговори
Програмист преди 9 месеца
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
231
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Повечето от тия *** в агитките са здраво татуирани с пречупени кръстове. Да излизат с някаква позиция от "морална" гледна точка е жалко и смешно. Тези фашаги нямат нищо общо с демокрация.
230
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Фактът "Факт" е, че си очевидно сексуално разстроен, но има и един друг факт, че "големите герои" са нападнали група беззащитни жени. Една е проявила куража и ги е снимала, защото е по-смела от тях и на клипа се вижда всичко, ако това е *** или баба ти, дали ще си толкова доволен! У р о д!
229
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Важното е да има хард секс в сглобката
228
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Клоунчето от ромски произход на заплатка от руското посолство тоя път нещо се обърка май.
227
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Поощрявате насилието над жени! Това правите с неуместните си статии. А утре като ви дадат партийно поръчение ще ревнете политкоректно, но тогава жертви може да сте вие. По един или друг начин. Това, което е станало снощи е престъпление срещу всички. Срещу правото да изразяваме политическа позиция, срещу по-слабия, срещу жената. И аз ще намеря начин да алармирам ядрото на неправителствените организации, от които цицате и никак няма да са доволни, че правораздаването ви е насилие над шепа жени.
226
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В това число стадионите не би трябвало да бъдат използвани и за политическа дейност, независимо дали в полза или във вреда на някоя партия. https://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-sreshtu-rasizma-eto-za-kakvo-globiavat-342351
225
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Представяме на вашето внимание извадка от създадения от FARE* (Football Against Racism in Europe) каталог на дискриминационни символи и знаци. Появата на такива знаци се оценява като дискриминация и расизъм (Чл. 8 на ДП на БФС) и води до тежки финансови глоби, при които минимумът е 37 500 лв.ПФК Левски призовава своите привърженици да подкрепят категоричния стремеж на клуба за борба срещу расистките и дискриминационни прояви (включително маймунски звуци, хвърляне на банани и други, дискриминационни викове, скандирания и др.) в българския футбол.В това число стадионите не би трябвало да бъдат
224
3
 
1
 
! Отговори
Е ТОВА преди 9 месеца
ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНО ОТ *** И ХОРА НА ТАНАС БИБИТКОФ. ПРИ ВТОРИ СЛУЧАЙ БЕЗ ОТБОРА ЛЕВСКИ В ЖИВОТА МИ. ГАМЕНИ *** ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.
223
14
 
9
 
! Отговори
Джорлев преди 9 месеца
Феновете на "Левски" са едно стадоо слабоуумнии хиени, които, като са на куп са големи бабаити, но по отделно са осрааани овце. И пълни мухльоовци! Ама ще ядат хурката, тази най-долна тиня от обществото ни.
222
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какви патриоти са само копейките, да бранят чужди паметници и то на окупаторите си...Поздравления за феновете на Левски. Само така момчета.
221
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кои са са появили първи - комунистите или фашистите? Докато има комунисти ще има и фашисти. Неслучайно Чърчил навремето казва - Фашизмът бе уродливото, незавършено дете на комунизма. Когато България приключи с комунистите и техните издънки няма и да има и залитания към фашизъм.
220
3
 
4
 
! Отговори
Истината е свята 2 преди 9 месеца
Бандеровци,Азовци,Фашистите, Хитлеристите са червеното БКП и червеното ЦСКА на пернишкия кървав червен терорист Илиян Тодоров заловен и арестуван МОМЕНТАЛНО БЪРЗО след което родните червени управляващи услужливо организираха бягството на "литовската ожесточение хитлерист" Илиян Тодоров в Ислямо-джихадистка Тора-Бора на СССР и КПСС където да се укрива от правосъдието