Денков към енергетиците: Ще подам оставка, ако споразумението не се изпълни

Няма да изпълняваме неща, които противоречат на регламента
Обновена: 3 окт 2023 18:02 | 3 окт 2023 17:29, Стела Стоянова
138
Денков към енергетиците: Ще подам оставка, ако споразумението не се изпълни
Снимка БГНЕС, архив

Депутатът Цончо Ганев от "Възраждане" излъчва онлайн на живо от срещата на енергетиците и миньорите с властта, предаде репортер на БГНЕС.

“Ако някой ви е казал, че ще изпълни неща, които противоречат на регламента, значи ви лъже”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков на срещата с миньорите и енергетиците, предаде репортер на БГНЕС.

Протестиращите от своя страна искат да се запише точка в споразумението помежду им, което се подготвя в момента, в което е записано, че ако някое от поетите ангажименти не бъде изпълнено, правителството ще подаде оставка.

Денков коментира, че няма нужда това да се упоменава в документа. “Ако някоя от точките от документа, с изключение на поетите такива към ЕС, не бъдат изпълнени, аз ще си подам оставката”, подчерта Денков.

Още по темата

“Днес да разпишем документа, утре да го гласуваме в парламента като решение. Тук каквото искате, точките се случват, какво ще спечелите, ако днес въпросът не се реши”, това заяви и Делян Пеевски от ДПС, след което поиска 30 минути почивка, в които въпросът да се реши.

Документът се състои от осем точки
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
Хах преди 6 месеца
Чакай бе молец, нали ужким имаше ротация в тая сглобка, каква оставка? Бъди мъж, бъди твърд, макар и да си доста хилав по натура!
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
е недей бре бъди корав, тъкмо сглобката почна да ми се нрави
112
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пак опитват да разделят и владеят хората. Ако се вържат, на всички ще им дойде реда, но тогава тия, които са прекарани сега няма да подкрепят тия, които сега мислят че са се уредили. Трабва да сте обединени бе хора, разберете го!
111
13
 
4
 
! Отговори
456 преди 6 месеца
Денков е много добър премиер!Просто му се наложи и му стиска да прави неща,които никой не смееше да направи последните 30г.Макар и да не ни харесва,но светът го налага,въпреки нас.
110
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нали един, млад мъж беше, каза по тв, че заплатата му е 1000 и не помня точно колко лева, но чисто взема малко под 1200. И работи от няколко години. Представяте ли си как ще получи 36 заплати? Тия 36 заплати са хвърлени в медийното пространство за настройване на хората срещу енергетиците.
109
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този меко казано като го гледам по снимката има отдавна проблеми с простатата Като че пи няма нищо мъжко...
108
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бизнесмена дето му трябвали подаяния да си развърти бизнес. Съгласят ли се, ще следват доста уговорки. Първо: не са 36 заплати, а до 36 заплати. После ще се окаже, че няма да им ги дадат наведнъж, а пак месец по месец. После ще се окаже, че е само докато си намерят работа. После ще се окаже...Дават ли ти пари за подкуп...е-ав-ат-те.
107
0
 
12
 
! Отговори
Грък преди 6 месеца
Пеевски Е ПРОБЛЕМ ! ! !
106
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това ми прилича на един пикантен виц. "Може ли само главата?", "Само главата може."..."Ох, ама ти ми го вкара целия.", "Моят ... няма рамене!", та и този мишок така. То да се вържат на играта му, пък после...Ще има да чакат. Да вярват на честна дума на доказали се лъжци!
105
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Денков ясно им каза, че втора точка, к е най-важната, ще зависи от правилата на ЕС. Това означава, че няма да има оставка, защото ще се съобразяват с ЕС, а не с бъдещето на бг енергийна система
104
1
 
7
 
! Отговори
Муахаха преди 6 месеца
ти до 2038 година ли мислиш да си Премиер?!
103
1
 
10
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 6 месеца
ХОРА, пуснете си на Слави телевизията, ако я имате или по интернет (7/8 тв) - там Тошко Йорданов казва какво е станало при ЗАКРИТОТО заседание или Възраждане май го излъчваха! Ще видите какво е станало! ЕДНИТЕ СИНДИКАТИ СА ПРЕДАТЕЛИ! ПРОБУТАХА Б*ОКЛУК! ТОВА НЕ Е СПОРАЗУМЕНИЕ И ХОРАТА СА ПРОТИВ! Отпада 2038, вкараха "работа според европейските правила", т.е. да ги смажат, абе - много глупости има в това "споразумение"! ИМА "СПОРАЗУМЕНИЕ", КОЛКОТО "НЯМА" КОАЛИЦИЯ! ПРОТЕСТИТЕ И БЛОКАДИТЕ ОСТАВАТ!
102
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На мен ми трябват 5-6 хиляди лева да си започна бизнес и да не работя на никой, а тея се дърпат от 40 хиляди лева на човек и повече.То *** все си е т*ъпо. Дайте на мен 40 бона, да ги развъртя и да не мисля повече за насъщния, само за работата и семейството си.
101
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Гошооо, Денков е международно признат академик. А ти кой си? Да видим твоята диплома, че да преценим от камбанария ли съдиш или от нивата?
100
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тези хора изобщо не са в ред да поставят ултиматуми да спасят умиращите въглищни мини вместо да вземат 36 заплати и да си направят хубав бизнес и да си подплатят бъдещето и на децата си.Вместо това ронят черни сълзи и крещят дори и нямат грам мозък да разберат, че тези такси за вредни емисии е защото са - ВРЕДНИ!Това дето го пазят, накрая ще убие и тях и децата им ПРЕЖДЕВРЕМЕННО. Лесно е да викаш, да не разговаряш и да си *** агресор.Трудно е да погледнеш от какво умират в Кюстендилско, напр.
99
4
 
9
 
! Отговори
гошо преди 6 месеца
Ами да беше подал оставка, ами кокала? Излъга зърнопроизводителите , сега и миньорите, за това те бива. Имам усещането че и за докторантурата си лъгал. Денков, има видов ден и той е скоро и ще се види истината.
98
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Ако регламента ти пречи да отстояваш интересите на държавата си, просто променяш регламента. Утре ще ни накара Брюксел да им лижем з*дниците, за да ни пускат подаяния. И това ще бъде новия регламент .. пак ли ще трябва да се продаваме и тогава?
97
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Денков към енергетиците: Ще подам оставка, ако споразумението не се изпълни" -- твоята оставка нищо не струва, ти си един бушон. Твоето шефче кирчо тъппият има споразумение с фашингтон и брюксел да върши сериозни диверсии и разрушения в тази държава. Ти кой си ? -- никой, енергетиците трябва просто да плюят по теб, никакви преговори с кукла на конци.
96
2
 
14
 
! Отговори
Точно казано преди 6 месеца
Подавай си оставката, слуга ! Всяка втора дума е лъжа -- ха-ха, хи-хи ! Българските политици не умеят да водят преговори с чужди държави. Те даже не знаят и къде на картата се намира България -- станал академик и пребивава в полуграмотно състояние.
95
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Имам чувството че тук пишат пишман министри и замминистри на кирчо тъппия екс премиер.

Спонсорирани публикации