Проверката на пътищата: Седем с тънък асфалт, неравности по "Хемус" и "Струма"

Проверени са 165 км нови пътища
Обновена: 23 окт 2023 12:32 | 23 окт 2023 12:32, Стела Стоянова
100
Проверката на пътищата: Седем с тънък асфалт, неравности по "Хемус" и "Струма"
Снимка БГНЕС, архив

165 километра нови пътища, които още са в гаранция, са проверени през септември от Института по пътищата и мостовете към АПИ с профилограф. Проверките ще станат регулярни, обяви днес регионалният министър Андрей Цеков.

На 4 от проверените 13 пътища за равност участъци в гаранция са открити нередности. Това са отсечките между Кресна и Сандански на магистрала „Струма“, околовръстния път на Добрич, пътя Мездра – Роман и участък от „Хемус“.

Тъй като там измерената равност не отговаря на условията, са взети и проби от асфалта.

Взети са общо 312 сондажни проби от 12 обекта в гаранционен срок, като на 7 от тях са установени разминавания на дебелината на асфалтовите пластове с проектните. Такива има на пътя Червен бряг – Чомаковци, Бяла Слатина – Плевен, обхода на Ахелой, околовръстния път на Добрич, пътя Смолян – Широка лъка и участъка Кресна – Сандански на магистрала „Струма“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Кольо преди 6 месеца
Да отидат да измерят пътя Бургас-Созопол. Неравности, пропадания и може да те хване морска болест.
85
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 93 а ти миришеш на онази/онова кадънче ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ,Ралица, Мария, Аз Промяната и всички други алтернативни вариации на шизофреничната кадъна която защитава Бойка калдаръм кадъна, слугинята на Ердоган и Путин! Комунист и кадъна в едно, това си ти!
84
1
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 93: кой ти позволява да обиждаш хората като го наричаш комунисти бе? Боко какво е според теб? Или от върл комунист изведнъж се е събудил евроатлантик? Гроб са младежкото БКП, бъкано с комунист до комуниста! Все пак вожда им има същият манталитет на държание, същият маниер като ония чийто чехли носеше! Ония изгониха почти 2 милиона, а Боко сам успя да изгони милион и половина!
83
0
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ: скъпа наша кадънке, не всички са като теб ограничени да не излизат от харема, представи си, че хората пътуват, виждат с очите си, че преди ББ водехме Румъния, а сега се молим да стигнем стандарта на Македония. Скоро държави като Сомалия, Зимбабве, Мали и Етиопия ще са недостижими за нас стандарти заради некадърното управление на Бойка калдаръм кадъна и харем гроб!
82
2
 
8
 
! Отговори
Пиян залян преди 6 месеца
Тънък асфалт , но са дебели и пълни Тиквенските чекмаджета !
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
88- Като каза черепа- какво стана с него нали дойде да взема властта- никакъв не се вижда.
80
3
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Стига с тази Румъния Кога сте живели там че само това пишете 3 год никакви инфраструктурни проекти строежи НИЩО Само саботажи и като дойдат избори се започва ядки някакви някакви други ала бала Къде са ви строежите къде са 3 год Нищо А парите за инфраструктурата къде са от бюджета И Асен да питам 8 милиарда течове само това говореше по телевизиите Асен Къде са Асене тези течове Това са 24 милиарда Къде са парите
79
2
 
3
 
! Отговори
= преди 6 месеца
Интересно - от 312 проби, само 12 с тънък асфалт. Ако е вярно, това доста под 1%. И тогава ще излезе че всички врачки са каякари фалшиво, а потърпевшите сме всички ние защото Хемус и струма щяха да да почти готови, но след революцията на черепа и льотчека ще станат на куков лято.
78
0
 
5
 
! Отговори
инфо преди 6 месеца
Далаверите освен с асфалта бяха и с мантинелите.Които по-документ ги има,но иначе ги няма.
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Института по пътищата и мостовете към АПИ да бяха проверявали как се строи. Защо сега? А когато му беше времето какво правиха? Няма контрол т.е. на съответните органи не им се работи, мързелуват, но не пропускат са си взимат големите заплати.
76
3
 
3
 
! Отговори
Лаура преди 6 месеца
До ЛЪЖАОтговори си на въпроса къде беше Румъния преди да дойде Бойко и къде са сега... Сравнявай и със Сърбия (те даже не са в ЕС)!!!
75
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Борисов строял, защото оттам можело да се "краде"? А Менкаджиите нищо не строяли,защото не крадат? Тия верно ли се въобразяват,че някой им се връзва на лъжите! Странно, че и парите ги няма,и заемите тепърва ще набират скорост!
74
9
 
4
 
! Отговори
ЛЪЖА преди 6 месеца
Управлението на ГЕРБ е едно от най- успешните в България! Щатните Плювалници,за които лъжата спирачки няма, разчитат на това,че няма оцелели след управленията на Столетницата! Нищо, те ще го изпитат на гърба си , след преврата на Радев! Трета година ровим дъното! Парите ги няма, а лъжите стават все по-големи! И за всичките поразии в държавата , пак Борисов ще им е "виновен"!
73
3
 
13
 
! Отговори
Гарантирано от ГРОБ преди 6 месеца
Кога хората в БГ ще се осъзнаят, че вече 14г поддържат една олигархично-мутренско-мародерска партия, която ще остане в историята като партията при чието управление населението намаля с над 1 млн.
72
4
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 месеца
Сигурен съм ,че Борисов е ходил с джипката и е пълния джобовете с асфалт! А Кики и Коко,понеже нищо не строят, нарушения няма! Странно,че и парите вече ги няма!
71
1
 
10
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
ТОВА КАЧЕСТВО Е БЕЗОБРАЗИЕ И ,,СЪДА ТРЯБВА ДА ГО КЛАСИФИЦИРА КАТО УМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ДА СЕ САМОСЕЗИРА ,ЗАЩОТО Е НЕ ПО МАЛКО ОПАСНО ОТ ,,ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ''КЪМ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ!!! аКО НЯМА ВИНОВНИ И НАКАЗАНИ ЗНАЧИ ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА ,НИТО ИМА НЯКОЙ ДА КОНТРОЛИРА ЦЕЛИЯ ТОЗО,,ВАНДАЛИЗЪМ''!!! СРАМОТА Е БОЙКО !!! ЕЗЪК ТИ ЗА ОБИКОЛКИТЕ ДЕ СЕ ХВАЛЕШЕ!!!
70
0
 
2
 
! Отговори
Спец х всичко преди 6 месеца
Тури му пепел, сипи му вода, тирири-ри ри рида.
69
2
 
14
 
! Отговори
Samo minavam преди 6 месеца
Тънък асфалт, дебел комат, ннали Дон Боко
68
4
 
3
 
! Отговори
Алов преди 6 месеца
Инаисунации не е вярно
67
1
 
3
 
! Отговори
ХХХ преди 6 месеца
И проблемат е решен .....

Спонсорирани публикации