Разбиха склад за голямо количество "маркови" парфюми

Иззети са над 13 000 флакона
26 окт 2023 17:52, Стела Стоянова
7
Разбиха склад за голямо количество "маркови" парфюми
Снимка БГНЕС, архив

Полицията във Варна разкри склад за търговия с фалшиви парфюми, съобщи Нова тв.

Иззети са над 13 хиляди флакона, носещи защитени чужди търговски марки.

„Получихме сигнал от Международния ведомствен координационен център по отношение на количество фалшиви парфюми, което е щяло да се изнесе към Полша. Вече има задържан. Той е криминално проявен и осъждан”, заяви комисар Живко Желев, началник на сектор „Икономическа полиция” във Варна.

Той съобщи още, че на 25 октомври в града се е провела и полицейска акция по противодействие на престъпления срещу политически права на граждани и битова престъпност.

Разкрити са 16 престъпления. Задържани са 35 души. Арестувано е лице, което е обещало, че ще осигури 70 гласа срещу заплащане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако доктора ти е казал, че имаш "Кошче за бooклyк на кожата - така наречения Тумор" Направи си мокри превръзки от Билката Хвощ и ги поставяй на Тумора... След време ще бъде унищожен!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Примерно, може да си дадеш на лицето Студено Пресовано Кокосово Масло и то ще ти възстанови функцията на кожата!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И фаншиви и не фалшиви, всички парфоми не стават за нищо. Никога не си слагайте химикали по най-големия орган на човека - кожата! По кожата си единствено нещо, което можеш да дадеш са неща които стават за ядене! Не става ли за ядене, не става и за кожата!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А защо атакуват само фалшиви парфюми и дрехи?Фалшивите кашкавали и сирена, фалшивите колбаси, фалшивите политици....кога ще ги подпукат? Кога ще прочетем например...иззеха голямо количество кашкавал на голям производител от голяма верига супермаркети, представен ни за кашкавал от краве мляко, който съдържа палмово олио, сухо мляко, куп химикали, а ни го пробутват за висококачествен на цени над 35-40 лв. Или фалшивите луканки по над 50 лв, дето са всичко друго но не и луканки...тях кога???
1
2
 
1
 
! Отговори
Поли преди 6 месеца
На Васко да му платят млякото понеже искали да черпят Тея от почистващата фирма Елин Пелин работниците извадили 4 млека сладки по шишенце на човек и едното шишенце го нямало От там и подозират на Недко синътму Иван а той не го е взел от там Диляна да плаща млякото на Васко това е положението

Спонсорирани публикации