Джамбазки: ЕК заменя "майка" с "лицето, родило детето"

ЕК се отрича от употреба на думата "майка"
249
Джамбазки: ЕК заменя "майка" с "лицето, родило детето"

Евродепутатът Ангел Джамбазки съобщи, че в правната комисия в европарламента се гласува поредната пропаганда, според която отпада думата "майка".

"EК с поредната джендър пропаганда -отрича се от употреба на думата "майка“.

Гласувах убедено против становището на правната комисия в Европейския парламент, в което се подкрепят текстове, предложени от Европейската комисия, където е премахната думата "майка", вместо това се използва "лицето, родило детето".

Продължава да ни се налага диктатурата на безполовите, на това да наричаме родителите с "Родител 1" и "Родител 2". Това трябва да спре. Половете са биологични, а родителите са майка и баща.

Категорично не приемам и прокарването на еднополовите бракове под предлог, че се защитават правата на децата по този начин. Не, така се подменя правния ред на държавите членки, които не признават бракове на еднополови двойки. Затова, с колеги внесохме искане държавите членки да имат свободата да не прилагат този регламент. Нашата Конституция е ясна по този въпрос. Бракът е свещен съюз между мъж и жена!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Ангел Джамбазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хомосексуализмът е грях. В Стария завет се споменава няколко пъти, това е нечистота, както и скотоложничеството. И двете са тежки Содомски грехове. Новият завет не заличава стария, наопаки, Господ Иисус Христос допълва заповедите. И който одобрява греха, сее съблазън. Който вярва в Бог, не може да одобри и се съгласи с тежкия грях на транс идеологията, която удря най-много върху децата.
178
19
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
То не бе истанбулска конвенция която никой не е чел, но видиш ли прокарвала *** идеологията, разни проекти спряни от единственият стожер на семейните ценности Джибрито, програми за подмяна на лидерите с хора гущери от Алфа Кентавър и каквото още му е родил мозъка за да забавлява плебса и да го кара да се чувства застрашен. И тоя усвои старата традиция: когато няма проблем, създаваш изкуствен такъв и се представяш като решението на несъществуващият проблем.
177
4
 
28
 
! Отговори
Де Бъ посолството преди 6 месеца
Промяната идва. Стадото тепърва ще осъзнае посолството какво е приготвило за еврогейците. В света ще има две цивилизации и засега пак сме на губещата страна.
176
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В рамките на следващите десетина години всички страни в ЕС ще позволят еднополовите бракове. Същевременно никой няма са забрани думата майка. Джамбазки иска да всява страх и паника, но никой няма да кара хората да си сменят пола или да бъдат безполови. Вместо това политиците като него могат да помислят защо хората в България по принцип не сключват брак. Нека само погледне статистиката на НСИ за родените деца извън брак.
175
2
 
30
 
! Отговори
Унищожаването преди 6 месеца
И пълното подчиняване на една държава минава през унищожаването на обществото, което пък минава през разрушаването на съставната му единица - семейството. За да обезличиш и подчиниш един народ, трябва да изкорениш традициите му, да заличиш родовата му памет, да унищожиш нормалното семейство, където всичко това се възпитава. Безполовото извращаване на понятието за семейство е първата стъпка към унищожението му като място където се формира и изгражда личността, от това по гнусно няма.
174
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 191. Не само е страшно. Противоестествено е
173
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 194. Брака е свещен. Това че ти не го разбираш те приравнява до нивото на този който е пребит жена си.
172
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 195. Могат . Ако не изпълняваш какво ти казват просто ще кажат че не възпитаваш детето си правилно и могат да ти го вземат.
171
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой не може да забрани на детето ми да ме нарича със сладката думичка "мамо". Джамбазки да се прескача с неговите лица!!!
170
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко е свщен бракът щом лице 2 е разфасовало лице 1 в куфар и хайде във водоема? Страшна работа!!
169
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко е свещен бракът ,щом на десетият ден от сватбата лице 2 пребива лице 1?
168
3
 
10
 
! Отговори
Мда преди 6 месеца
Абсолютно го подкрепям в това !
167
30
 
6
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 6 месеца
Коя е причината това да е толкова страшно? Важно? Ще легализират хомосексуалните бракове? И какво от това? Дори всичките гeюве да се изпоженят един за друг нищо ще помогне на българския МЪЖ,всъщност това което в гадния запад наричат инсел, да намери жена която да му пусне нито пък ще стане по-малко непризнат гeй. Цялата работа идва от рашката пропаганда която научи българския МЪЖ да казва "еврогейския съюз" с убеждението че е постигнал абсолютно просветление да скандира за напускане на ЕС и НАТО
166
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тенденциозно подготвят хората за след 10г.когато ще се внедри изкуствения интелект във вид на ***. Те ще са навсякъде. Те ще са безполови. Те ще са сред хората и на пръв поглед няма да се разбира живи хора ли са или ***. Никой преди 30г.не си е представял технологиите, с които в момента разполага почти всеки човек. Темпото е много бързо. Хората до 10г.ще носят вместо телефони - чипове. Така, че нищо вече не ме учудва. Но е извратено да се налага на човечеството това.
165
3
 
17
 
! Отговори
Намръщен преди 6 месеца
До Анонимен 188 - Не, всеки да си прави в спалнята каквото иска, НО трябва да е забранена пропагандата. Сега хомосекс. ни залива отвсякъде - филми, гей паради, какво ли не - нормализира се, рекламира се един вид. Особено подрастващите са уязвими. Това трябва да спре! Точно това впрочем е направено в Русия (хомосекс. не е забранен, но е забранено да се пропагандира)
164
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хомосексуализмът трябва да се постави извън закона, само така ще се спре терора на извратени срещу нас нормалните!
163
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 181 - "съвременната изкуственост, особено при богаташите, създава и правни проблеми" - Ти богаташите не ги мисли, те са си опекли работата правно. Сурогатното майчинство не е от вчера и абсолютно няма никаква нужда от никакви "лица родили дете" за да бъде то юридически желязно уредено.
162
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само Путин каза НЕ на джендърологията и така ги вбеси... Какво по-важно от джендърите на този свят
161
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не вярвам, че Джамбазки е разбрал за какво иде реч
160
0
 
3
 
! Отговори
тетка преди 6 месеца
ехаа, добри новини! само това чаках да се наредя на опашктаза смяна на пола