Джамбазки: ЕК заменя "майка" с "лицето, родило детето"

ЕК се отрича от употреба на думата "майка"
249
Джамбазки: ЕК заменя "майка" с "лицето, родило детето"

Евродепутатът Ангел Джамбазки съобщи, че в правната комисия в европарламента се гласува поредната пропаганда, според която отпада думата "майка".

"EК с поредната джендър пропаганда -отрича се от употреба на думата "майка“.

Гласувах убедено против становището на правната комисия в Европейския парламент, в което се подкрепят текстове, предложени от Европейската комисия, където е премахната думата "майка", вместо това се използва "лицето, родило детето".

Продължава да ни се налага диктатурата на безполовите, на това да наричаме родителите с "Родител 1" и "Родител 2". Това трябва да спре. Половете са биологични, а родителите са майка и баща.

Категорично не приемам и прокарването на еднополовите бракове под предлог, че се защитават правата на децата по този начин. Не, така се подменя правния ред на държавите членки, които не признават бракове на еднополови двойки. Затова, с колеги внесохме искане държавите членки да имат свободата да не прилагат този регламент. Нашата Конституция е ясна по този въпрос. Бракът е свещен съюз между мъж и жена!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Ангел Джамбазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
31
 
! Отговори
(-_-) преди 6 месеца
Родител 1,2,3..5 всячески се опитват да обезличат семейството, което е ядрото на всяко общество! Целта е да се унифицира някаква безформена маса от индивиди, които да са съгласни на всичко! Индивиди с единствена ценност пари.. Лоша работа, ейй!!!
138
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако някой не знае какво е "майка" да погледа клипчета в тубата ако е забравил собствената си. За всякакви животинки. От паяци, птички, крокодили, до шимпанзета и т.н. И да си го н***чyка дълбоко в разпрания г @ з!!! Такива откаченяци трябва се подлагат на Крумово законодателство, без никакви опции за мрънкане!
137
2
 
17
 
! Отговори
Еврокомисар преди 6 месеца
Следва да променим и Ботев. Примерно Не плачи Лицето 2 че станах азе хайдутин, хайдутин, лице 2, бунтовник
136
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Едва ли ако някоя страна не го приема, ще я задължат. Бг има евродепутати, които трябва да защитават българския интерес във всички насоки. А няма защо и да се реве, всички отдавна знаят за какво става въпрос и не само за това, никой от ЕС не е крил нищо, освен това цял свят го приема.
135
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пeдeрунгeли, сър Джон!
134
0
 
28
 
! Отговори
Намръщен преди 6 месеца
До Анонимен 152 - "жената която е родила детето каква е? Просто лице родило детето." Не, тя е ЖЕНА, родила детето, биологичната МАЙКА. Жена! Майка! Не лице! И не Родител 1или 2! Това не са просто безобидни промени, това е гавра със всичко свято, с традиционното семейство. Това е промяна на манталитета, която ще направи хората още по-несигурни и отчуждени
133
0
 
16
 
! Отговори
Истината преди 6 месеца
И лицето мъжко или женско е? Аз до ден днешен не видях мъжко лице да роди дете! Все женски лица раждат!
132
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз мисля, че не всичко е така еднозначно. Маного хора използват сурогатно майчинство, когато нямат възможност сами да родят. Жена срещу заплащане носи предварително оплодена яйцеклетка докато се роди бебе. Биологическите родители са тези чиито е биоматериалът, а жената която е родила детето каква е? Просто лице родило детето.
131
0
 
0
 
! Отговори
Име преди 6 месеца
Адам и *** се провалиха в поста (религиозен пост). Новият Адам, тоест Иисус Христос, подаде ръка на човечеството, а човечеството продължава да се проваля в поста. Сега всичко е много "научно", тоест, кой е този Иисус Христос?! Ние се кланяме на "науката", тоест, на програмата на партията (група от хора) на власт. На тази програма дето най-ефективно, на теория, изглежда да продължи тази партия на власт. Ако искаме промяна в положителна посока, трябва да си вземем кръста и да следваме вторият Адам
130
1
 
8
 
! Отговори
Км преди 6 месеца
Е,това е ,,ДЕКОРАЦИЯТА,,-(демокрацията)
129
0
 
8
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 6 месеца
ЕС трябваше да спре на 3 неща - свободно движение на финанси, стоки и хора. Чиновниците обаче надушиха благинката, размножиха се до десетки хиляди, и сега имитират дейност. Скоро ще бъдат резнати. Първо еврокомисарите, вижте нашата, дето ще движи науката в ЕС, такива са и останалите.
128
4
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Свят може да няма и до година, какви 5000 години ви гонят, хаха. Ако изтраем година без да се самоунищожим, след 2-3 години ни заплашва ИИ с унищожение. ИИ ще бъде изпуснат така или иначе, малллоумници ще се захванат с него и ще нарпавят големи поразии. Човечеството няма как да оцелее до 2100 година.
127
0
 
13
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
След 10 години ЕК ще замени "лицето, родило детето" с "епруветката, изплюла иззродчето"
126
0
 
9
 
! Отговори
Намръщен преди 6 месеца
До Лолита - "светът след 5 хил години да речем. Изобщо ще има ли хора." Категорично НЕ. Цялата човешка история е едва няколко хиляди години, а виж докъде сме докарали Земята и какви оръжия имаме - ако изкараме още няколко века, можем да се смятаме късметлии :) А това за звездите.. :) Звездите са да ги носиш в косите си... :)
125
1
 
5
 
! Отговори
Аналитик преди 6 месеца
Нас лицето ни е родило, тия около властта са илели от дупето
124
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Думата баща с какво се заменя?
123
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако искаме да останем нормални човеци, с нормална ценностна система и здрав разум, трябва час по-скоро да се изнасяме от тази клоака.
122
2
 
14
 
! Отговори
Така ли или бъркам? преди 6 месеца
Значи вече не мога да използвам като обръщение думата "Мамо"? Вместо това ще трябва да подвиквам "Хей лице, дето си ме родило, когато бях малко дете!"
121
1
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 6 месеца
Абе тея що не си таковат ... лицето, което ги е родило!!! Извратеняци!
120
1
 
1
 
! Отговори
Намръщен преди 6 месеца
До Намръщен - "че е толкова лошо да си богат" - пропуснал съм НЕ пред "е толкова"... (Много работа, малко сън..:)