Плевенската треньорка Стефка Великова е сред жертвите на тежката катастрофата

Загинали са и двама състезатели от ВК "Олимпиец"
Обновена: 11 ное 2023 22:44 | 11 ное 2023 22:30, Анисия Иванова
81
Плевенската треньорка Стефка Великова е сред жертвите на тежката катастрофата
Снимка: Facebook

Президентът и основен треньор на волейболния клуб "Олимпиец" (Плевен) Стефка Великова и двама състезатели са загиналите при тежката катастрофа на пътя за Ловеч, където е трябвало да се играе мач с местния "Осъм" от А НВГ. Още един волейболист на плевенския клуб е в закаран в болница в тежко състояние, съобщават на страницата Плевен сега във Facebook.

Сигналът за инцидента е получен в 15:45 часа. По първоначална информация на мокра настилка са се ударили два автомобила с плевенска регистрация. Образувано е досъдебно производство и предстои изясняване на причините за инцидента.

Стефка Великова е сред най-активните спортни деятели на Плевен. В началото на 2023 година тя успя да възроди мъжкия волейбол в града след повече от 40 години прекъсване. Нейната амбиция била да възроди волейбола в Плевен и категорично е сярвала, че има възможност градът да си възвърне старата спортна слава.

Още по темата

Добре позната е и сред баскетболната общественост, тъй като е майка на бившия национал и настоящ капитан на Левски Асен Великов и съпруга на един от най-успешните български треньори Дарин Великов.

Трагичната новина потвърдиха близки на Великова. Стотици хора от Плевен изразиха своите съболезнования в социалните мрежи за загубата на треньорката и още двама състезатели.

Великова е известна в Плевен с доброто си сърце и множеството благотворителни кампании, които е организирала, за да помага на нуждаещи се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нищо не става от "материала" в тази държава! Каза ви го професора Ѝво Христов и излезе прав!В 80% от случаите, това е причината!! Такава масова п р. о с т а щ и н а няма в нормалните страни! Добре, че се разкарах преди 10 години от тая държава!
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 64до 66 Нямаш идея колко си прав:"българи си гоговори без да разбира какво говори". Местен ахмак, който не признава никой и нищо. Ама шъ участва в контрабанден канал??!! Верно ли? Който е от Хаскови и Свиленград по дифиниция е наркотрафикант! Опа, по"логика"! Точка? Межу другото къщата му е край Харманли. И не са осъдили за наркотици. Никъде не излиза връзка с наркотици!
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 69Другата кола си е карала както трябва. Тези явно са бързала срещата. Изхвръкнали са от пътя. Удари ли са се и са се върнали. И са се натресли в идваща кола. Давайте национален траур за всеки джигит, че не са утрепали невинни. Ама бил млад, ама бил лъчезарен. За Ферарио Спасов нищо! Ударен отзат от ахмак с бяло спортно ауди с "Дебра"до него. Едно 60 метра го е"изстрелял"напред. За него траур няма?
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е само от мокрият път.Кой е шофирал другата кола ?
59
1
 
1
 
! Отговори
читалище заря преди 5 месеца
дали па не е добре първо да си четете словоизлиянията преди да публикувате...неделя сутрин е трудно ако си приключил вечерта на 12 големи редколегии, ама по сериозни теми читалищните самодейности са недопустими
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На фона на акциите на МВР, сякаш ефекта е малък, незадоволителен. Джигити, шумни гърнета, просташки изпълнения, пушещи дизеляци с чипове...С наличния ресурс явно няма да се получи. Друг е въпроса с курсовете, които са некачествени. А някой ако знае в Англия например колко е гражданската за млад шофьор?
57
1
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 5 месеца
еми аз ти казвам пък че не е вярно . а българина си говори без да разбира какво говори . контрабадните канали минават именно през Хасково и Свиленград къдетоо живееше чАКЪРА !
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пътищата са в ужасно състояние... Много тъжно...
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 68 до 66 Не ми го каза Бойко. Коментираха го в предаване хора, дето не си падат по Бойко. Не ми го е прошепнал Бойко.
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Карали са като луди. За да се изхвърчат от пътя. Да се ударят в дърво и да се върнат на платното и ударят другата кола. И за това траур? С Ферарио Спасов е друго. Бяло БМВ, двувратка с висока скорост го е измаало отзад. Заради цвета на колата няма да се учудя, ако е някой честно замогнал се брадчед, дето правилата не му пречат. И като гледам прави път-слънце, дали не е имало и стимуланти.
53
11
 
8
 
! Отговори
Йордан преди 5 месеца
Нали преди две и половина години Радев и радевчетата спряха всички строежи, сега хората си *** като мухи по старите неподдържани пътища.
52
1
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 5 месеца
До Анониментова Бойко ти го каза нали ?!?!??? иначе точно там където го гръмнаха минават контраБАДНИТЕ канали и за наркотици в това число . а те функционират с държавна протекция от високо ниво ама ти от къде да знаеш ..... Плямпало !
51
1
 
18
 
! Отговори
Беновска пипа преди 5 месеца
Когато няма държава. Когато няма контрол. Когато няма възпитание. Когато няма хора.
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ааааа 65Чакъра е бил местен асоциален тип единак от който са били пропищели всички. Нищо общо с организираната престъпност. Не иска и в затвора да отиде. Не признава чуждо здраве, живот, достойснво и имуществото. И да го вкарат в затвора какво ще променят? И като излезе на свобода, ако си му в населеното място ще питам ще тъжиш ли за него? Колко такива има по селата и хората не смея и да се оплачат.
49
4
 
5
 
! Отговори
ааааа преди 5 месеца
а ЧААКЪРА е искал да пее за връзките на на престъпният свят с политиците ! набързо го ликвидираха . щял е да разправя за СДС и Самоковеца и тн истории ...
48
1
 
7
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 5 месеца
защото наркотрафикантите и контрабансистите плащат на политицитеи полицяита и на прокоратурата ! и то това е от години . спомнете си навремето Поли Пантев, Самоковеца , Жоро Илиев и тн ...
47
2
 
8
 
! Отговори
Укропитек преди 5 месеца
До Има логикаЗащо в Австрия и САЩ малко след *** на Юакъра никой и дума не обели при два подобни случая? Щото нам матреала е 80 на 20. А не като у нас 20 на 80 по заключенията на порф.Иво Христов. В Австрия въобще не го бавихаа бракониера барикадирал се в къща. Пратиха му гранатата от раз. И никой не плаче за него. Психото Чакъра, са дошли да го приберат в затвора за влязла в сила присъда. Излъгал е, че иска да пие вода и за благодарност е започнал за стреля. Е, нема такъв матреал!
46
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бал съм го, махаме се от тука. Оправям си имотните тъпотии и се разкарвам от тая държавица. Защо ли отлагах толкова.
45
0
 
10
 
! Отговори
До Гиб Мелсън преди 5 месеца
Какъв контрол ще помогне на хора като теб ,които търсят вината в друг ,а не в собственният си десен крак на ***,излишна самочуствие и малко мозък в черепната кухина !...Не може до всеки безмозъчен джигит да се постави полицай!
44
12
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 5 месеца
За Винету и Киру Украинеца и Делян Магнитски не е важно да има контрол по пътищата. Важното е да пращаме оръжия и боеприпаси на Украйна. Или на Израел.

Спонсорирани публикации