Плевенската треньорка Стефка Великова е сред жертвите на тежката катастрофата

Загинали са и двама състезатели от ВК "Олимпиец"
Обновена: 11 ное 2023 22:44 | 11 ное 2023 22:30, Анисия Иванова
81
Плевенската треньорка Стефка Великова е сред жертвите на тежката катастрофата
Снимка: Facebook

Президентът и основен треньор на волейболния клуб "Олимпиец" (Плевен) Стефка Великова и двама състезатели са загиналите при тежката катастрофа на пътя за Ловеч, където е трябвало да се играе мач с местния "Осъм" от А НВГ. Още един волейболист на плевенския клуб е в закаран в болница в тежко състояние, съобщават на страницата Плевен сега във Facebook.

Сигналът за инцидента е получен в 15:45 часа. По първоначална информация на мокра настилка са се ударили два автомобила с плевенска регистрация. Образувано е досъдебно производство и предстои изясняване на причините за инцидента.

Стефка Великова е сред най-активните спортни деятели на Плевен. В началото на 2023 година тя успя да възроди мъжкия волейбол в града след повече от 40 години прекъсване. Нейната амбиция била да възроди волейбола в Плевен и категорично е сярвала, че има възможност градът да си възвърне старата спортна слава.

Още по темата

Добре позната е и сред баскетболната общественост, тъй като е майка на бившия национал и настоящ капитан на Левски Асен Великов и съпруга на един от най-успешните български треньори Дарин Великов.

Трагичната новина потвърдиха близки на Великова. Стотици хора от Плевен изразиха своите съболезнования в социалните мрежи за загубата на треньорката и още двама състезатели.

Великова е известна в Плевен с доброто си сърце и множеството благотворителни кампании, които е организирала, за да помага на нуждаещи се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
22
 
! Отговори
Не е ли по-добре преди 6 месеца
и правилно,КАТ с камерите за скорост навместо да клечат в храстите,като по-голяма нужда на изхода на Ловеч за Плевен,където ограничението на скоростта е 60,и обратно на входа на Плевен,където ограниченята са съответно 80,60 и 40 километра,да стоят по-средата на пътя,където е станала въпросната катастрофа,превантивно,за профилактика и респект?!?Вече и децата от детските градини знаят,че там стои,дреме или спи Чичко Катаджия с радара в ръка и дебне да изкара някоя друга пара!?!
42
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пътят Плевен Ловеч е идеален. Караш спокойно и се наслаждаваш на хълмовете, горичките. Жалко за загиналите. Не пише за причините.
41
11
 
18
 
! Отговори
Жалко! преди 6 месеца
Безвремието, което донесоха променкаджиите взима вече жертви. Този участък щеше да е завършен и поне до Търново да се пътува нормално. Смеете се на баце, че говорил само за магистрали, но пътищата ни в тази част се превръщат в гробища. Тогава вече не е смешно.
40
20
 
20
 
! Отговори
тъй.....тъй преди 6 месеца
Съвсем скоро отбелязахме 34 годинки "демокрация"........а не трябваше!
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Баце как е чара микни такси и поръчай черно джони на 6та мася в фолк клуба и тя си иде сама да не плаче мн ся....
38
3
 
19
 
! Отговори
Анатоли преди 6 месеца
Тия, които карат бързо... Като се блъснете по-бързо ли ще стигнете? Е ми блъскайте се. Лошото е че загиват невинни. Светла й памет. Да почива в мир.
37
2
 
8
 
! Отговори
emigrant преди 6 месеца
do 36еми то затова държавата ви е в това положение!
36
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ганььовци бързат все едно гонят бизнеси за милиона а в джоба си нямат и пет лева. Най-забързани са тия с баничарките и дизеля ите. Отделно колкото е по-затънтено родното място на водача толкова повече бърза. Бързат за гробищата разбира се ама още не го знаят.
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен (44) Много се тревожиш човече. Всички умираме рано или късно бързо или бавно а болката е част от живота. Забавлявай се и не му мисли много.
34
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много хора си мислят, че в катастрофа се умира на място (мигновено) обаче ако си пуснете забранените клипчета на катастрофи дето са 18+ и нецензурирани, ще се изненадате колко бавно може да умре един човек в това състояние. Понякога се мъчат по 2-3 часа "на място" - просто не могат да ги спасят под ламарините. Имаше едно клипче на един дето е напълно в съзнание и се опитваше да си събере частите обратно, докато е затиснат в метала. Казвам ви, защото според мен трябва наистина да имате представа.
33
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много жалко. Да почиват в мир.
32
2
 
4
 
! Отговори
до светозар преди 6 месеца
ама в сщата катастрофа ли?
31
9
 
2
 
! Отговори
Pennywise преди 6 месеца
Не искам да умра и да ме вземе Pennywise и да умра в гробищата и да ме закара клоуна в ада.
30
3
 
20
 
! Отговори
Светозар преди 6 месеца
Не е само тя. И Ферарио Спасов е загинал при катастрофа днес.
29
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
факт- 99% от шофьорите не спазваме органичението от 90 км за първокласен път ..
28
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Боже, каква трагедия!Беше изключителна!
27
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
In Memoriam. Riposare in Pace. Сбогом, слънчево момиче!Нещастията са непредвидими.Вече никога няма да отвориш очи.Вечная память. Царствие Небесное. Стефка Великова(1964- 2023)Наистина нямам думи.
26
4
 
21
 
! Отговори
Процентно преди 6 месеца
Най-страшното е, че няколко човека от четящите тука, самите те ще умрат в катастрофи, дано не съм аз. Господ да ми е на помощ. Аз винаги карам внимателно, но никога не знаеш дали няма да те убие някой дрогиран ДИНКО.
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ми тука до Русе какво правят на Бяла, знаете ли колко читав народ измря? Гледаш кола пълна с читави хора и всичките умрели.
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 29 На Тракия карам със 140 някъде в лявата лента и се спускам към София и гледам атобус ме настига. Отместих се в дясната лента и буса ме задмина. Загледах се в автобуса- пълен с хора. Гледам регистрацията- сръбска. Караше със 160 някъде. 2020-та година.