Трима души са загинали при тежка катастрофа на пътя Ловеч – Плевен

Двама са в болница в тежко състояние
Обновена: 11 ное 2023 18:16 | 11 ное 2023 17:48, Анисия Иванова
29
Трима души са загинали при тежка катастрофа на пътя Ловеч – Плевен
Снимка: МВР

Трима души са загинали при тежка катастрофа, станала на пътя Ловеч – Плевен преди разклона за село Слатина, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

От АПИ съобщиха, че временно е ограничено движението при разклона за с. Слатина. Въведен е обходен маршрут Горан - Дойренци - Слатина и обратно. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Сигналът за инцидента е получен в 15:45 часа. По първоначална информация на мокра настилка са се ударили два автомобила с плевенска регистрация.

На място са загинали трима души, а двама са откарани в болница в тежко състояние, информираха от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.

Образувано е досъдебно производство и предстои изясняване на причините за инцидента.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата............това *** с коли, но без мозъчно съдържимо няма как да го ЗАПАМЕТЯТ!!!
18
1
 
8
 
! Отговори
Бог да ги прости преди 5 месеца
загиналите!Какво му е на пътя Плевен-Ловеч?Път,като всички останали в милата ни родина,поне няма такива дупки,ями,копки или неравности,като на други места!Маркировката е добра,завои и денивелация относително добри!Редовно пътувам от там,това,което ми прави впечатление е "смелостта,самочувствието и самонадеяността" на някой колеги-водачи!?!Бързат,рискуват,изпреварват и не мислят,че застрашават не само своя живот и здраве,но и на останалите участници в движението!?!
17
1
 
5
 
! Отговори
тъй.....тъй преди 5 месеца
Съвсем скоро отбелязахме 34 годинки "демокрация"........а не трябваше!
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Затова никакви ремонти по второстепенни пътища, поне траншейте ограничават скоростта. Мнозинството от шофьорите от прованса не са подготвяни за гладки пътища - бързат да ги увековечат с паметник
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като няма достатъчно полиция по пътищата много ненормалници си правят каквото си искат и резултатите ги виждаме.
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Караш така, сякаш нямаш екстри в колата и ще оживееш!
13
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нормално. Естествен подбор. Провинциалисите с бракмите се самоизбиват. Дано някой програмист не е загинал само в резултат на обезумели бедняци, ама надали- програмистите са със сигурни нови автомобили.
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всеки месец този път взима жертви и всеки път по 3-4-5 човека. Хората са невъзпитани и ниско интелигентни, но трябва да се направят пътища, които са малумоустойчиви. Не е нормално да има необезопасени разклони, отбивки и т.н. На всяка права се развиват скорости от порядъка 160-180км/ч. При скорост 180км/ч озчанава, че ще минаваме 3км в минута, около 90-100метра в секунда!!! От завой видимостта е не повече от 300 метра или 3 секунди!
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 15 Краси Радков го играе таксиметровия шофьор като Шишо Бакшишо преди 15 години някъде. И казва: Ооооо, най-ми е кеф от летище София да качвам чужденци които искат да ги закарам до Слънчев Бряг. Оооооо! Карам ги горе до Видин, след това ги спускам до Пазарджик и след това по магистрала Тракия до Бургас, но преди това през Елхово минавам.
10
2
 
50
 
! Отговори
от село преди 5 месеца
Ако се направи една статистика на загиналите по този път от Ловеч към Плевен, скромните 32 км, то бройката явно ще бъде над 500 човека. За къде бързат тези хора, за къде? Изпитвам страх от това, че пътувам по пътищата на Държавата.
9
0
 
52
 
! Отговори
Ивана преди 5 месеца
Карай бясно, на червено, направи за мене нещо откаченооо...А трябваше да ме приберат в ареста навремето като я изпях тази тъъъпотия.
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Плевен - Ловеч.Ако имаше магистрала най вероятно щеше да са живи .
7
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Те във войната в Украйна не умират толкова на ден бре!
6
1
 
55
 
! Отговори
от Плевен преди 5 месеца
Като чиновник бях в четвъртък в Ловеч. Пълна трагедия. През цялото време ни изпреварваха тежки ТИРове, коли фучат на поразия, всеки бърза, бърза, а в същото време толкова много паметници на загинали в този участък през последните години са поставени. Каквото и да сложат, било по този път или по други пътища, щом шофьорите нямат грам съзнание, а също така това се отнася и са спътниците им, нищо хубаво не ни чака. Какво правим?
5
0
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Всяка година загиват няколкостотин души.Предимно заради грешки на други.Като алкохол , наркотици и т,н.А това е едно средно голямо село като неселение.Колко изпростя народа .Сам да се убива .А сме една шепа народ.Сами не се пазим .Кой ни е виновен
4
1
 
24
 
! Отговори
до 8 преди 5 месеца
До Анонименами мн е просто като нямаш видимост- не изпреварваш !
3
8
 
9
 
! Отговори
Alex преди 5 месеца
Може да е паднала израелска рекета върху колата
2
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-кървавият път в България. Множество завои и денивелация плюс едни от най-глупавите , самонадеяни и безразсъдни шофьори в света-тези от Плевен. На всеки километър има паметници все едно е гробище. В същото време другарите милиционери се крият с триноги из храсталаците вместо да застанат открито и да упражняват превенция, както се прави в цивилизования свят.
1
7
 
21
 
! Отговори
на пътя Ловеч – Плев преди 5 месеца
Там има ли път?