Кметът на Перник: Психолози ще работят с битото дете

Друга е причината за агресията, смята Станислав Владимиров
15 ное 2023 10:24, Анисия Иванова
13

В социалните мрежи се появи скандален клип, в който ясно се вижда как момиче унижава и бие момче, удряйки го жестоко в лицето и корема. Случаят е от Перник. Кметът на града Станислав Владимиров е категоричен, че нещата няма да останат скрити и ще се вземат всички мерки.

"Аз разбрах от социалните мрежи. Веднага се свързах с директорите, където учат въпросните момичета, с други институции. Двете момичета са отстранени от двете училища. Видях се с бащата, посетих и училището, в което момчето учи. Средата е изключително здрава, детето е добре прието от неговите съученици" каза Владимиров в ефира на "България сутрин".

Кметът описа битото момче като притеснително и скромно дете.

Още по темата

"Каза ми, че иска да спортува, ще му осигурим нужната екипировка. Ще го свържем с футболните ни школи, защото той иска да се развива с този спорт. Ще среща моята подкрепа", увери Владимиров пред Bulgaria ON AIR.

Психолози и институции ще работят и с двете момичета, и с битото момче, посочи още кметът на Перник.

"Такъв тип агресия, на толкова крехка възраст, има друга причина. Това не е е емоционална реакция", коментира Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 месеца
УСТАНОВЕТЕ -КОЙ И КАК Е НАРАНИЛ ЖЕНАТА ---РЕШИЛА ДА СИ ОТМЪЩАВА НА ДРУГИЯ ПОЛ !!!!!!!!!!!!!!!
7
2
 
2
 
! Отговори
яж преди 5 месеца
що не се съберете квартала в перник и не набиете момичето и готово ? Не е ли това справедливия начин ? Но психилозите ще ви кажат , че не е и на агресията не се отговаря с агресия . Само че ако и разбия мутрата на тази грозна пикла , никога повече няма да посегне на никой нали знаете....
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Легнал си кумунист, при това четвърто поколение у осъ.нал ДемокраД. Големи далавери врътнаха с Чекмеджан покрай водата.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Психолози трябва да поработят и с тебе малко! Как от БСП направи "завой" към ГЕПП и Бойко Борисов? Сладко е да си кмет, а ?
4
0
 
0
 
! Отговори
До Всъщност преди 5 месеца
......нищо не разбираш от мотивация на поведението и най вече ви липсва усет..... Очевидно е, че публикации 1 и 4 са от един и същи автор, комуто липсват доста неща, но едва ли е уместно да ги коментираме. То и място няма достатъчно...
3
2
 
15
 
! Отговори
до 2 преди 5 месеца
Всъщност, нищо не разбираш от мотивация на поведението и най вече ви липсва усет! Това момиче не възпроизвежда нещо, което го има в нейното семейство - напротив! То е от ,,добро" семейство, родителите са с голямо самочувствие и то е възпитано, че е божество, на него се полага свише да се налага над другите, да е газарка и ,,голяма работа", и да наглее със самочувствие! В семейството цари благоденствие, обич, превъзнасяне и хармония по еснафски! Навън са зли с тези, с които е безопасно!
2
1
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 5 месеца
Всъщност, това е една малка пр...ла, която вероятно възпроизвежда модел на отношения в своето семейство. Независимо от мотивите на момичето, не е това начина. Нейното граничи с изтезание; проявява излишна жестокост и унижава по един отвратителен начин друго човешко същество. При това публично и преднамерено.
1
18
 
3
 
! Отговори
Чук и Гек преди 5 месеца
Всъщност, това е едно смело и решително момиче, което е свършило работата на родителите, учителите, полицаите, кмета и институциите! Вие виждате едно страдащо момче, изпаднало в унизително положение и сте на негова страна, но дали това същото момче в друга ситуация не се явява насилник спрямо братчето на ,,побойничката"!? Един път спри, втори път и накрая - точно така....! Вижте! И най доброто, кротко и слабо същество е изкушено да бъде насилник и доминира, когато срещне по слаб от него! Природа