Сигнал в Helpbook за кучета в окаяно състояние

В платформата получихме и сигнали, адресирани до БАБХ
21 ное 2023 16:15, Анисия Иванова
11
Сигнал в Helpbook за кучета в окаяно състояние
Снимка: Helpbook

В платформата на Helpbook.info наш потребител ни снимки от община Елин Пелин. Авторът на сигнала е заснел няколко кучета, които е видно, че са в окаяно състояние. В жалко подобие на къща майката е вързана с масивен синджир, а малките й бедстват и определено са недохранени и обезводнени.

Тази жестокост е потресаваща и недоумяваме как човешко същество би подложило съзнателно живи създания на бавна и мъчителна смърт. Ето и линк към самия сигнал, но не се препоръчва отварянето му от чувствителни хора.

Отново към БАБХ получихме молба за проверка на хранителен обект с твърдение за всякаква липса на хигиена. Предлагат се тестени закуски, които продавачът подава с ръка без ръкавица, като не се притеснява да пипа пари и всичко, което му е нужно.

Към същата институция получихме сигнал и от град Русе. Нашият потребител е забелязал месни изделия изложени на витрина в голяма търговска верига, които били с няколко етикета, които сочат различни дати на годност и сума за плащане. Въпреки това закупил въпросния артикул, но при отварянето му установил, че не е годен за консумация.

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 5 месеца
До Рапсодия за шенген И къде в Европа видя купички с вода и храна? Там няма бездомни и скитащи се кучета
7
3
 
2
 
! Отговори
Рапсодия за шенген преди 5 месеца
За една нация се разбира по това какво й е отношението към животинките. В Европа покрай блокове и магазини има купички с вода и храна,чисти улици, квартали...... Тук покрай блоковете мръсотия, кал, разбити тротоари, тъмни улици, изхвърлени дограми, врати, мебели и всякакви битови отпадъци до самИ блоковете. Срам и позор за "европейска" България.
6
3
 
2
 
! Отговори
MIKE преди 5 месеца
Какво търсят тези кучета по улиците на град, където живеят хора плащащи данъци на държавата. Иска ми се да видя поне едно безстопанствено куче в държавата където живеяв интерес на истината съм търсил. Ще разсипя общината с дела, адвокатите само това чакат. Ще лежа по плажовете на Карибите в следващите 20 години, с изкараните пари, на общинска издръжка и с изплатена ипотека. Ама къде ти този касмет.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ДА СПАСИМ КУЧЕТАТА- А ХОРАТА, И ТЕ ЛИ ТАКА ЖИВЕЯТ, КАТО КУЧЕТА В ТОВА ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА КЪЩА?!
4
2
 
8
 
! Отговори
Я преди 5 месеца
По селата колко такива кучета има за съжаление...
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Спасете кучетата от глад и те душа носят!
2
17
 
7
 
! Отговори
Дедовия преди 5 месеца
Айде бе, толкова възрастни и болни хора има в окаяно състояние, те за помuяpuте тръгнали да се борят. Ай сиkтир от тука...
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Елате да видите в изоставените села какво е минавам покрай празните къщи вързани кучета вият от глад пусни го бе поне навън да си търси храна из... род мръсен що мъчиш животното

Спонсорирани публикации