Веско Топалов: Сега всички ще се натискат за снимка с момичетата!

Световният ни шампион стискал палци до последно
21 ное 2023 16:52, Петър Бойчев
8
Веско Топалов: Сега всички ще се натискат за снимка с момичетата!
Снимка БГНЕС

Браво на отбора! Никой не заслужаваше титлата повече от нашите, казва пред ekspresso.bg световният ни шампион в шахмата Веселин Топалов.

До последно и аз стисках палци за момичетата. Антоанета имаше проблеми на няколко пъти, но се справи и спечели. После драмата на трета дъска беше вълнуваща, защото Гергана беше на ръба на загубата, но „възкръсна“ след близо 6 часа битка спечели. Много добре тактически се оказа бързото реми на Нургюл. Голямо браво и за треньора Петър Арнаудов, споделя Топалов. Той не е изненадан от успеха, защото и момичетата са играли у спешно през цялата година. И сега заслужават да получат награда за това.

Стимулите и наградите трябва да идват след успех, а не в аванс, смята 19-ият първенец на планетата. – Сега всички ще се натискат да се снимат с победителките, но няма лошо. Най-хубавото за мен е, че светът ще получи добра новина за България след кървавите портести срещу БФС и всекидневните скандали около правителството, казва Веско Топалов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е така Кокорчо ще се натиска на Спецов.
6
5
 
2
 
! Отговори
ясно разбери преди 5 месеца
Никой не ни дължи тези титли, аз не претендирам, че нямаме титли от шах.Не съм искал титла от шах.Не искам да ме занимавате с тези неща, който е окрал държавата да се чувства длъжен да ви храни....знаете кой.
5
1
 
17
 
! Отговори
До шах мат преди 5 месеца
Що се правиш, че не разбираш? Никой не се грижи за шахмата в държавата, но, като победиха момичетата, всички готови за снимките с тях. Все едно нещо са направили досега. Както се изрази Нургюл, хубавият ат и под съдран държавен чул си личи и печели. Шега, ама горчива. Добре че момичетата са читави, така че съвсем прав е Топалов, щото и той го е преживял и го вижда.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кръстева загуби и тя е виновна за снощния кошмар. Ако беше била или реми,Пейчева и стигаше и реми с една победа на Анка пак биеха.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До долните двама: Кога ви пуснаха от Карлуково бе? Нищо не можах да ви разбера! Или по-скоро сте наркомани дето не знаете къде се намирате!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чак да се отчета, щот темата странно не е коментирана. Ами да бяхте ги снимали и показали тия момичета над заглавието. Да се ориентира човек кои са? Вместо това снима тупалката. Него всеки го знае, не е нужно да го показвате, когато се набляга на предизвикване интерес към дамите.
1
19
 
4
 
! Отговори
шах мат преди 5 месеца
На спортистите не може да угодиш, ако не ги забелязваш се сърдят- нямало държава.А като отидеш да ги поздравиш - нагли.........Защо ги поздравявали.Ей, българино проклети, Рождество е, една велика култура и общество в Европа е донесъл Христос.Ама ти откъде да знаеш.