Задържаха мъж, заканил се с убийство на жена

Счупил и стъклото на колата й
28 ное 2023 11:20, Стела Стоянова
29
Задържаха мъж, заканил се с убийство на жена
Снимка БГНЕС, архив

Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 48-годишен мъж, заканил се с убийство на жена и счупил стъклото на колата ѝ в София, съобщиха от обвинението..

На 25 ноември на бул. "Акад. Иван Ев. Гешов" обвиняемият е заплашил жената.

Казал й: "Ще ми избиеш семейството, ти нормална ли си, ще те убия", след което нанесъл удари с ръце и счупил предното стъкло на врата и предното странично огледало на автомобил, в който се намирала тя.

За престъплението се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години. Мъжът е задържан за 72 часа, като предстои да му бъде поискан постоянен арест, пише "Дарик".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До До Анонимен 16 - ХА АХА ХХААХАХХАХХАХАХАХА! Ох, моля те! Недей! Познавам 4 жени общо, котио стават за бизнес и да са лидери. Останалите 50, дето съм имал взимане-даване ... бяха МЪКА! ТОксикология отвсякъде. "Ооо ти казваш това, само защото съм жена" - Мърда! Ти ако беше мъж, такива работи щях да ти кажа, че щеше да посикаш ии да ме хврълиш от прозореца или да се хрълиш сама.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До НеЗнаем каква е била - Абсолютно е така, не да набия, а да прибия някого ми е идвало, но не го правя. Човек все пак трябва и задръжки да има. Особено, пък когато не знаеш защо така се е получило и, слава богу, няма жертви. Ако шофьорката е виновна, пак е можел наказание да и издейства, но не и да и троши колата, нарязва лицето, да се присяга огледалото да изскубва, не, не се прави така.
22
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 16 преди 4 месеца
Природата е предвидила още една функция - у дома да обгрижват и хрантутят нeкaдъpнuцu като теб, за които на млади години са имали неблагоразумието да се омъжат, а в бизнеса, производството, културата и науката да им вършат и служебните задължения. После да утешават вкъщи мъжеподобията, които са им съпрузи и са се прибрали разплакани заради това, че пак жена им е назначена за шефка.
21
0
 
1
 
! Отговори
НеЗнаем каква е била преди 4 месеца
ситуацията. Спомням си, че такава мисъл мина през главата ми, а съм кротък човек. Беше към 17.30 ч., късна пролет. Пешеходци чакаме на светофара на "Патр.Евтимий", в началото на "Фр.Нансен". Без да даде мигач, автомобил завива наляво. Кормилото държи с лявата ръка очилата кифла и със самодоволна усмивка говори по мобилния, който държи в дясната. Възрастен мъж едвам успя да отскочи, добре че онази не караше бързо. Помислих си, че ако това беше баща ми, тази щях да я извлека от колата и да я бия.
20
1
 
4
 
! Отговори
Друг преди 4 месеца
път някой като и счупи и предното стъкло, ще се научи да не засича хората!
19
1
 
4
 
! Отговори
пояснение преди 4 месеца
бе шофьорката е гледала у тик токо и не е видела семейството
18
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нападнатата е жена на капитана на националния ни отбор по баскетбол на колички Николай Ваклинов. Може и да не му се размине на нападателя. Каквото и да е станало, особено при тези пътни условия, не може да е повод за побоища и трошене на стъкла на кола, особено, като вижда, че е сама жена в колата. Ама, решил е да се прави на мъжкар, щото лесно. Ако вътре бяха двама иографисани батки, дали щеше да троши стъкла?
17
0
 
6
 
! Отговори
До Ганьо преди 4 месеца
Ама всички ли сте такива?
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шест години затвор за заплаха. А в Нова Загора този, който наръга човек с нож, го освободиха още от полицията. Как се връзва всичко това?
15
7
 
5
 
! Отговори
анонимна преди 4 месеца
Не жените правят катастрофите, умнико, и нареждай на жена си какво да прави.
14
9
 
5
 
! Отговори
Ганьо преди 4 месеца
*** е примитивна форма на човешко същество. Разбира само от бой, или той бие или него го бият. Като лучетата
13
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако се задължат нормативно жените да са по цял ден в кухнята и около децата, това би било неправилно за не повече от 5 % от тях! Горе-долу това са функциите, за които ги е създала природата.
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 13 Бе ти ми отнеми предимство без да се извиниш, пък стой та гледай!
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички, които шофират в голям град са изнервени и правят норушения дори малки, но боя не е решение. Да чупиш чужда собственост и да удряш хора умишлено е добре да се наказва с две седмица ефективнен зандан, да им дойде акъла в главата на тия агресивни типове, че не са "най-великите" шофьори.
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако сте млади и не желаете животът ви да премине в селяндурщина, не се колебайте! Евакуирайте се веднага! В този случай селяндурщината е от двете страни.
9
8
 
5
 
! Отговори
Пълно преди 4 месеца
е с леваци, дето не стига че ти отнема предимството, ми като му бипнеш, вместо да се извини ти показва среден пръст! Знам че не звучи добре, но такива съм ги бил и ще продължавам!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
а какво се случва с черното тото на на перукестия?.
7
6
 
10
 
! Отговори
Тази преди 4 месеца
я гледах сутринта по една ТВ. Оказа се, че не за първи път е нападана и бита от участници в движението. Защо все на нея, а?
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ъ... убийците ги пускат, а за закана задържат... странна работа
5
1
 
12
 
! Отговори
и те така... преди 4 месеца
И как се доказва тази закана? Щото ако не се докаже следва едно дело за набеждаване...

Спонсорирани публикации