Задържаха мъж, заканил се с убийство на жена

Счупил и стъклото на колата й
28 ное 2023 11:20, Стела Стоянова
29
Задържаха мъж, заканил се с убийство на жена
Снимка БГНЕС, архив

Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 48-годишен мъж, заканил се с убийство на жена и счупил стъклото на колата ѝ в София, съобщиха от обвинението..

На 25 ноември на бул. "Акад. Иван Ев. Гешов" обвиняемият е заплашил жената.

Казал й: "Ще ми избиеш семейството, ти нормална ли си, ще те убия", след което нанесъл удари с ръце и счупил предното стъкло на врата и предното странично огледало на автомобил, в който се намирала тя.

За престъплението се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години. Мъжът е задържан за 72 часа, като предстои да му бъде поискан постоянен арест, пише "Дарик".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Впрочем идеята, че си пазиш децата като налиташ на бой на произволни хора на улицата не е нищо повече от галене на егото. Човека, на когото налиташ, може при самозащита директно да те смачка с колата. Може да се окаже по-голям мъж и да ти разбие зъбите. Може да са няколко души и да те смелят от бой. Как това ти пази детето? Като вижда, че бащата му е неуравновесен и неконтролируем? В случая на детето как му се обяснява, че баща му е в ареста и е обвиняем? Има си органи за опасното шофиране.
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А кога ще задържат Кирчо и Кокорчо ? Те заплашват цялата държава с унищожеие ?
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да вземат наистина да осъдят някой такъв на 6 години, да се сетят биячите по улиците, че има последствия от действията им. Това със саморазправата след засичане е често явление, на мен също ми се е случило нескопосан мачо да ми налита, понеже си помисли, че съм му отнел предимството. Заряза колата с детето си насред улицата и се втурна да ми обяснява как съм ги бил застрашил. Без да се замисля, че така може да попада в по-висок риск. На какво ли мисли, че учи детето си? (Нищо не стана)
1
2
 
9
 
! Отговори
МВР подбира преди 5 месеца
Юлиян Борисов Георгиев от Перник ме заплашва със смърт защо МВР го крият!?Мирослав Германов