226 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция
21 дек 2023 07:50, Красимир Ангелов
24
226 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 226, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 1863 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 12,1 процента.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 384 души с диагноза COVID-19, от които 34 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 49.

Излекувани през последното денонощие са 236 души, а общо от началото на пандемията - 1 289 703.

Активните случаи към момента са 4201.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
5
 
! Отговори
миннетчийски преди 4 месеца
До Анонимен "Значи от сега нататък, който от каквото и да умре, виновна е ваксината. Така ли бе, конспита жалки?" -------------- ами след като няколко години подред кой от каквото и да умреше все го пишеха ковид, какъв е проблемът сега да мрааат от експерименталките хахахаха... и най-вече "внезапно починалите". Но не разбирам ти защо се притесняваш хахах.. нали вълшебните сиропи са напълно безопасни.. нали си здрав, нищо ти няма.. точно като Митве.. до онзи ден хаххахахах
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Значи от сега нататък, който от каквото и да умре, виновна е ваксината. Така ли бе, конспита жалки?
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ковида е чудовищен експеримент, над Човечеството като вид.Подготвен и разработен в 2009 и внедрен 2019..
16
4
 
10
 
! Отговори
famous last words преди 4 месеца
Жив съм, чувствам се добре. Имам 3 бустера и нищо ми няма. Ваксините са напълно безопасни. ... интересно дали роднините след това включват тези реплики в некрооолозите..
15
3
 
6
 
! Отговори
Най-ефективна мРНК преди 4 месеца
https://ars.els-cdn.COM/content/image/1-s2.0-S0344033823007318-gr4_lrg.jpg Смъртност на милион приложени дози, по видове ваксина, в червено спрямо количеството приложени дози в сиво, според VAERS в Америка. Източник: https://vaersanalysis.info/2023/08/18/vaers-summary-for-covid-19-vaccines-through-8-11-2023/ Когато ЦИФРИТЕ говорят мисиря трие.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Факт------------ Внезапно почина директорът на МБАЛ - Благоевград д-р Огнян Митев.. От фазер изпратиха благодарствена картичка на опечалените. ФАКТ!
13
5
 
5
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
В последните месеци починалите от Ковид-19 са главно над 70 години. Ваксинираните хора над 70 години и живеещи в България са около 65%, а ;починалите, които са ваксинирани са около 30%.
12
11
 
4
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Тенденциите в последните дни на 7 дневна база. Увеличава се броя на новите случаи. Увеличава се процента на положителните тестове. Увеличават се новоприетите в болница. Намалява броя на починалите. Както и преди почти няма ваксинирани приети интензивното. Почти няма нововаксинирани. Малко са и поставените бустерни дози, като тенденцията е към намаление, след пика при появата на адаптираната към Омикрон ваксина.
11
13
 
4
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Факт е, че при ваксинираните Ковид-19 минава много по-леко, а леталния изход е много по-рядко.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Факт е, че няма значение дали се набол и с колко дози се набол. Точка.
9
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Айде надигнаха се конспитата. .. .гущери, чипове.....Факт е, че 98% от хоспитализираните в интензивните в целия свят са неваксинирани. Точка!
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Явно никой не си е поставил това... т.нар. "ваксина" през последното денонощие... Ваксинисти, бъдете така любезни, по-чевръсто към ваксапунктовете за бустери.
7
5
 
9
 
! Отговори
Кунчо Бустера преди 4 месеца
Сред религиозните символи от илюстрацията липсва разпятие от спринцовка и ампула. За фон може да послужи зелен сертификат за причастие.
6
6
 
16
 
! Отговори
СМЕШНИ СТЕ преди 4 месеца
Е, и? А със запек колко са? Ставате смешни вече. Отдавна сте смешни.
5
7
 
15
 
! Отговори
Мера според мера преди 4 месеца
С прости думи: Точно подмяната на уридина с N1-Methylpseudouridin (NMpU), за която връчиха Нобелова награда по медицина на Карико и Вайсман и придаваща устойчивост на мРНК молекулата (генът на ковид 19 шипа) се оказва виновна за по-голямата опасност на мРНК ваксините, сравнена със самия Ковид 19. Съответно свръхсмъртността в силно ваксинираните страни не само е по-голяма, но и ще продължава да расте.
4
9
 
13
 
! Отговори
по др. Майкъл Йедън преди 4 месеца
Видео с транскрипция:Не е имало пандемия.Данните на Дени Ранкур показват, че данните за смъртността по всички причини изобщо не са се увеличили в периода преди обявяването на пандемия от страна на СЗО с измама. Не съществува извънредна ситуация за общественото здраве, освен тази, създадена от нашите правителства. Използван е неподходящ, фалшив PCR тест, за да се създаде впечатление у хората, че имат определено заболяване, а те не са имали такова.https://lionessofjudah.substack.COM/p/dr-yeadon-there-has-not-been-a-pandemic По три различни начина хората са били третирани зловредно чрез про
3
7
 
20
 
! Отговори
Панемия нямаше преди 4 месеца
Накратко, масово вентилиране с респиратори на хора по неподходящ начин в болниците, което доведе до много смъртни случаи;На много хора са давани респираторни депресанти и успокоителни, което е довело до смъртта им;А в общността на хората са били отказвани животоспасяващи антибиотици и те са умирали от бактериална пневмония;Това е вашата пандемия. Няма друга пандемия.https://lionessofjudah.substack.COM/p/dr-yeadon-there-has-not-been-a-pandemic
2
11
 
12
 
! Отговори
Дейвид Айккъмробите преди 4 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
1
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Развилите от дрогата психични заболявания очакват с нетърпение следващата ПЛАНдемия.За подробности може сами да си прочетете на сайта на Бил Гей.Същият е построил център за депопулизация,което означава намаляване на населението.Същият върти бизнес с ваксини.