66 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция
13
66  са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 66, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 517 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 12,8%.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 370 души с диагноза COVID-19, от които 31 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 12.

Излекуван през последното денонощие е един човек, а общо от началото на пандемията - 1 290 054.

Активните случаи към момента са 5660.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
6
 
! Отговори
САЩ преди 4 месеца
https://kirschsubstack.COM/p/the-single-most-important-interviewВ крайна сметка: не вирусът е причинил пандемията. Това беше нашият отговор на вируса (продиктувани отгоре надолу протоколи за лечение и ваксинация), който причини почти цялата заболеваемост и смъртност. Всичко това можеше да се предотврати, ако бяхме послушали хората, които правителството искаше да заглуши. Още има пълна липса на прозрачност за това какво се е случило в болниците през 2021 г. след поставянето на ваксините. Ако мерките и ваксинациите са били успешни, защо нито една болница не публикува своите данни?
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 7: Сигурно :) Я *** направи един репортаж от болница и вземи интервю от някой, на който му правят чай и му бършат сополите да ти каже колко съжалява, че не си е набил поредния бустер.
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Дори да бях опрашен и напълно ваксиниран, щях да се възхищавам на неваксинираните за това, че устояват на най-големия натиск, който някога съм виждал, дори от партньори, родители, деца, приятели, колеги и лекари.Хората, които са били способни на такава индивидуалност, смелост и критични способности, несъмнено са най-доброто от човечеството. Те са навсякъде, във всички възрасти, нива на образование, състояния и идеи. Те са от особен вид; те са войниците, които всяка армия на светлината иска да има в редиците си. Те са родителите, които всяко дете иска да има, и децата, които всеки родител ме
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Те са същества над средното ниво на своите общества, те са същността на хората, които са изградили всички култури и са покорили хоризонти. Те са там, до вас, изглеждат нормални, но са супергерои. Те са направили това, което другите не са могли, те са били дървото, което е устояло на урагана от обиди, дискриминация и социално изключване. И те го правеха, защото мислеха, че са сами, и вярваха, че са единствените.Изключени от трапезите на семействата си по Коледа, те никога не са виждали нещо толкова жестоко.
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Загубиха работата си, оставиха кариерата си да потъне, нямаха повече пари... но не им пукаше. Претърпяха неизмерима дискриминация, разобличаване, предателство и унижение... но продължиха. Никога досега в човечеството не е имало такъв "кастинг", сега знаем кои са най-добрите на планетата Земя. Жени, мъже, стари, млади, богати, бедни, от всички раси или религии, неваксинираните, избраните от невидимия ковчег, единствените, които успяха да устоят, когато всичко се срути.Това сте вие, вие преминахте невъобразим тест, на който не можаха да издържат много от най-здравите морски пехотинци, командос
7
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Броят хоспитализирани се покачва. Ако се бяха ваксинирали, нямаше да прекарат празниците в болниците.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Те с какво ги "лекуват" ? Оздравял е въпреки лечението :))
5
4
 
12
 
! Отговори
мРНК Срещу себе си преди 4 месеца
Д-р Майк Йедън във видеоклип, обяснява колко опустошителна е била и ще бъде ваксината с технология COVID mRNA, колко смъртоносна е била тя; как имунната системафункционира така, че да атакува всичко чуждо, което влиза в тялото ви или се произвежда по чужди мРНК, от клетките на тялото ви, напр. протеина на шипа. Организмът не обича чужди мРНК, белтъка spike и др. Той ще ги атакува и ги унищожава (заедно със засегнатите ваши клетки). https://rumble.COM/v3zywlj-the-saborski-address-english.html
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Единственият излекуван знае ли, че го водят болен от фалшив вирус? Бас ловя, че е някой беззащитен пенсионер от старчески дом сигурно.
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добре, и? Ко стана с ваксините на Урси и сертификатите ви? Ненужните. Отекоха у селскио канал?
2
5
 
10
 
! Отговори
Брех... преди 4 месеца
Тц, тц... Сополи до откат, разбираш ли..
1
5
 
13
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 4 месеца
Ейййй.....четири години, все още го има, и все още има каръци които да закачи!