Камион катастрофира на "Тракия", движението не е спирано

Колите минават в свободните ленти
20 яну 2024 20:30, Стела Стоянова
4
Камион катастрофира на "Тракия", движението не е спирано
Снимка БГНЕС, архив

Товарен автомобил от Босна и Херцеговина е самокатастрофирал на 92-ия км на АМ "Тракия" в посока Бургас, съобщи говорителят на ОД на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Превозното средство се е завъртяло и е застанало напречно на пътя.

Движението по магистралата не е спирано, като автомобилите преминават в свободните ленти. Вероятно шофьорът е управлявал ТИР-а с несъобразена скорост. Той е останал невредим, нанесени са материални щети по камиона и мантинелата на пътя.

И към този час снеговалежът на територията на област Пазарджик продължава. От полицията отново призоваха към разумно шофиране в зимната обстановка. Ако не е необходимо не тръгвайте на път, апелират от ОД на МВР-Пазарджик. /БГНЕС и БНТ
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Тракиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 3 месеца
Ами, ДРАГОМАНСКИ НЕ Е КАТАСТРОФИРАЛ НИКОГА. За това е и най-добрият от БЪЛГАРСКИТЕ НИ ШОФЬОРИТЕ. А е и републиканскси шампион по автомобилизъм на Бългаиря за 2023 г. Не защото ми ги излежа 3-те дена ярест през далечната 1984-та. Ами, приятел си ми е от тогава. От тези истинските. А те, изобщо не са малко. За това и съм богат. СИБИЛЕ. За шофьорите.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не се знае при каква скорост ще тръгне да се завърта!