Шофьорите вече могат да проверяват и плащат невръчените си фишове онлайн

Новината съобщи депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов
21 яну 2024 18:18, Красимир Ангелов
57
Шофьорите вече могат да проверяват и плащат невръчените си фишове онлайн
Снимка: БГНЕС

От днес шофьорите могат да проверят все още невръчените си фишове и да ги платят онлайн, като не е необходимо да ходят до КАТ.

Това съобщи в профила си в социалната мрежа депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов, бивш министър на електронното управление.

Това става възможно, след промените в Закона за движението по пътищата и пускането на новата версия на е-услугите на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 3 месеца
Пак не схващам , ? Когато го получа на ел си поща , това значи ли , че ми е връчен?
52
0
 
3
 
! Отговори
До Асфалт паша преди 3 месеца
Давност има, само до момента в който ти връчат фишове глоби и други! Дори се говори, че сега ще променят и закона и това с връчването ще отпадне! Но в момента в който идеш в общината! За каквото и да било! От плащане на данъци до смяна на документи, не зависимо лични карти или паспорти и се брои, че са ти връчили всичко! И тогава плащаш! Така, че давност има, до момента в който се наложи да идеш в общитана! И тогава вече давност няма, но има лихви!
51
0
 
11
 
! Отговори
gg преди 3 месеца
Вероятно ръчичките на журналистчето щяха да изсъхнат, ако беше дали линк...
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
да бяхте дали линк ли
49
0
 
3
 
! Отговори
вгз преди 3 месеца
до 47:ако си осъдил КАТ, съда присъжда хонорар на адвоката ти. Тоест ти само трябва да деклаираш какво си платил и другата страна ще ти върне парите.
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разбирате ли сега какво имат впредвид когато ви казват че дигитализацията е за улеснение и удобство? По-лесно и удобно ще ви одерат кожата. Продължавайте да блеете, продължавайте....
47
0
 
14
 
! Отговори
Асфалт паша преди 3 месеца
Не се ловете на тази въдица да проверявате каквото и да е било по електронен път, защото има давностни срокове,в които ако милюционерите не са си свършили работата да ви връчат акта/фиша,ще ви хванат опинците.Срокът е преклозивен и е две години,ако не се лъжа от установяване на нарушението по ЗДП. В момента,в който отворите ел.пощата си вкарвата автогол.Най-често милюционерите прибягват до безчестие,когато идеш за някоя административна услуга отказват да я свършат,докато не си платиш.Но има съд
46
0
 
10
 
! Отговори
Аааа! преди 3 месеца
Как да провериш/платиш НЕВЕЪЧЕН фиш, като искат да попълниш номера му?Като пишете проверявайте бе да....
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Любимопто ми - оказа се, че имам 7 акта на мое име, някой от 2013-а година, когато тръгнахд а си сменям книжката. Тъй каот никгоа не съм излизал скола от странта, никога не са ме спирали за това ... оказа се, че служебна кола от фирмените, е минавала ссъс 6-7 километра над разрешеното на място, където никой, никога не е чувал или виждал, че има ограничение от 80, вместо 90 км ... Ама адвоката ме оправи. Да, дадох пвоече на него, отколкто беше глобата, ама ... д го д.
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
работи ... трябва да се въведе егн и номер на шофьорската книжка и показва
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тьпаk и актовете трябва да се палщат и то вднага да може не да разкарват хората като рецидивисти по няколко пъти
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А как мога да си видя снимките от нарушението?
41
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като си регистрираш кола в КАТ и те карат да попълниш декларация с телефона си. Така ще ти връчват фишовете директно със СМС. Спестява много време и неудобства. После жалба по пощата до съда и фиша си пада. Разход - 2 листа хартия, 1 плик и 1 марка за писмо.
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега всички умно-красиви започват като нервни еноти да проверяват на 15 минути дали нямат невръчени глоби. Хахаха. Представяш ли си, аз не знам, че имам глоба, ама ще се проверявам сам. По няколко пъти на ден. За да може, като ми изпише 1 път в годината, че имам глоба - да изтичкам до КАТ да ми я връчат, да не им усложнявам живота. Хахахах. Неможачи...
39
0
 
15
 
! Отговори
Цецо преди 3 месеца
До Бай ТодорДа това е най-важното! Нали трябва от някъде да вземат пари за лапачка на сглобката, както и да пратят и към Украйна за да покажат висш Евроатлантизъм!
38
0
 
24
 
! Отговори
Бай Тодор преди 3 месеца
Това ли е най-важното за ел.правителство -глобите?
37
0
 
13
 
! Отговори
Селянин преди 3 месеца
А бре Краси да беше постнал и връзка къде е това. Сега трябва да търся сайта на МВР после услуги после каквото следва.
36
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най добре да пуснат милиционерите по двойки по един таблет на двама да контролират по супермаркети, КПП, стадиони и там където има струпване евентуални на много нарушители и да ги тормозят. Че това с връчването глобите не се удава на държавата въобще имаш глоба и само толкова. Даже и снимка не ти пращат вече, не се знае ти ли си карал колата или някой друг от семейството абе цирк.
35
12
 
3
 
! Отговори
Ss преди 3 месеца
Българина не сака си плащат! Докато не го направят даже и тока да не можеш да си платиш докато имаш задължениа няма да стане !
34
0
 
20
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 месеца
Номер на документ и дължима сума!Е па я ако знам сумата, нема да правя проверка.....ха-ха-хаааа........