Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Недостойно е, ако партията му е финансирана с мръсни пари от служебните мандати
30 яну 2024 07:10, Анисия Иванова
357
Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 3 месеца
Мисля, че ти харесва, да те язди тлъстият пеевски. Нали вие бе, жълто...паветници се влачихте като пеевски чирва из София и викахте КОЙ? Е ТОЙ, сега му ближете дебелият диференциал Вие нямате срам, морал и българщина.Вие сте еничарски башибозук.
34
13
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Добри , потъна . Пеевски ще го изпърже в съда с доказателства. Румен Радев кокарджата ще се превърне в минзухар.Само че, Радев няма да се яви в съда,има имунитет.И Пеевски е наясно, че съд неможе да има,освен Рашко като слезе от Дондуков. Крепостните му селяйни подготвяха съда и прокуратурата за този момент, филма продължава .Знаех си, че Радев е айнус кешов
33
6
 
2
 
! Отговори
ЧовекаНаПеевски преди 3 месеца
Корупцията в България минава през витницата през митничарите през службите и стига до президента и неговите Гя ву ри от ДС и продължава към Путин.
32
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 42- ПРАВ СИ- ТАМ СА ДИВА БАЛКАНСКА- ПОДОБРЕНА С РУСКА МЕСТНА!
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
36- ЦЕНИТЕ СА КАТО В ЕВРОПА ОТ ГОДИНИ, ЦЕНИТЕ В МОСКВА СА КАТО В ЕС И БГ НО ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА ТРИ ПЪТИ ПО МАЛКИ ОТ ТУК.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За какво точно? Доколкото зная, прасета в Президентството не се допускат.
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
закон, който санкционира руснаци включени в корупция.[
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Огромен проблем МЪ НЪИСТИНЪ ЛИ! СПИРАЙ НЕЗАБАВНО БЕЛОТО И АЛКОХОЛА- ДОШЛИ СА ТИ В ПОВЕЧЕ!
27
10
 
2
 
! Отговори
МаСоНсКаЛоЖа СлЪнЦе преди 3 месеца
Представя новият бъргарски филм Пътят на Копринката Участват Радев Копринков Ушеф Путин Митнимари и корумпирани БеГе служби мафията и тесни рандом м у р в и
26
2
 
4
 
! Отговори
.... преди 3 месеца
Е как да не вдигнете още малко цените, че всичко е най евтиното в ЕвропА а вие си седете вкъщи
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хехе шиши щял да свидетелства, ако е свидетел значи е съучастник в далаверите на другото му викат да даде документи и факти предоставени му от трети лица.
24
22
 
1
 
! Отговори
обективен преди 3 месеца
Независимо ,че Пеевски не е стока, дори и една дума да има вярна,президента, ако има достойнство ще отиде на съд или ще заведе дело срещу Пеевски. Но...това г-н радев - президент на русия, пардон България--няма да направи, Защо?
23
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма лошо от червен проект радев- ама неговите направиха такава скъпотия че не ми се спомня- и най високата инфлация след Румен Гечев 1997Г 2000%, сега при те тия на тоя 27%- и как да гласувам, но искаме протести- ПРОТЕСТНИТЕ СА ВЕЧЕ ДВОЙНИ- ГРЪЦКОТО МОРЕ Е МНОГО КРАСИВО.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С изрезка от вестници!
21
23
 
2
 
! Отговори
КопринУшеф преди 3 месеца
Руските тро ло ве са на двоен хонорар да бранят Румен Кешовицата и пътя на Копринката между тях Има и корумпирани митничари и корумпирани служители на ДАНС и други български служби служещи на Русия!Има и обикновенни ушеви хомосексуалисти и наркомани.Зацелязва се силна активизация на такива субекти от дълбоката държава срещу истината която казва гн Пеевски!
20
1
 
21
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 месеца
То се знае кой взима кешавицата. Божков си призна и затова е в немилост. А грухчо 2месеца след спирането на лотариите затвори лафка. Колко семейства остави биз препитание, когато отне бутките от обикновените хора. По-нагъл от тоя е само Доган. Но дебелака е про.зт и не може да го скрие. ТОЯ Е ЗА РАЗСТРЕЛ.
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеев взе да се приема много на сериозно. Ще е добре да се усети навреме, че това е върхът на политическата му кариера. Няма да стане премиер или каквото там му се иска. Ако се наложи, ще го пратим при избирателите му.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво се случва когато гледаш сламката в окото на брата си а дерека в своето не съзираш ...се получава вирнат юмрук в най тежката световна ковид епидемия/в БГ обявена на 5 април, та юмрука изкара хиляди на улиците с милионите на олигарсите и никой не го разследва ли...хитрия българин прибира парите от платените протести а в събота и неделя на Гръцкото море...и ГЕРБ си изкараха управлението докрай щото било кофти- а после тия дето плащаха протестите на Юмруков 27% инфлация- кофтак било при ГЕРб
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Откъде се финансират троловете,дори без сън я карат!Хайде малко проверки...
16
0
 
21
 
! Отговори
Странно преди 3 месеца
Защо ДПС го поставиха начело - най-енигматичния политически ход в историята им като партия.