Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Недостойно е, ако партията му е финансирана с мръсни пари от служебните мандати
30 яну 2024 07:10, Анисия Иванова
357
Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
8
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 месеца
ПРЪЙДНАЛ РАДЕВ НА ТРЪНКААААА ПА ЗАПОЧНАЛ ДА ДРЪНКААААА ДРЪН ДРЪН ДРУС ДРУС ГАГАУЗХА ХА ХА ЕЕЕЙ РАДЕВ ПРЪЙДНАЛ ГЪЛЪБ ХА ХА ХА
54
9
 
4
 
! Отговори
Ч0ВЕКА преди 4 месеца
ГАВРА С РУСКИТЕ ПАРЦАЛИ И РУМЕН КЕША
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много ме е страх от Магнитски, всичко ще направя.
52
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?" - народа си помисли, че Възраждане е нещо по-различно от ПП/ДБ, ГЕРБ, ДПС, ИТН и БСП... Защо така?
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако заедно свидетелстват за тормоз, той отива при дядо си ставри!
50
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гавратааа с руския пааарцал Радеф продължава
49
7
 
3
 
! Отговори
НО ПАСАРАН преди 4 месеца
63 Руска Сфиньо Лижимикуру за сол
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
2023 г. е станала рекондна за франция по банкрути. 55500 фирми са прекратили съществуването си. Това включва не само фирми от малкия и средния бизнес но и големи фирми. Русия ви скъса шушоните.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Народа без да са нужни доказателства знае, че хората около Пеевски се занимават със сводничество и разпространение на наркотици. Не знам защо въобще му се дава трибуна. На пролет е време да сваляме отново правителството, че на Пеевски, Борисов, Маджо(ПП/ДБ) и Таки(ИТН) им е твърде широко около врата. Помислиха ни за техни фенки.
46
1
 
6
 
! Отговори
Слава Урине преди 4 месеца
Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.
44
0
 
18
 
! Отговори
Шиши-Свинката преди 4 месеца
Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Намагнитения, едва свързва изреченията, ха ха, и какви показания ще даде, че прочел нещо в някакъв сайт, боже боже!
42
2
 
10
 
! Отговори
Измамени камилчета преди 4 месеца
Избиралите на ПП ДБ кефите ли се? С Бойко коалиция а шопара ви командва депутатчета.
41
7
 
3
 
! Отговори
Безпартиино сираче . преди 4 месеца
Лелеее , представяте ли си какво щеше да бъде, ако Пеевски беше шеф на ДАНС ?Щеше да ги разхвърли като лу-да крава бала слама.За това беше тази огромна съпротива.
40
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас? От диваните е много лесно да тр0лите, иначе сте такива сте такива пъZляци, че гащите ви са оцапани постоянно. Вие сте еееббааатии и мирижляците!!!
39
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом вече Пеевски ни учи на морал,значи продължаваме да копаем дъното усилено. Вече имам чувството,че до година-две г-н Магнитски и премиер ще стане . Браво Кирчо,Браво Ристе. Съсипахте я съвсем тази държава.
38
0
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 4 месеца
Прасчо се мазни на американците, белким го махнат от Магнитски. Да припомним - в тоя клуб се влиза след неоспорими доказателства за мащабна корупция.
37
12
 
1
 
! Отговори
ПъТяНаКоПрИнКяТа преди 4 месеца
Румен Кешовицата Сопринков Гергов Ушев Тончев Стоянов митничарите правят 69 под иконата с Рика на Путин
36
11
 
1
 
! Отговори
ПъТяНаКоПрИнКяТа преди 4 месеца
48 Това е стара ваша семейна традиция на руските ушеви сф и не на Дондуков 2