"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции

Те са в ръцете на чужди агенти, смятат от партията
10 фев 2024 17:54, Александър Попов
388
"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции
Снимка: БГНЕС

"Конституционният съд погази Конституцията - основният закон на страната. Беше погазена демокрацията и правото на 604 000 български граждани на избор и глас. Призоваваме МВР да се подчинява на законите в България и на българските граждани, чийто застъпник се явява "Възраждане", гласи позиция на партията, след като отношение взе и МВР след днешните блокирания на гранични пунктове.

Още по темата
"След извършеното закононарушение от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския народ, и е в ръцете на чуждите агенти. Това в пълна сила се отнася и за МВР.

"Възраждане" няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. "Възраждане" призовава всички български граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват разпорежданията на антинародната агентура".

По-рано днес нейни привърженици блокираха три гранични пункта, а по-късно МВР предупреди, че си запазва правото да предприеме мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
16
 
32
 
! Отговори
Всъщност преди 4 месеца
Всеки нормален българин знае, че еврото е нашето бъдеще и да се наричат продажници хората, които работят в посока на неговото приемане, е руска пропаганда.
289
10
 
19
 
! Отговори
Възмутен преди 4 месеца
По-отвратително деяние досега не е имало от това на екстремистите и фашагите от Възраждане, като изключим подпалването на Партийния дом в зората на демокрацията. Даже най-смелите пърформанси на "Атака" бледнеят пред вчерашната смърдяща простащина на Възраждане.
288
9
 
18
 
! Отговори
Фалшименто! преди 4 месеца
Родолюбиво ли е да омазваш входовете и прозорците на висши институции с тор? Мръсни провокатори и конспиратори са от Възраждане!
287
10
 
18
 
! Отговори
Вън Копейката! преди 4 месеца
Възраждане, вземайте си оборския тор и - "чемодан-вокзал-Москва"...
286
4
 
11
 
! Отговори
Финансист преди 4 месеца
Според конституционалисти провеждането на допитване ще е в нарушение на европейското законодателство, като е налице колизия между предложението и договорът, който България е подписала и ратифицирала при влизането си в Европейския съюз.
285
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
да се разбира който причини телесна повреда за предпочитане тежка на възрожденец държавата го освобождава от всякаква отговорност а институциите си го местят.
284
8
 
17
 
! Отговори
Истината преди 4 месеца
Според социологическите проучвания по-голямата част от българите подкрепят присъединяването на България към Еврозоната. Българският бизнес има по-голяма изгода от еврото, отколкото от лева.
283
11
 
10
 
! Отговори
На загуба преди 4 месеца
С българския лев губим 1% от БВП годишно.
282
7
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 4 месеца
Присъединяването ни към еврозоната отдавна е закъсняло, поне с 25 години!
281
8
 
15
 
! Отговори
Факти преди 4 месеца
България губи годишно почти един милиард евро заради кухия лев, който не се котира никъде освен у нас. Докато еврото е световна валута
280
7
 
13
 
! Отговори
Истината преди 4 месеца
Въвеждането на еврото ще спаси много финансови средства на българите. Повече от 60% от търговията ни е с други европейски държави, а българските търговци губят десетки хиляди левове за превалутиране. Никой не иска в Европа да му се плаща в скапания лев!
279
12
 
9
 
! Отговори
777 преди 4 месеца
Все някой трябва да започне протестите, за да може да се стигне до промяната от Виденовата зима, сега ще е "да затворим очите на Кокорчо и Джон Траволта, с вълчата осмивка".Пропуснахме като румънците да разстреляме някого, мисля че сега е началото. "Без революция няма промяна"! Да ги изчистим до девето коляно! Трябва жертвено агне и няколко трупа за да се разпали гражданска война. Като изкарат полицията, избийте децата им да видите кого ще защитатават.
278
8
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 4 месеца
До 309. Фалшивите патриоти от Възраждане намазаха Българския Герб с кравешки фекалии! Няма нищо свято за вас, фалшиви патриоти!
277
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Давай, Коце! Не напразно мръзнахме 4 месеца за да събираме подписи и да спасим България! Бог пред теб и ние след теб до пълната победа. 600 000 честни българи застанаха с подписите против ска...паното евро. Да живее България! Да живее българската валута, българският славен лев!
276
12
 
6
 
! Отговори
марги преди 4 месеца
Към коментиращите - ако Възраждане мълчаливо бяха отминали предателството, коментарите щяха да са същите! Омразата към Възраждане е сляпа!
275
9
 
16
 
! Отговори
Ясно като бял ден преди 4 месеца
На фюрерчето Костя Копейкин кога ще му стане ясно, че живеем в демокрация, а не по времето на диктаторите? Егати тарторът!
274
7
 
16
 
! Отговори
Алармщуфе рот преди 4 месеца
Възраждане вместо да се възраждат, вече се разграждат. Така е с всичко заченато с измама, фалш и кукловодски сметки и най-вече със съветски отметки.
273
7
 
12
 
! Отговори
Факти преди 4 месеца
ИZрожденци са бита карата и само тъпите копейки НЕ могат да схванат това!!!!
272
8
 
13
 
! Отговори
Фалшименто! преди 4 месеца
Фюрерчето Костя Копейкин върви по стъпките на Воленчо Сидеров. Скоро ще потъне в забвение и рашките ще мислят нов проект за партия кото Атака, Воля и Възраждане, с която да разцепят единството на българсщата нация, да провокират конфликти, анархия, бездаконие.
271
10
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Рубладжиите от Възраждане се цепят на копейки.