ƒва дни преди да изчезне »вана публикувала 57 клипа в TikTok

¬чера снимката й във Facebook бе сменена
27 фев 2024 11:34, Ќели ’ристова
36
ƒва дни преди да изчезне »вана публикувала 57 клипа в TikTok
—нимка: 24 часа

ќсобена активност е отбел€зана в тик-тока на 17-годишната ученичка от ƒупница »вана √еоргиева в последните два дни преди да изчезне, пишат от "24 часа".

ћомичето за последно е било на училище на 22 февруари, когато си е тръгнало по об€д, без да си вземе чантата и мобилни€ телефон, оставени в класната ста€.

ќттогава, шести ден, над 150 полицаи, горски служители, планински спасители и доброволци издирват »вана, като са обходени над 600 дка площ около ƒупница и съседните села.

¬чера профилната й снимка във фейсбук бе сменена, но не е €сно кой го е направил.

¬ профила й в “ик-ток пък от 21 и 22 февруари са качени общо 57 нейни клипа. Ќ€колко са от училището, на които с вижда отворена тетрадка с дата 21 и 22 февруари.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


36
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
28
1
 
2
 
! ќтговори
Ќ€кой преди 1 месец
ћоже н€къде да се е самоубила.
27
4
 
2
 
! ќтговори
007 преди 1 месец
яко наистина е изб€гала и се крие заслужава всички хора, които € търс€т да и се изред€т. јма е доста грозничка и не става.
26
1
 
7
 
! ќтговори
—в€т преди 1 месец
ƒържавата това са хората. ƒържавните институции не работ€т в полза на хората.«ащото, вече н€ма държава, н€ма и хора.  ато знаеш, че проблема е в сами€ теб, т.е причини за всичко са духовни. огато човек е във връзка с Ѕог животът му е благодат. ј като не е, се вижда, ц€лото общество и човечество на къде са.
25
7
 
3
 
! ќтговори
ѕедо Ѕеър преди 1 месец
до26 - айде айде, ние педофилите не сме насилници нито убийци, да обичаш деца не е престъпление, ако го срещна това момиче в беда ще му предложа подслон и храна, ще го изкъп€ и облека и ако е жертва на домашно насилие или има н€каква фоби€ ще го укривам за да се чувства в безопасност. «а съжаление още много години ще тънем в нелегалност докато ни узакон€т като гейовете.
24
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕроблема са родителите , още не са се по€вили с информаци€, защото са гузни - това момиче е подстригано насила, сигурно са € наказали за поведение или за наличие на гадже. јз съм с »вана - дано да е здрава и да е щастлива. ƒетето си е много добро и на 17 е нормално да си има н€кой, родителите и да изл€зат и да об€сн€т
23
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
"ћоже да е жертва на пeдофили. “е търс€т точно такива деца, които н€мат защита от обществото." - само че не на педофили, а на сводници и престъпници, които търс€т точно такива момичета за да ги направ€т *** и да изкарват в чужбина.
22
0
 
5
 
! ќтговори
“рафик на жени преди 1 месец
ѕрегледани ли са при€телите и във ‘ейсбук? ƒа не изл€зат там н€кои сводници. ћомичето е излъгано и отвлечено, може вече и извън Ѕългари€.  азали са му да си остави телефона. “е 5 дена го търс€т из горите, което е пълно безумие.
21
16
 
5
 
! ќтговори
хххх преди 1 месец
«аради н€каква откачалка, всички били виновни - учители, ученици и международното положение. ≈вгеника му е чалъма на проблема.
20
30
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
–азбрала е колко е грозна и н€ма шансове в то€ скапан живот.
19
16
 
21
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕо новините казаха, че и миналата година е б€гала и открита в Ѕлагоевград, на ceкc турне.. —ега съм убеден, че случа€ е същи€!  ато си начеше cливaта, ще се по€ви! «нам, че звучи вулгарно, но живота е такъв!
18
7
 
27
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јко децата ви имат “ик“ок и »нстаграм - вземете им телефоните, като в затвора. ќтиваш и правиш изненадван тараш на кили€та. јко откриеш незаконни вещи (цигари, наркотици, оръжие) - карцер. ѕосле пълен тараш на телефона - приложени€, снимки, чатове, Ѕележки, скрити папки - провер€вате всичко от горе до долу. ƒо 18 годишна възраст, докато са под покрива ви - така. ѕосле ги изхвърл€йте на улицата да прав€т каквото си искат.
17
2
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕо принцип за това социалните мрежи са забранени за деца. Ќо родителите не ги интересува.
16
3
 
37
 
! ќтговори
“ик“ок е Ѕолест преди 1 месец
Ѕолните от болестта “иктокони€ се отлличават с функционална неграмотност и неспособност да задържат вниманието си в една и съща посока за повече от 7 секунди. “рийте си “ик“ок-а, освен ако не искате да се превърнете зорл€м в ayтисти.
15
4
 
28
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕрестанете да правите реклама на “ик“ок - н€ма да си го инсталирам това зло приложение.
14
5
 
17
 
! ќтговори
јлен —имеонов преди 1 месец
ћоже да е жертва на пeдофили. “е търс€т точно такива деца, които н€мат защита от обществото. ¬еднага да се направи акци€ срещу педoфилите.
13
4
 
31
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒопускам, че поведението й се е променило през последните н€колко месеца, защото в живота й се е по€вил н€кой. «атова е станала по-нахакана, защото е решила, че се е доказала, ако е била харесана от н€кого. ¬ъзможно е сега да е с него н€къде и да е доволна от това, че ц€лата държава се интересува от не€. “ова е характерно за тийнейджърите - да искат да са в центъра на вниманието, за да станат интересни за околните. Ќад€вам се случа€ да е такъв и момичето да се по€ви отн€къде.
12
2
 
26
 
! ќтговори
ƒо —лучило й се е .. преди 1 месец
 азаха, че там учениците си остав€ли телефоните при учителката, а »вана си оставила и раницата и казала, че мaйкa й ще дойде да й вземе багажа. ѕосле се опитала да се обади на мaйкa си от нечий телефон, но мaйкaтa в момента разговар€ла. «начи е имала н€какъв план да отиде н€къде. ¬ъпросът е от чий телефон се е опитала да позвъни? Ќе ни казват много неща и не знаем какво да предположим.
11
2
 
33
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«а да си е оставила телефона, значи е изб€гала от него. »зб€гала е и от съучениците си. » от учителите си. » от родителите си. —игурно е намирала твърде малка подкрепа от обществото. » това не е неин проблем, а на всички нас, като общество. ƒетето може да е болно, вс€какво. “ова н€ма никакво значение. ¬ нормалните държави тези деца са под специална грижа.
10
1
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ой влиза в тиk tok,бе???
9
6
 
34
 
! ќтговори
Ѕич. преди 1 месец
”чилищата са под секва критика и учителите не са виновни. “ик“ок е виновен. “ука до нас има едно училище и като дойде междучасието, ц€лото училище е буквално на улицата и пуши цигари, момичетата са облечени като да не казвам какво, всичките в сиви и черни дрехи, прически гримове, момчетата въоръжени, всичко си рови в телефоните... родителите са абдикирали. –ешават проблемите на децата си чрез затвар€не на устата им, като им дават телефони. √ениално.