Не е евтино, но детето го заслужава: Абитуриенти с обувки от 2 бона

Колко е бюджета на завършващите?
13 май 2024 16:30, Нели Христова
92
Не е евтино, но детето го заслужава: Абитуриенти с обувки от 2 бона
Снимка: БГНЕС

Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата страна са в трескава подготовка за предстоящия празник.

Среща с Борислава, която днес има изпращане, а след броени дни ще празнува и абитуриентски бал. Как се подготвя за поводите тя и колко пари струва ученическата радост?

"За изпращането ми съм заложила на много класически модел обувки. Подарък са ми за рождения ден, защото много ги исках", казва пред bTV Борсилава Ангелова, абитуриентка от Монтана.

"Обувките ѝ струват около 2 хил. лева. Не са евтини, но детето ги заслужава. Има такъв успех в училище, че се постарахме", казва майката на Борислава - София.

Борислава е в паралелка с английски и немски език, а общият ѝ успех в края на годината е отличен.

"Тези обувки са малко по-различни. Те са ми за бала, малко по-различна ни е идеята – с кецове ще бъдем и аз и моят кавалер. Защото роклята също е нетипична – къса е, цялата е в розовата гама“, казва Борислава.

Роклите и за изпращането, и за бала на абитуриентката, са шити по поръчка. А за бижута е избрала нежни и семпли модели.

"Роклите са около 1000 лева и двете. Моделите тя си ги е избирала, тя си ги хареса. Шивачът наистина се постара да ги направи както трябва и да ги изпълни като модел точно спрямо нашите желания“, казва София.

Приятели на семейството ще услужат с луксозна марка кола в бял свят, за да осигурят превоз на Борислава и кавалера ѝ.

Целият бюджет за предстоящия празник на абитуриентката е около 4 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А пък нашите ще са с маратонки, защото от хотела, в който ще е абитуриентския им бал, им забранили да са с токчета, за да не им повредят килимите. Представяте ли си? Обществена сграда си пази килимчетата да не им се повредят?!? Още съм в културен шок. И се чудя какви ли гости посреща хотелът в тази зала през другото време? Някакви боси хора ли? Ама така е с бързо забогателите чалгoпитеци - oтвън лъскаво, ама още им е в душиците мизeрията...
41
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Безсмислен панаир на суетата!
40
1
 
17
 
! Отговори
бързи кредити пак преди 1 месец
и после защо някои остават на улицата като ги одерат с яки лихви и без апартамент.Също и бързи кредити за почивки на морето и екскурзии по европа
39
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чудесни очаквания от живота изграждат в девойчето. С нормална юридическа или адвокатска практика ще работи в най-добрият случай за чифт и половина обувки на месец . За по-високи доходи ,или подходящ съпруг, или кекс срещу заплащане.
38
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гледайте сега, нормално е ИТ фрийланс с рейт 1500 евро на ден да си купи обувки за 1к евро. Ама на някакви тотални ceляндypи бачкотещи бачкери дъщеричката да се обуе в това в дивния прованс е, меко казано, много тъжна картинка. Защото тия 2к могат да отидат за квалификация. Ама откъде да го измислят това гастарбайтерите й неграмотни родители... В това число влизат 75% от абитуриентите. Лош материал, бъдещ слугинаж в ЕС. Няма лошо- повече пари за нас, квалифицираните.
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
интересна снимка -бедничко облечени роднини, евтинки коли,наконтени като за селска сватба моми
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 37-ми И логичния - Дано са по-късметлии и най-вече по-разумни. По тв хванах част от репортаж, абитуриентка с обувки за два бона, вероятно е същата от статията горе. Мечтата и да стане адвокат. Да си я сбъдне пожелавам.
35
4
 
13
 
! Отговори
до 37-ми И логичния преди 1 месец
завършек на всичко това - чалга смbрт.
34
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чалга култура, чалга визия, чалга живот.
33
4
 
19
 
! Отговори
ЕШ ПА ТАЯ преди 1 месец
А ПРАШКИ ЗА КОЛКО?
32
4
 
25
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Всяка година едно и също... Това да завършиш и да правиш такава показност, все едно си направил нещо кой знае какво... Кому е нужно? И две статти надолу оня от Пловдив, дето е карал джип за 100к с 200км в града и се разцепил в дървото, та и той на бала си е имал скъпи обувки, крещял е от джипа на фона на чалга, возил е други момиченца и те със скъпи обувки, а сега ще ги носят бавно...
31
4
 
21
 
! Отговори
a преди 1 месец
Селчуци на кубик!
30
4
 
11
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Този "отличен" и той ще да е някоя хилядарка!
29
5
 
8
 
! Отговори
Простакът преди 1 месец
Кой казааааа: еднооо, двееее, триии, четириии, пеееет, седееем, май изтървах шееееест
28
2
 
16
 
! Отговори
@@@ преди 1 месец
Суета, определено любимия ми грях....Ал Пачино сещате се в кой филм.
27
5
 
22
 
! Отговори
Когато не си имал преди 1 месец
никакъв принос за обществото и държавата, а получил образование и родителите ти са те хранили 18 години и в бонус на това някой реши, че заслужаваш да бъдеш глезен... е, какво повече може да се очаква от това, на 21 години да влетиш в дърво, със 150км/ч. в 3:30ч. сутринта, с джипа, купен от родителите ти, убивайки себе си и други хора наоколо, а много често и убивайки само другите хора...
26
4
 
31
 
! Отговори
Заслужило? преди 1 месец
Ау. И с какво го заслужава? Че е завършило 12 клас, но сигурно продължава да е неграмотно. Отделно няма изкарани два лева в живота си. Мен навремето баща ми ми даде пари за бригада, които си взе до стотинка като се прибрах. Никакви глезотии като телефони и компютри в училище. Не че нямаше пари. Сега се женят и мама и тати плащат ипотеката, а те вече са мъже на 40 с две деца. Е, колко мъже, сами преценете.
25
4
 
28
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 месец
Бих си купил обувки за два бона , само ако имат гаранция от 20 години.
24
4
 
20
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Едно време 1968 г. като абитуриент обиколих София и най скъпите обувки, които си купих бяха гръцки от 16 лева , но и заплатата на баща ми беше 95 лева.
23
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моят синковец *** кат тели,едва изкласи. От обувки за два бона няма нужда,но му купих последната есовица GL за бала, за да може в нея да е пълно с пълни отличнички с обувки за по два бона.