»стори€ от ѕоморие: ƒа станеш баща на 78 г. и майка на 53 г.

ѕосрещнаха дълго чакани близнаци
10 юли 2024 10:11, ≈лка ¬асилева
200
»стори€ от ѕоморие: ƒа станеш баща на 78 г. и майка на 53 г.
кадър: Ќова тв

ƒа станеш баща на 78 и майка на 53 години - това е част от истори€та на семейство от ѕоморие, което наскоро се сдобива с близнаци. ¬ продължение на десетилетие 78-годишни€т јлекси и 53-годишната Ќатали€ прав€т опити да имат деца, докато най-накра€ мечтата им се сбъдва.  акъв е път€т към щастието за т€х и как двамата се решават на тази крачка в живота, когато хората на т€хна възраст гледат внуци и се радват на старините си?

јлекси –адев е старши спасител и треньор по айкидо и джудо, а хобито му е шахматът, заради което преди години създава и клуб в морски€ град, разказва Ќова тв.

"—ега усещам младостта да се връща в мен. «а пореден път, защото преди това имам двама сина. ћо€т съвет към мъжете е да прав€т деца, защото Ѕългари€ има нужда от здрави, силни, умни и интелигентни деца", призова мъжът.

јлекси се запознава с Ќатали€ от Ѕеларус преди 15 години, когато е спасител на плаж в "—лънчев бр€г". ¬любват се и т€ остава в Ѕългари€.

"Ќаправихме неуспешен опит за дете преди 10 години. Ќе се отказахме, продължихме да опитваме, борихме се и достигнахме целта си", допълни той.

—ред множеството поздравлени€ в социалните мрежи най-задавани€т въпрос към смелата двойка е как са се решили на тази стъпка предвид възрастта им.

"„увствам се добре, много съм доволна. ћо€та гол€ма мечта са тези бебенца - –остислав и ƒарина. Ќ€ма нищо страшно в това да станеш родител на тази възраст. √оспод с нас", сподел€ Ќатали€ √рищук.

"–еших се, защото имам още много сили. » съм сигурен, че и други мъже ще последват мо€ пример. Ќезависимо, че възрастта нал€га. ѕрав€т се деца и до 100 години", об€сни јлекси –адев. » отправи пожелание в стих към дамите. "∆ени, недейте нивга остар€ва. Ѕъдете като липови€ цв€т, макар и рано да прецъфт€ва, той пази дълго сво€ аромат. ѕравете деца!".

Ѕлизнацитe са родени в седми€ месец заради по€вила се хипертони€ при майката и ще останат в бургаската неонатологи€ под наблюдение.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


200
ќще от ќколосветско
 акво важно тр€бва да знаем за летните резервации?
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
171
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 дни
ѕишеш глупости от първото което си вид€л в интернет. јко можеше да четеш по-добре щеше да разбереш че то€ мит е разобличен.
170
2
 
0
 
! ќтговори
NEDKO преди 5 дни
ѕреди години имаше подобен случай ,когато момичето е навършило 12 майката почива и то тръгва по домове ,приемни семейства институции ,вс€ко нещо с времето си.Ќе разбирам как може такова лицемерие две деца ,които н€ма да познават баща си ,точно когато най-много имат нужда от него и точно когато са в разцвета на силите си ще тр€бва да се грижат за майка си .“ова не са нормални неща ,съжал€вам ,но какво бъдеще им дават ?
169
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 6 дни
Ѕраво на новите родителите! ƒве души са на този св€т благодарение на смелостта им. » каквото и да става, двама души имат шанса да крачат по зем€та, дано да е дълго и с щастие. ј глупaцитe да духaт супата.
168
5
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 6 дни
ќпределено тр€бват ограничени€ по възраст при инвитро процедурите. ѕрисетили се на стари години какво е тр€бвало да направ€т преди десетилети€. ѕосле с дефектните си гени произвеждат аутисти и други зеленчуци, като унищожават и собствени€ си живот, и този на "различното" и "специалното" си потомство. »ма причини природата да определ€ краен срок, до който жената може да забременее по естествен път.
167
0
 
2
 
! ќтговори
до анонимен 165 преди 6 дни
 огато са разнополови, са разно€йчни, инвитро. ќграмоти се.
166
6
 
3
 
! ќтговори
 леций II преди 1 седмица
јха, той е бащата ... разбирам.
165
2
 
1
 
! ќтговори
¬ин ƒизел преди 1 седмица
“ози който ми промен€ мнени€та тук и смен€ на јнонимен веро€тно е сравнително глуповат също
164
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
јбре половината не сте и прочели че децата са близнаци- което значи че са две! ƒано имат късмет в живота!
163
16
 
3
 
! ќтговори
√орки преди 1 седмица
√оркото дете, с тези ритардирали родители, които тр€бва да са му баба и д€до.
162
12
 
4
 
! ќтговори
≈гоизъм преди 1 седмица
ѕри условие че "носи карамфили на гърдите си" кой ще гледа тези деца после ??
161
7
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
“ози не прилича на 78 годишен, пак фейк.
160
16
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
 олкото при€тно, толкова и тъжно. ∆алко за дечицата. ≈гоизмът край н€ма.
159
2
 
6
 
! ќтговори
ё преди 1 седмица
ёниците са млади крави ёнашки *** близнци прави! Ѕраво нта българина!
158
9
 
7
 
! ќтговори
браво преди 1 седмица
Ѕраво, нищо, че детето на 62г. родилка сега е в приемно семейство.
157
11
 
6
 
! ќтговори
—татистик преди 1 седмица
»нвитро, при него чужда €йцеклетка, обикновено оплодена от гинеколога, се полага в матката и с хормонални инжекции се подкреп€ износването. ¬инаги се отглеждат 2, 3, 4 .. фетуса, разно€йчни като тези момче и момиче и колкото оцеле€т. ƒецата не са биологично техни. “ова е най-евтиното оплождане. Ќещо като кукувица да снесе в твоето гнездо. »ма толкова изоставени деца, да б€ха си осиновили като искат деца.
156
8
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
—равнително глуповат човек - не може да различи потенциалната възможност мъжът да прави деца до 100 години, с това дали е разумно да го прави. ћного младоци см€тат, че мъж над 55-60 години вече не е в състо€ние физически да прави деца, а това е много нев€рно. —ъвсем друг е вупроса дали е разумно да ги прави.
155
4
 
7
 
! ќтговори
ѕро—о“о преди 1 седмица
голем праз !...—ара роди на90,а јвраам стана баща на 100....ќбаче вид€хте какво последва от поколението им,лишено от "домашно възпитание"..
154
14
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
не н€ма страх от обвързване. има жени 90% от които са бръмчалки и гледат да си "поживе€т" и после на 35 н€кой чужденец, мутра или милионер ако може, почивчици, прислужници, вили, коли. и като не намер€т €хват н€кой рогоносец и продължават с живот€ зад гърба му. пошла работа са женските в днешно време. повечето не могат себе си да гледат, камоли мъж, деца, семейство, къща а претенции много. и в западнала европа са така. мършал€ци.
153
8
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 седмица
много завистлив народ. вие повечето сте оставили собствените си деца на самотек, чалга, дрога, секс, наркотици и алкохол, тръгнали да се грижат тука за чуждите и да ги одумват. да са живи и здрави всичките.
152
12
 
18
 
! ќтговори
дедо “ашунко преди 1 седмица
ƒа е живо и здраво детенцето, но родителите му са безотговорни.  ато стане на 15 г. ще ги нарича бабо и д€до, ако са живи още.