Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Той нямал нито едно нарушение
17 май 2024 14:20, Нели Христова
268
Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор
Снимка: БГНЕС

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

Още по темата
"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Припомняме, че вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
професионален шофъор които отнема предимството на друга кола и господго наказва веднага
256
0
 
0
 
! Отговори
Следващото дъно преди 1 седмица
И сега сигурно ще съдят починалия ....
255
0
 
7
 
! Отговори
Да, преди 2 седмици
но виждам от други статии, че вече му приписват вината. Камера не засекла скоростта на другата кола, дори не я е отразила, така че виновен е починалия и всичко е наред.
254
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Професионално е нарушавал правилата
253
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като са влачили колата 15 метра защо колата на НСО няма спирачен път? Няма никакви следи по пътя. Сякаш инцидента е станал във въздуха или са ги преместили. Автомобилът на НСО при влачене щеше да остави гуми по асфалта. Това е много тежка кола.
252
3
 
6
 
! Отговори
ЛГБТ+++ преди 2 седмици
За пепетияк закон не важи. Пеперастите са велики!
251
1
 
13
 
! Отговори
Бай Колю преди 2 седмици
В репортажите от мястото на катастрофата се виждаха камери, или се знае прекрасно какво и защо се е случило! Освен това се вижда лек завой на главния път, или ако бронираният автомобил се е движел с 70-80 км/ч над допустимите 60 загиналият е нямало как да види идващото торпедо!
250
1
 
18
 
! Отговори
Ббб преди 2 седмици
Войната по пътищата. Съболезнования за жертвата. Сега тест за алкохол, наркотици и клетвени показания на шофьора, защо е карал така и по чие нареждане.. И черната кутия на мерцедеса, ако нямат да ги оборудват.
249
13
 
3
 
! Отговори
За децата от Лима преди 2 седмици
На 4 април 2004 година група ученици се прибират от екскурзия в Дубровник.На завой на планински път,шофьорът изгубва контрол над превозното средство.Автобусът се спуска 15 метра и пада в коритото на р.Лим.Отнет е живота на 12 български деца.Поклон пред паметта им.Сега пак ми наслагайте минуси,че не професионален шофьор ги е убил,а е карало някое дете.
248
0
 
37
 
! Отговори
до мвр министъра преди 2 седмици
Колко пъти нсо са глобявани за превишена скорост?
247
0
 
10
 
! Отговори
НСО преди 2 седмици
Е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизирани държавен орган ,подчинен на Президента на Република България.
246
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Едни викат че е карал със 100, други 160, трети, понеже по колата на НСО почти няма сериозни поражения, че не е карал юного бързо. Ходи вярвах..
245
1
 
10
 
! Отговори
Ббб преди 2 седмици
Ужас. Лека му пръст.Разследвабе до дупка. Ако трябва, черната кутия на Мерцедеса за извадят.
244
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ШАРЛАТАНИТЕ ШЕПА ШАЙКА ПРИ ЧАЛГАРИТЕ СЪД ЗАТВОР ЗА УБИЙЦИТЕ
243
3
 
14
 
! Отговори
До 239 преди 2 седмици
Трябва протест срещу НСО.Товае е протест срещу Радев.Той им е шеф.
242
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро в затвора шарлатаните Вън от парламента съд затвор за шайката шарлатани УБИЙЦИ НА ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ
241
14
 
6
 
! Отговори
Алов преди 2 седмици
КОлата на НСО е била със сирена => правилата не вжат . Другия му е отнел предимство. Ако си със сирена никога не си виновен освен ако не си пусна сирената неправомерно, но тогава 20лев аглоба. Т.е. на Киро _Кристала шофьора с 20 лева,а обвиянем ше стане загиналия. И шофьора ще иска от вдовицата щети, защото съдът ще кажа отнето предимство на автомобил със сирена дори и да е 160км/ч
240
31
 
4
 
! Отговори
ПП НАПРЕД! преди 2 седмици
Голям шум, голямо нещо. Вдигат го от ГЕРБ и Възраждане. Кое е по-важно - някакъв чистач пред пенсия или Промяната на България?
239
30
 
3
 
! Отговори
Гого преди 2 седмици
На всички им стана ясно че това беше покушение срещу г-н Петков. Всеки нормален човек знае и кой е порачителя на този опит за убиство. Само русоробите не виждат дългата ръка на кремал.
238
26
 
4
 
! Отговори
До факт преди 2 седмици
Един такъв възрастен " професионален" шофьор уби 12 души,тръгнали на събор.Някъде в Ловешко беше.А "децата от Лима,пак професионален шофьор ги уби.