Кралицата на протеста, която заплати с живота си

Вижте снимки на убитата във Венецуела "Мис туризъм 2013"
21 фев 2014 17:00, Красимир Ангелов
127

Хенесис Кармона - "Мис туризъм 2013". Снимка: Reuters

Погледите на цяла Европа са насочени към Украйна, където продължават кървавите сблъсъци между протестиращи и органите на реда, между управляващи и опозиция. На фона на случващото се в Киев, на заден план остават сблъсъците, които са по улиците на далечна Венецуела.

Антиправителствените акции, в които участват най-вече студенти, се разпалиха сериозно в началото на февруари, а хиляди млади хора са по улиците на страната в последните дни.

Официалният брой на жертвите не е ясен, но във вторник се случи нещо, което привлече погледите върху страната. 22-годишната студентка и известен модел Хенесис Кармона беше простреляна в главата по време на демонстрация в третия по големина град в страната Валенсия.

Малко по-късно красавицата, спечелила титлата "Мис туризъм 2013“ на своя щат Карабобо, почина в болница.

Световните агенции публикуваха снимки, на които се вижда как двама млади мъже на мотор се опитват да помогнат на Кармона, като я откарват до най-близката болница. Въпреки претърпените операции обаче младото момиче почина в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
10
 
! Отговори
симо преди 10 години
трябва им русия и украйна за да искривят (СВОБОДНИЯТ ПАЗАР?) без тях не могат . света се води по ресурсите на русия 3/5
47
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До simoZashtoto na nikoi ne mu puka kakvo stava venecuela, ne e vajna za nikoi .
46
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американски сенатори ходиха да подкрепят антиправителствените протести в Украйна, преди няколко дни венецуелския президент изгони трима американски дипломати, заради поддържане на контакт с протестиращите. Чудя се кое ли е общото и защо двата протеста избухнаха едновременно. *Между другото да спомена, че САЩ бяха против Мадуро на президентските избори и подкрепяха опонента му.
45
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гнусни журналисти
44
5
 
18
 
! Отговори
царя преди 10 години
най голямото зло по голяма от всички политически течения са евреите и тяхната вяра, почетете и гледайте малко образователни филмчета, даже дядо Вазов има стихотворение за тях.
43
3
 
10
 
! Отговори
simo преди 10 години
на заден план остават протестите във ВЕНЕЦУЕЛА НА ФОНА НА тези в украйна ,защо ли? ПРОПАГАНДА
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Po-tochno e Venezuela syshtestvuva blagodarenie na prodazbite na petrol na Amerika
41
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Венецуела и тя си направила държава върху американски петрол ! Затова протестират хората.
40
8
 
15
 
! Отговори
l преди 10 години
лакомията на евреите няма граници,човешкия живот за тях нищо не струва щом стане дума за богатство
39
9
 
16
 
! Отговори
Простотии преди 10 години
*** тук вярват в Комунизъм и Демокрация, А ТАКИВА НЯМА, ИМА ЕМБЛЕМАТА НА ОКОТО/1ДОЛАР/ ЕМБЛЕМАТА НА СВОБОДНИТЕ ЗИДАРИ /СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА/ И ВСЯКАКВИ ЕМБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С НОВИЯТ СВЯТ / ТОЗИ ПРОСТАЦИ НА ПАРИТЕ/ И ПОСТАНОСКИТЕ НА КУКЛОВОДИТЕ. ЖИВОТА НА ХУБАВИЦАТА НЕ СТРУВА НИЩО АКО ВЛЕЗЕ В РЕКЛАМАТА НА КУКЛОВОДИТЕ , ТЯ Е СРЕДСТО ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛЛ, ТОЕСТ БЗА СПЕЧЕЛВАНЕ И РАЗГРАБВАНЕ НА ,,ЗЛАТНОТО РУНО,,/ТУКА ПО ОБРАЗОВАНИТЕ ЩЕ МЕ РАЗБЕРАТ/ А ЗА ПЕПЕЛТА ПОД ПИРАМИДАТА СА ПРОСТОТИЯТА....
38
14
 
22
 
! Отговори
ама че народ преди 10 години
*** народ е тоя Българския. И *** ще си остане. Язък ни за богатата история ... само тамагочита навсякъде. Америка са силните, готините, справедливите, със златни сърца. А Русия (и като няма какво друго да се добави се казва комунисти) са ***, бащи избиващи децата си за 100гр. водка, мечки с балалайки по улиците и вроден империализъм за завладяване на целия свят и обезглавяване на всички по подобие на Руска рулетка.Много сте прости наистина.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На 6 януари заради ревност имаше двойно убийство и самоубийство във Варна.
36
9
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Диктатурата на прости и нагли хора като комунистите се сваля само с кръв. Друг начин няма, твърде са нагли, за да отстъпят доброволно и да признаят грешките си.Няма по-опасна комбинация от "*** и упорит", защото продължава да греши, когато е очевадно, докато не се претрепе!Е комунистите са такива - ***, нагли и упорити!Както се видя дори и с много нефт не винаги се постига устойчив социализъм, а за тези без ресурси е направо невъзможно.
35
5
 
11
 
! Отговори
до 37ми преди 10 години
това с красавиците на протестите го ползват навсякъде по света, същото се случи и в иран 2009та момичето се казва Neda Agha-Soltan , това явно се прави един вид да се надъхат повече хора да ходят да протестиратамериканците знаят как да внесът драматизъм в един протест
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 34Ти ще дадеш ли сестра си или жена си за жрица на други мъже че са много закъсали
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имаше и друг подобен случай преди няколко години във Венецуела,отново по време на мирен протест,чавесисти застреляха в главата студента по медицина Хесус Рамирес.Господ и свободния Свят разбраха кои хора го убиха,само нашенските медии не се сетиха да публикуват малко повече инфо за случая(под сурдинка се процеди в 2 сайта само тази новина).
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди много години едно висше ченге,вече пенсионер,ми каза,че умните хора са бандити!Работя с хора,и ми прави впечатление,че българина се смята за много умен!Мисля,че коментар не е нужен!
31
9
 
3
 
! Отговори
Смърт на ХУНТАТА преди 10 години
Мадуро - ВенецуелаЯнукович - УкрайнаПедро крадеца - БЪЛГАРО-ТУРСКА ХУНТАВсе лица на злото и комунизма, избиващи собственият си народ чрез ГЕНОЦИД
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЗависи кой протестира и за какво.
29
2
 
9
 
! Отговори
Имаше подобен случай преди 10 години
Жалко за момичето. Този трагичен случай ми припомни нещо. Преди близо четвърт век имаше стрелба по време на протести в Румъния. Стреляха снайперисти от покривите. Спомняте ли си една ужасна снимка, която обиколи света? Едно изключително красиво, съвсем младо момиче беше убито с много точен изстрел право в окото. Дали този куршум беше попаднал в нейното око случайно или беше нарочно изпратен точно там от опитен снайперист?Един Господ знае какви хора са стреляли и по румънката, и по венецуелката.