Кралицата на протеста, която заплати с живота си

Вижте снимки на убитата във Венецуела "Мис туризъм 2013"
21 фев 2014 17:00, Красимир Ангелов
127

Хенесис Кармона - "Мис туризъм 2013". Снимка: Reuters

Погледите на цяла Европа са насочени към Украйна, където продължават кървавите сблъсъци между протестиращи и органите на реда, между управляващи и опозиция. На фона на случващото се в Киев, на заден план остават сблъсъците, които са по улиците на далечна Венецуела.

Антиправителствените акции, в които участват най-вече студенти, се разпалиха сериозно в началото на февруари, а хиляди млади хора са по улиците на страната в последните дни.

Официалният брой на жертвите не е ясен, но във вторник се случи нещо, което привлече погледите върху страната. 22-годишната студентка и известен модел Хенесис Кармона беше простреляна в главата по време на демонстрация в третия по големина град в страната Валенсия.

Малко по-късно красавицата, спечелила титлата "Мис туризъм 2013“ на своя щат Карабобо, почина в болница.

Световните агенции публикуваха снимки, на които се вижда как двама млади мъже на мотор се опитват да помогнат на Кармона, като я откарват до най-близката болница. Въпреки претърпените операции обаче младото момиче почина в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
9
 
! Отговори
молба преди 10 години
Така и така смъртта е навсякъде около нас и е част от живота ни.Убийствата са част от ежедневието ни и започнахме да ги приемаме,като нещо нормално.Затова- не се самоубивайте,не убивайте млади хора?Ако ще вършите тези "злини",то ги прилагайте върху тези,които ви крадат,които съсипват живота ви,които биха взели и въздуха ви,ако можеше да се бутилира и търгува?
27
10
 
8
 
! Отговори
комунизма преди 10 години
комунизма сее смърт
26
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протест на жриците на най-древната професия.
25
9
 
10
 
! Отговори
rik6a преди 10 години
абе тука във всеки 2ри пост се споменава комунизма, той вече не съществува никъде... нещо не сте добревиж прогнилия западен капитализъм който е залял половината свят това е най голямото зло на човечеството в момента...
24
9
 
22
 
! Отговори
Jangle leg преди 10 години
Венецуелският комунист Мадурко е същото зло като украинският комунист АНУСевски!Все КОМУНИСТИ, ВСЕ ***, ИЗБИВАЩИ НАРОДА СИ!!!Но това момиче наистина е герой, достоен за паметник:Млада, красива, ИЗВЕСТНА, Най-вероятно и богата, но въпреки всичко вместо да си топли *** на някой курорт или в местна чалготека е била на барикадата, в битка с КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЗЛО !!!
23
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В 2004 г. оранжевата революция в Киев докара мизерия и стопански геноцид над Украйна от Запада и трябваше Путин да спасява Украйна. Трябва да огладнеят малко и ще се опомнят пак.
22
10
 
5
 
! Отговори
китаец преди 10 години
през 1989та също е имало опит да премахнат "комунизма" в китай, и по същия сценарий, но на площад Тянънмън много бързо са оправили безредиците, после запада е пошумял малко за убитите а в последствие става партньор в търговията с китай... и китайците сега са си много добре..
21
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунизмът е идеалистично и социално движение насочено към благоденствието на всички хора в едно за съжаление утопично за настоящия момент общество.Историята показва, че винаги се изгражда на изначало гнила основа от прости и необразовани хора, чиято жажда за власт и преимущества измества начално поставените цели и идеи, които и без това малцина осмислят и оценяват.Но това не означава, че комунизмът като идеология е лош!Лоши са неговите водачи, добрали се до властта с лъжи и чужда кръв.
20
6
 
2
 
! Отговори
suleiman aga преди 10 години
ima golqm poqlnik
19
9
 
4
 
! Отговори
d преди 10 години
айде и на тия им носят демокрация.. ирак либия сирия украйна .. и сега венецуела, честито на печелившите
18
3
 
4
 
! Отговори
келипир преди 10 години
който плаща за коментари в интернет да си пусне имейла, ще му вземам на 50% по малко от колкото сега плаща....айде пусни го тука да наддаваме
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Украйна в момента става ленино-пад - свалят масово паметници на най-великия сифилистик на всички времена!Скоро и във Венесуела(както обичат да я наричат на майчиния си език нашенските друзя).
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАми Костов НЕ Е комунист,колкото и да ти се иска.Останалите - ми да,прав си!
15
8
 
11
 
! Отговори
ШЕЙХА преди 10 години
КАКВА ИЗНЕНАДА, ВЕНЕЦУЕЛА Е 3-ТА В СВЕТА ПО ИЗНОС НА НЕФТ
14
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До CHEКак си бе ГЕРБерастче?
13
4
 
34
 
! Отговори
CHE преди 10 години
Смърт на комунизма !!!Долу БСП !!!
12
2
 
16
 
! Отговори
тъжно преди 10 години
Мацката е героиня
11
17
 
2
 
! Отговори
до Jangle leg преди 10 години
Ще ти прегрее прксито, за две минути сам си напляска 10 плюса. Ако си мислиш, че написаното от теб е толков аоригинално, си изпаднал в заблуда.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Varg ne znam koi e po ogranichen ti ili snimkata ti, ia otivai v gorta da si gledash losho
9
9
 
4
 
! Отговори
бени преди 10 години
Оффф!Кaкви ги пишете ,бе хорa!Първо прострелянa,a "мaлко по-късно "взелa титлa!???Жaлко все пaк зa момичето!