Вижте как Франция се справи с терористите

Френската полиция ликвидира атентаторите
Обновена: 9 яну 2015 21:41 | 9 яну 2015 19:03, Красимир Ангелов
222

Атаката на спецчастите в печатницата край градчето Дамартен ан Гоел. Снимка: БТА

Малко след 18 часа българско време бе сложен край на двете напрегнати заложнически драми във Франция. 

В крайна сметка и тримата похитители бяха убити при почти едновременен щурм на печатницата, в която бяха блокирани братята Саид и Шериф Куаши, извършили нападението срещу редакцията нa „Шарли ебдо“, и на магазина, в който въоръжен мъж държеше заложници.

Вижте кадри от щурма на спецчастите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лягам си да спа да мога като се наспа пак да гледам новините , че на сутринта като се събудя не се знае къде ще има терористи и заложници.
111
7
 
4
 
! Отговори
анонимната с кафето преди 9 години
До До 117Извинявайте, ако не ви засяга гаврата с Мохамед, но на мене тези френски лигльовци са ми гнусни и в червата (не, изобщо не мразя всички французи, не ме разбирайте погрешно) заради карикатурите с Христа. И като говорим за неблагодарство - това е първото. Обречени са нямащите страх от Бога! Като човек се потрисам от случилото се с тях, дори още плача, но редно е да си дадете сметка, че всичко си има граница и не всички търпят *** шегички.
110
1
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Фанцузите са любовници, а не войни стига сте ги критикували!Нямат спечелена война от Наполеон насам и той беше италианец май нещо там!
109
1
 
2
 
! Отговори
до 150 преди 9 години
хаха, добре бе Лайфстайл :D Честно много американски филми гледаш, няма да се закачам с теб..само ми кажи щатското ченге накрая след като ги извади невредими хората щеше ли да развее американското знаме? Честно много филми гледаш май, а тоя полицай сигурно е имал причина да не стреля, може и да е бил вътре, но чак пък да говориш за щатски ченгета стил Рамбо...
108
1
 
2
 
! Отговори
анонимната с кафето преди 9 години
До до 150А Европа да се научи, че и тя трябва да уважава. Тези верно се гаврят гадно с всичко, а прочети коментара на руски - за това говоря.
107
2
 
0
 
! Отговори
пак анонимната преди 9 години
До до 150Хей, не ми знаеш лайфстайла, че да ми говориш пък ти за кафе с комшийки. Ами така - ако онова ченге в редакцията беше стреляло, с други думи беше полицай на място, щеше ли изобщо да има екшън?...кафе с комшийката, сладур!
106
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Потресена съм от случилото се, няма как. Но след първите емоции идва и елементарният извод, че светът вече се е променил. Не можеш да се подиграваш със светини и да искаш да бъдеш опазен. Та тези с техните картинки просто са си го просили. Не можеш да си краен *** и да пледираш за права. Възмездени са. Е, дърпали дявола за шлифера, платили си. Друг е въпросът защо полицаят в редакцията не е реагирал като такъв. Дали едно щатско ченге щеше да се даде така...Интересен детайл.
105
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заглавието е сгрешено, трябва да бъде "Как Франция се провали" - всичко заложници бяха избити само от един престъпник когото можеха да убият още в самото начало на драмата. Второ, тези не са терористи и това не е терористичен акт. Това е акт на наказание в стил сицилианска мафия. Жената и детето които са били принудени да отворят вратата са останали непокътнати. Тези не са убивали наред, ами са наказали точно определени хора.
104
4
 
12
 
! Отговори
Стилиян Иванов преди 9 години
брато няма цру няма фбр всичко е кино на запада това са си поставини лица и са живи и здрави просто търсят причина коя да е следващата арабска страна да ограбят петрола запада живеят на готово това е истината и така незнам койс тез ал кайда на щатите-хамериканците опа то хамара е вече хумер хумвета филм театар ли какво е това долни *** крадци това е запада и демокрацията кой знае колко милиона цевилни ще избият в страната която е наред
103
4
 
15
 
! Отговори
преди 9 години
Два дни, беше интересно и смешно, от утре отново ще ни заливат със статии за лошата Русия и жертвата Украйна.
102
2
 
10
 
! Отговори
Константин преди 9 години
Прежде чем составлять свое мнение о французских карикатуристов, ознакомьтесь с их творчеством в интернете их достаточно. Комикс про рождество, с анотомическими подробностями появления Христа-младенца. Христос изображен с поросячьем рыльцем, ушами в трубочку, дальше смотреть не стал... Еще одна обложка, ""бога-отца"", насилует ""бог-сын"" у которого между ягодиц торчит символ "всевидящего ока".. Раньше я думал, что у современной Европейской культуры найдется днище , за которым все ужаснуться....
101
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 135Комунистите някакъв фетиш ли са ти та ги споменаваш, не виждам какво общо имат с цялата исторя?
100
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 132Пожелавам ѝ да продължава с много по-силен дух, мюмюне!
99
3
 
9
 
! Отговори
КОЙ ГИ ВНАСЯ... преди 9 години
КАК СЕ КУПУВА КАЛАШНИК ВЪВ ФРАНЦИЯ....??!!!
98
1
 
10
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
Сега остава въпроса как тези ислямисти се оказаха въоръжени с калашници в сърцето на Франция и колко още има в ръцете на други ислямисти там? А в останалите европейски страни?
97
12
 
17
 
! Отговори
ВИВА ЛА ФРАНС! преди 9 години
ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПИПА С ТЕРОРИСТИТЕ , КОМУНИСТИТЕ И ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ!НИКАКВА ПОЩАДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
96
8
 
8
 
! Отговори
бг преди 9 години
Вижте как Франция избива мирните демонстранти.
95
0
 
1
 
! Отговори
до124 преди 9 години
Луд за връзване
94
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да са ни благодарни, че сме ги приели в нашите страни, а защо не си зададем въпроса, защо си тръгнаха от техните страни и домове - защо се влачат от бежански лагер на бежански лагер , гладни и мръзнещи като кучета .... като разбъркаш една каца с ***, най-много да замирише
93
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това, което ти дава тон как да се държиш у дома си се нарича възпитание и се придобива от социалната среда, животинските ни инстинкти се подтискат за да живеем заедно според общоприети норми наречени морал в едно общество. В Сирия , Ливан и редица други мюсюлмански страни християни и мюсюлмани живяха векове заедно. Ценностните ни системи не бяха много различни. Французите да ме извиняват но първите самолети за Либия бяха техните. Като те е страх от мечката, не ходи в гората