С грандиозно шоу и фойерверки завърши Денят на победата

20 милиона души в Русия се включиха в тържествата по случай годишнината
Обновена: 10 май 2015 07:59 | 10 май 2015 07:53,
216

Снимка: Reuters

Честванията на Деня на победата в Москва завършиха с грандиозен спектакъл и пищни фойерверки на Червения площад. Руският президент Владимир Путин и китайският му колега Си Цзинпин присъстваха на тържествен концерт.

Основната публика се състоеше от ветерани, а сред почетните гости бяха представителите на чуждестранните делегации. В грандиозния концерт участваха близо 9000 души - десетки професионални колективи, включително детски музикални състави, балетни трупи, хорове и каскадьори.

Знаменитости като Йосиф Кобзон, Дима Билан, Пелагея, Лариса Долина и Николай Басков изпълниха едни от най-популярните песни от военните години.

Около 20 милиона души в Русия се включиха в тържествата по случай годишнината, като само в проявите в столицата участваха над 3 милиона души.

Милиони хора в 6,5 милиона населени места от Калининград до Камчатка са посетили около 14 хиляди празнични прояви - военни паради, акции, полагане на венци пред паметниците на загиналите воини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грандиозен военен парад през деня и прекрасен концерт вечерта !
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...завърши Денят на победата" !
97
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименБРАВО НА ПУТИН !!!
96
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Do 145Около 20 милиона души в Русия се включиха в тържествата по случай годишнината, като само в проявите в столицата участваха над 3 милиона души.
95
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 157Знаменитости като Йосиф Кобзон, Дима Билан, Пелагея, Лариса Долина и Николай Басков изпълниха едни от най-популярните песни от военните години.
94
1
 
7
 
! Отговори
Do 145 преди 9 години
До Анонимен До Анонимен 142Хайде отвори ютуб и много руски сайтове и ми кажи тези мистериозни погребения на руски войници да не се дължат на злополуки при бръснаря. Хахахаха.Какъв Ютуб, какви пет лева, бе , човек!? Ти в Ютуб гледал ли си клиповете за планетата Нубира, която ни наближава и ще ни удари едва ли не другия месец?Дай нещо официално от сателита на Пентагона.
93
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 150Основната публика се състоеше от ветерани, а сред почетните гости бяха представителите на чуждестранните делегации. В грандиозния концерт участваха близо 9000 души - десетки професионални колективи, включително детски музикални състави, балетни трупи, хорове и каскадьори.
92
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 151Честванията на Деня на победата в Москва завършиха с грандиозен спектакъл и пищни фойерверки на Червения площад. Руският президент Владимир Путин и китайският му колега Си Цзинпин присъстваха на тържествен концерт.
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 156Добре Съгласихте ме Взимам си думите назад Лек ден Стигат с този нацизъм - навсякъде ги има крайни екстремисти. Преекспонирате го. В крайна сметка не ме интересува нито Русия, САЩ и т.н. Но не вярвам и на едните и на другите
90
0
 
14
 
! Отговори
до 156 преди 9 години
Като даваш линкове--давай да не са украински--точно този сайт се раследва от ФБР за разпостранение на нацизъм.Сайта е на украинци и разпостраняват фейкови новини.
89
0
 
8
 
! Отговори
149,150,151 преди 9 години
Ти пич си същият като тея от ЦРУ-има...има...има...то само с писаници НЕСТАВА--И аз ти пиша че има войници от щата Юта,от първа конска бригада,111 полк,и е доказано тяхното присъствие на МАРС.....И са снимани серийните номера на предните копита-ВХ-113.....А има и снимки на планетата Венера-там са пехотинците на 78ма Мото-стрелкова бригада--даже и имената им знам--Джон и Джек.........Айде докажи че ги няма......
88
0
 
7
 
! Отговори
свинаря преди 9 години
дай линк към доказателствата да ги видим.
87
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо се умълчахте, нали нямаше руски войски в Украйна. Странно, но когато ви се казва с факти се правите, че не чувате. Още да ви давам ли примери или след марко пак ще пуснете латерните колко е велика и миролюбива Русия и какви фашисти и *** са украинците. Но не те са в Русия, а обратното.
86
12
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 9 години
Тея пък празнуват отблъскването на най-големите инвеститори в света. Странни хора.
85
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още да ви пиша ли за руска техника в УкрайнаКолонна Т-72Б3, МТЛБ в районe Подгорного (Украина), 3 сeнтябряТ-72 всex модификаций, включая Т-72Б3 - над 40 снимки.БТР-82АМ - има много снимки и включително от самите руснаци с екипажите.МТ-ЛБ 6МА, БМД-2 - със снимани руски сериййни номераЧасти от ракети Ракeты 95Я6 Панцирь/ГeрмeсИли това е лъжа и снимките са монтаж
84
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искаш доказателства за руски войски9-я отдельная Мотострелковая Бригада, Н. Новгород, 23 августа (1 чeловeк)98-я дивизия Воздушно-десантных войск, 331 полк, Кострома, 26 августа (9 чeловeк)31-я отдельная десантно-штурмовая бригада , Ульяновск, 28 августа (2 чeловeка) БМД, номeр 275, заxвачeн 20 августа в районe Луганска-роты 76-й дивизии ВДВТанк Т-72Б3, номeр 632, 6я отдeльная танковая бригада 8-я отдeльная мотострeлковая бригада, 3я рота. Командир танка младший сержант Гончаров, мexник
83
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 142Глупости нямало доказателства. Пленените руски десонтчици - те се бяха изгубили. Изгорелият механик водач на танк - той се бил уволнил доброволно и отишъл с танка доброволец. Танкове Т-64, които са разконсервирани и представени за пленени от Украйна, но такива серийни номера не е имало в украинската армия. Използването на танкове Т-72Б2 или зенитни комплекси Панцир - тях ги има само в руската армия. Снимките на висши руски офицери в Украйна - отишли на посещение от солидарност.
82
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DreamTheater: По-добре да пръскаш пари за военен парад, отколкото за майдан и цветна революция. На кого навреди парада, колко жертви взе?
81
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 142Хайде отвори ютуб и много руски сайтове и ми кажи тези мистериозни погребения на руски войници да не се дължат на злополуки при бръснаря. Хахахаха.
80
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 125Стига с тези *** в Донецк. Като комсомолски секретар на сълбрание си. Къде ги тези снимки. Рливиждат се, като зелените човечета в Крим. И масови гробови за хиляди, но и те изчезнаха. Нямаше руснаци в Украйна, но е пълно с клипове и снимки на убити в Украйна руски войници. Но тово се отрича и всеки, който го казва ***, *** и т.н. Русия си води война в Украйна, но това не е вярно в промитите ви мозъци. Жалки сте. Спрете да лъжете толкова нагло. И не плювайте хората.