Руснаци и англичани се млатиха до кръв в Марсилия

Ексцесиите станаха веднага след мача, завършил 1:1
Обновена: 12 юни 2016 08:38 | 12 юни 2016 01:00, Красимир Ангелов
133

Снимка: БТА

Руски фенове атакуваха английски запалянковци на стадиона веднага след края на срещата от група В на Евро 2016 между двете страни, завършила 1:1 в Марсилия, съобщиха световните агенции.

Още по темата

Стюардите на стадиона се опитаха да овладеят ситуацията, но не е имало предвидена буферна зона и това е затруднило действията им. Така в крайна сметка нахлулите в района на англичаните руски фенове започнаха да хвърлят отломки от седалки, обръщайки британците в бягство.

Сблъсъците са продължение на напрежение между двете агитки през деня, като в тях участие взеха англичани, руснаци, френски фенове на Олимпик Марсилия и дори крайнодесни фенове на Пари Сен Жермен.

След тях бяха ранени близо 30 души, като един британец е с опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тези руски запалянковци са деца на руските милионери които живеят на запад и около лондон
15
1
 
35
 
! Отговори
До 25: преди 7 години
Има снимка на някакъв с огромен татус на гърба на Ковънтри представен като руски хулиган.А бе, хора, вие как мислите, че Англия е владяла толкова много колонии - само с интриги и лъжа. Имало е пероид когато Англия и Франция заедно са владели повече от 85% от сушата.И ние се чудим как ни излъгаха и ни спретнаха няколко Майдана.Ако Путин е мъж ще разбере, че провокациите ще продължават и ще изтегли отбора от европейското. Да се отказва и от световното и да си гледа икономиката.
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
даже публикуваха снимки на някви украински фашисти със свастики, представяйки ги за руски запалянковци
13
1
 
3
 
! Отговори
българин преди 7 години
"Достойни представители на велики нации"... !
12
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 22:Абе мани, трагично жалки са западните медии, всичко политизират, щом са руснаци значи са зли изверзи. А това, че простите англичани цял ден правят поразии до такава степен, че местните фенове се съюзиха с руснаците само да им нацепят главите - това не се споменава. И смешно как развиват тия теории, а на всичките им снимки полицията арестува англичани - дори когато под снимката пише че са руснаци...
11
3
 
59
 
! Отговори
До 22: преди 7 години
Прегледах английските вестници. Никога не съм мислил, че може да има толкова подли и лукави хора като англичаните. В Мирър са махнали всичките английски изцепки преди мача и пишат, че руснаците били нападали жените и децата на феновете на Англия и Фарнация и ето защо англичаните били бягали. Феновете на Англия са представени като някакви агънца.Предполагам, че ще отстранят Русия от европейското и ще им отнемат домакинството на световното - само това пише там от платените английски т р о л ове
10
6
 
31
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Молодци, ребята так надо! Вперед к врагом.Разцепете им луничавите английски дупки, ама не само на физиономиите, а и задните. И нека *** като разпрани девици. И без туй са си лицемерни меки китки, а жените им лоени топки, та затова и споделят модерното ляво мислене. То с тая пластмасова храна дето ядят техните плондири как да не обърнеш резбата.
9
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На бас че англичаните са тръгнали да се бият, унижени от провала на отбора им но окуражени от бройката си, и руснаците са им дали ценен урок.
8
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е не може да освиркаш химна на Русия и да не си изядеш боя след това.
7
4
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4 дня англичане держали Марсель в страхе, пришли русские и освободили город ...
6
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мач и сватба без бой нестават !
5
2
 
16
 
! Отговори
pele преди 7 години
Vizte kvo shte stane ako ima Brexit!
4
49
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путягата не се видя на стадиона,да не е претърпял злополука със подводницата? Някой чул ли е нещо за путенцето ,че ми е претиснено?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на 6-та снимка торбичка от софийското летище :)
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХхххххххА бе аз цял ден ви Разправям кой от кого ще бягаТъсят си го тез си го Просят където и да идътХххсаахАаааСега вече може и да накажат отбора на Русия
1
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според всички други медии англичаните са предизвикаи боя! Вчера май се биха и с французите. Те и тук правят същото!