Брижит за брака с Еманюел: Единственият проблем е, че е по-млад от мен!

"Закусваме заедно, аз с моите бръчки, той с неговата свежест"
18 авг 2017 16:00,
49

Снимка: ELLE/ Facebook

"Когато чета за нас, имам чувството, че чета историята на някой друг. А нашата история е толкова обикновена". Така описва семейния си живот Брижит Макрон - съпругата на френския президент Еманюел Макрон.

За първи път в интервю за списание "Ел" тя разказва за връзката си и 25-годишната разлика в годините им.

"Единственият недостатък на Еманюел е, че той е по-млад от мен", коментира 64-годишната Брижит и допълва, че всяка сутрин се сеща за разликата в годините им, когато види младежкото излъчване на 39-годишния Еманюел.

"Разбира се, закусваме заедно, аз с моите бръчки, той с неговата свежест. Но това е", споделя Брижит Макрон.

В интервюто тя разказва и как е пламнала любовта между тях. Те се запознават в училище, където Брижит е учителка по литература, а Еманюел е още тийнейджър. Влюбват се и по-късно майката на 3 деца се развежда и омъжва за Макрон.

"Стана докато работихме по пиесата "Изкуството на комедията" на Едуардо де Филипо. Пишехме заедно в петък вечерта и от събота аз вече очаквах следващия петък. Не разбирах защо", казва още тя.

"Знам, че нараних децата си и за това се обвинявам най-много. Но не можех да не го направя", споделя Брижит, но е категорична, че не нарушава обществените норми и всичко е станало много внимателно.

Брижит Макрон казва, че не се чувства като първа дама и не е разстроена от обществения натиск да не й се даде тази титла.

300 000 души се подписаха в петиция срещу това Брижит да бъде първа дама. Въпреки това обаче тя казва, че не съжалява за преместването си в Елисейския дворец.

Брижит Макрон обещава, че ще поеме обществената си роля и че ще описва всичките си ангажименти в сайта на президентството. Така френският народ ще знае точно какво прави.

64-годишната Брижит поддържа изключителна фигура, която се дължи на строгия фитнес режим и здравословното хранене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари