9-годишната Бриана е най-красивото момиче на планетата!

Момичето пребори кандидати от над 20 държави
1 юли 2019 13:08,
105

9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва титлата GRAND PRIX "Мини Мис и Мини Мистър Планета " - 2019 година, и беше обявена за най-красивото момиче на планетата.

Тази година България беше домакин на конкурса, който се проведе в Албена.

В конкурса взеха участие над 20 държави от цял свят - Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др. Претенденти бяха деца от 4- до 17-годшна възраст.

Участниците бяха оценявани от международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери, както и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години, спечелили титлата "Мини Мис и Мини Мистър Планета" от България, Русия, Грузия.

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии. Освен като модел, тя участва и в много други международни и национални конкурси, където се изявява още като певица, пианиска и танцьорка на латиноамерикански танци и е печелила много престижни награди.

Тя вече има покани за участия в модни ревюта на световноизвестни дизайнери, както  и за участия във филмови продукции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ги гледам, май са на конкурс по грозота.
11
6
 
26
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Егати българката с това българско име Бриана. Родителите и са истински българомразци, горете в ада продажници ***.
10
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бриани като нея по света колкото си щеш.
9
2
 
52
 
! Отговори
Да бе да! преди 4 години
Ако изляза на улицата и се поогледам за 1 час ще намеря поне 2-3 момиченца доста по-хубави от това зъбатото! Моята дъщеря също е по-красива от тази! Какво е това самочувствие у родителите на това нищо особено изглеждащо момиченце, та го пратили на международен конкурс! Малко мярка трябваше да имат и да си дават сметка че се разминават по улицата с доста по-красиви от тяхното дете!
8
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прос.тотии. Нищо повече. Като не могат да им родят главите нещо градивно и полезно поредните глупости измислили. На планетата! Как ли пък не! На черните дупки скоро ще е.
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие шегувате ли се, бре? Само едно момиче ще ви кажа като пример за красота - Елена Николаева на 13 години от Казанлък, което участваше в музикалното състезание " Нова звезда" в Шоуто на Слави преди месец и което изпълни "The show must go on" на 9-ти май в предаването. Ето това е красота, а не това.....
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бриана? На планетата?Що за поредни глупости!Няма най- красив човек на планетата. Пък ащо щат и шашавелниците вселенски конкурси да организират.Туй от.качалниците, равни нямат все да се състезават и да се конкурират. Дори за най-хубав нокът на голям ляв пръст на крака сигурно има конкурт. И ще е най-хубав вселенски нокът!
5
2
 
48
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Просто едно хубаво дете. Носи и много красиво "българско" име, което е заслуга на родителите, предполагам. Както се досещате, "дългия" и стаж като модел и т.н. бла-бла показва само и единствено свръхамбициозни родители. При равни други условия и ако бяха участвали повече деца, резултата дали щеше да е такъв? И въобще, да замесиш дете в тоя полу-педофилски бизнес, ми се вижда зле за самото дете, на което още от сега увреждаш психиката. На мен не ми харесва това което правят с децата, честно.
4
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бриана?? На бас, че бащата е с тен по рождение, скубе си веждите, преметнал е "диагоналка" през корема и ходи по джапанки от април до октомври...
3
0
 
38
 
! Отговори
Fetus преди 4 години
Направо пуснете снимките от конкурса микромис и микромистър от ехографа на АГ болницата.
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко бие на Анита Мейзер.
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости