"Атака" тъкми Бинев за кмет, знаел как да се бори

Кандидатурата на Слави Бинев за кмет на София от "Атака" е една от вероятните и съвсем скоро се очаква да бъде обявена, заяви лидерът на партията Волен Сидеров
11 сеп 2007 08:35,
32
"Атака" тъкми Бинев за кмет, знаел как да се бори
По пронози на Сидеров Слави Бинев и Бойко Борисов ще отидат на балотаж. Снимка: Булфото

Кандидатурата на Слави Бинев за кмет на София от "Атака" е една от вероятните и съвсем скоро се очаква да бъде обявена, заяви в интервю за БТА лидерът на "Атака" Волен Сидеров.       

Обмисляме и още един-два варианта, но Бинев е човек, който знае как да се пребори, аргументира се Сидеров.

Смятам, че ако той се включи в битката, ще бъде много интересен двубой между него и Бойко Борисов, и ще отидат на балотаж, каза още той.

По думите му, при добра кампания в София партията може да получи от 12-13 до 15-16 места в Столичния общински съвет.        

За добър резултат ще приема присъствие в над две трети от общините със съветници и с кметове, заяви още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Nikolai Georgiev преди 16 години
Сидеров е единственият политик, който не изменя на принципите си. Каквото и да пишат анонимните картици по сайтовете. Ако издигне кандидатурата на Бинев, въпреки помията, която изливате, ще станат поне двама истинските мъже. А София има нужда от достойни хора, за да не попадне в ръцете на генералската хунта или компрометирани политици. После пак да не ревем, че са ни вдигнали краката.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tia deto pluat ATAKA obi4at *** tukati i riazani xuyove v gaza
29
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Чиста провокация-Слави Бинев.Я, порасъждавайте малко.Той е в Европарламента-да не е луд да си остави спокойствието и да се канидатира за Софийски градоначалник.Вярно е ,че Софийското кметсво е нещо като четвъртата власт, но бягане на дълги растояния ли ще правим/в два тура/,за да става шоу/за две -три седмици.Не е ли по-добре най -накрая да разчупим шаблона с една жив човек,като Галин Йорданов например?Помислете софиянци!!!!!!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛ преди 16 години
Научните работници от БАН се присъединяват към НАЦИОНАЛНОТО ДВИЖЕНИЕ ДА КАЖЕМ "НЕ НА БСП И ГЕПБ" .ПРИКАНВАМЕ И МЛАДЕЖТА ДА ПОСЛЕДВА НАШИЯТ ПРИМЕР т.к. провежданата досега политика е дискриминационна спрямо интелигенцията
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
. Последните социологически проучвания сочат, че БСП все повече губи популярност и влияние. Радостното е че и ГЕРБ губи престижа си на партията, която може да спаси България, защото глупостите които върши г-н Б.Борисов и най близкият му антураж отблъскват почтените хора. Обществената нагласа и мнение вече не са в тяхна полза.
26
0
 
0
 
! Отговори
МИСЛЕЩ С МОЗЪКА СИ, преди 16 години
Наближават избори и компроматите срещу АТАКА отново почвата да валят - но малкото останали будни българи, отново ще гласуват за ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНСКА БЪЛГРАСКА ПАРТИЯ, а не за ТУРСКО-ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТИТЕ ПРОДАЖНИЦИ
25
0
 
0
 
! Отговори
към 24 преди 16 години
Ами питай го всеки кмет си има приемен ден,така по форумите е по-лесно нали.Сами си го избрахте,а ако не си гласувал нямаш право да се оплакваш,да си гласувал.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Бинев е сводник. Това е ясно и вече никой не взима Атака на сериозно.Но аз имам въпроси към Б.Б.вижте имам няколко конкретни въпроса?1/ Как натрупа милионите?2/От къде идват парите на приятелката му и на кое място е в класацията по доходи?3/Какви данъци е плащал и плаща в момента?4/С колко бодигарда се движи и от кой се страхува?5/Има ли чиста съвест и може ли да спи спокойно?Е, при отговор на тези мои въпроси бих гласувал за него.С уважение един не ориентиран избирател.
23
0
 
0
 
! Отговори
НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ преди 16 години
Научните работници от БАН се присъединяват към НАЦИОНАЛНОТО ДВИЖЕНИЕ ДА КАЖЕМ "НЕ НА БСП И НАРОДЕН ФРОНТ"ПРИКАНВАМЕ И МЛАДЕЖТА ДА ПОСЛЕДВА НАШИЯТ ПРИМЕР т.к. провежданата досега политика е дискриминационна спрямо интелигенцията
22
0
 
0
 
! Отговори
А.Павлов преди 16 години
Adolf - Братчето ми бързо кажи кой ти е дилара ?
21
0
 
0
 
! Отговори
Adolf преди 16 години
Точно така това е един достоен избор,отдавна се надявах за един достоен кандидат,Архонт,успял човек,с достоинство ,който няма да гледа само да граби.АТАКА ревулюцията продължава....МАЛИ КАКВИ ГИ НАПИСАХ..... :-))))
20
0
 
0
 
! Отговори
А.Павлов преди 16 години
Определено в Атака се друсат , или са болни от шизофрения !
19
0
 
0
 
! Отговори
иво преди 16 години
Мисля,че напоследък другаря Сидеров,почна доста често да се изпуска.....Бинев .....кмет....сигурно е шега....
18
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 16 години
Има още някой който да се съмнява в истинската същност на тази група от хора събрала се с единствената цел да граби,и за собственото си благополу4ие !. Тези необразовани хора нарекли се партия Атака са предимно една семейна клика и хора отхвърлени от други партии,тоест неприети в тях !. Фактите сами говорят !. А сега кандидат за кмет мутра,рекетиор и 4овек продаващ жени !.КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
мхм още един престъпник се бори за власт, не му стига че обира държавата....
16
0
 
0
 
! Отговори
ЕДИН преди 16 години
ТРЯБВАШЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ ОТНОВО ДА УЧАСТВА В ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ И ПАК ДА ИМА ЦИЦИ ЗА ВОТ !!!!АКО ВСИЧКИ СА ЗАБРАВИЛИ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ КАТО БЕШЕ КАНДИДАТЗ НА ГУРКО МИСЛЯ ИМАШЕ ГОЛИ КАКИ АГИТАТОРКИ ЗА СИДЕРОВ !!!
15
0
 
0
 
! Отговори
majorsf преди 16 години
"Всяка държава има мафия-в България мафията си има държава"
14
0
 
0
 
! Отговори
Georgia преди 16 години
На мутренска държава - мутри управляващи!До сега поне ни управляваха слугите им, а те се криеха в сянка.Сега вече не им се налага.
13
0
 
0
 
! Отговори
a преди 16 години
Къде им отидоха идеалите на тези от атака?!?Какво е това тяхно обвързване с мутри, бивши ченгета и т.н. ...А и Бинев - собственика на бордеи и заведения в София .... да не би атака да смятат да направят цяла софия такава - столица за алкохолен и секс туризъм
12
0
 
0
 
! Отговори
altio преди 16 години
Град цял потънал в кръв и дим,по улиците скита бандата на Джим.Известен уестърн.Каубойска държава бяхме и такава ще си останем