Костов: Борисов е получалгаджия, който иска да е и полукмет

Сегашният кмет е полудесен, полуспортист, полугенерал, получалгаджия, който отгоре на всичко иска да е и полукмет, каза лидерът на ДСБ
14 сеп 2007 19:51,
116
Костов: Борисов е получалгаджия, който иска да е и полукмет
Костов е категоричен, че кандидатът на ДСБ и СДС Мартин Заимов ще отиде до край в кметската надпревара за столицата. Снимка: БГНЕС

Сегашният кмет е полудесен, полуспортист, полугенерал, получалгаджия, който отгоре на всичко иска да е и полукмет, каза лидерът на ДСБ Иван Костов пред участниците в събранието на Софийската организация на ДСБ.

Костов е категоричен, че кандидатът на ДСБ и СДС Мартин Заимов ще отиде до край в кметската надпревара за столицата.

Лидерът на ДСБ отбеляза, че Мартин Заимов обича София и не иска кметското място, за да направи партия или за да го пази държавата да не го застрелят или заради трите коли охрана.

Костов каза: "Аз не знам какъв е дядо му на Мартин Заимов, но аз знам, че в Средновековието албанците са съдили децата за делата на техните деди, знам че комунистите правеха същото. За демокрацията в София това комунистическо поведение няма да е аргумент", каза Костов.

Ще ги бием, страшно ще ги бием. Така Мартин Заимов започна представянето си пред градската организация на ДСБ в София.

Аз съм на 45 години и винаги съм искал да ги бием, това е една от детските ми мечти. Друга моя детска мечта беше да разруша мавзолея. В момента Столична община не се управлява, тя даже не е на самотек. В момента далаверата, безхаберието и бездарието са неизмерими. В момента измисляме как да ги бием за пореден път, каза Заимов и добави: Аз съм относително неуправляем, за мен същественият въпрос е да чуем софиянци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Хей *** каква Атака бе?Време е да се окопаем че ни извадиха досиетата и гъзеца ни лъсна. Трай си че замириса...Виж че започнаха и срещу колегата Б.Б. да скачат.
74
0
 
31
 
! Отговори
p.chikov@abv.bg преди 16 години
Благодарим ти!НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯ
73
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Kostov e gad 4erna kradliva,a Boiko maloumen karatist...ATAKA!!!
72
0
 
31
 
! Отговори
gothic преди 16 години
абсолютно си прав..."Столетницата" създаде ГЕРБ, както и преди това ДПС, НДСВ, Атака...Не е ли ясно защо?
71
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Ей страшни гадове са тези станишевци, бойко борисовци, сакс куборгци, алчни *** ти казвам.. всички са ми казвали ,че жената на бойко борисов е най-богатата в България... сами си правете изводите как е крала тая... и за още ламти.. егати алчнярката.Ама какво да кажеш кат бойко е зад нея.Пере му парите на сикаджичейто...еб...му м...а.повече от ясно е ,че бойко не е е глупав и не може да смята, а защото е взел милиарди за тъмни сделки...така пишеше в пресата иначе отде да знам.То нали знаете във всяка история има истина, тя така не се ражда ....
70
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Отиди до първото село, отиди в странджа или на другия край на България, има ли милионер да е станал един селянин? Ще видиш и сега че бившите кметове, партийни секретари и т.н . управляват и въртят далаверата.Мафията си имс държава и тя се нарича БЪЛГАРИЯ. Въпросът е защо след като виждаме всичко това чакаме някой да ни извади от тинята? Време е да се организираме и именно между нас да потърсим алтрнативни кандидати .Тези от Нар. Фронт се оказаха прави.
69
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Доколкото си спомням не КОСТОВ , а бащата на едно наше министърче се намира в ЮАР и той врътна парите на Балкан.Освен това около Костов имаше една навалица от хора на ДС/доносници , цъветмици ит.н./.Та думата ми е че именно тези хора даваха лоши съвети, изкривяваха финансовото състояние на едно или друго предприятие и т.н.Аре бе пичове покажете ми един милионер който да не е бил свързан с олигарсите от БСП. Не ни правете на луди , то и пари с куфарчета не са раздавани, това народът си го измисли.Брей че фабулира този народ!
68
0
 
31
 
! Отговори
titi преди 16 години
epa 6tnm ne vi haresvat drugie togava glasuvaite za men
67
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
ей страшна гад е тоя Костов бе.. много алчно *** е.. преди 5-години Слави Трифонов каза в едно интервю.. -аз се познавам с по-големите бизнесмени в България и те всички са ми казвали ,че Костов е най-богатия в България... сами си правете изводите как е крал тоя... и за още ламти.. егати алчняра... само припомням. Авиокомпания Балкан с 200 самолета ,хотели в страната и чужбина... с международни линии запазени само за него.. за 100,000$. това е цената за 1 апартамент... Кремиковци продаде за 1лв. Лукойл-100,000,000$. а Лук-ойл за първото тримесечие на годината публикува печалба от 1,500,000,000$. повече от ясно е ,че не е защото е глупав и не може да смята, а защото е взел милиарди за тези съсипващи Българската икономика сделки...
66
0
 
31
 
! Отговори
П.Р. преди 16 години
Като почнат кой какъв бил ... Тоз костов ( неслучайно му пиша името с малка буква ) ми е много противен ... да са види първо себе си и после да казва кой какъв бил. Като децата са ... и после защо нямат избирателна активност. Нека бъдат мъже и да се надпреварват като такива ... Да седнат на дебата и да кажат ... аз това направих , аз това боядисах ( ама не в тях ) ... а не да ми обещават аз тъй ще направя и т.н. ... Който иска винаги намира начин, ко *** взеха тези, на леща да ме правят. Затова няма да гласувам за оня мазния. И за всеки който почне да плюе ... *** ДУПЕТАТИ! ( не случайно е объркано )
65
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Осезаема и реална трансформация на БСП в ГЕРБГЕРБ представлява реална трансформация на политическата власт на БКП в икономическа мощ на посттоталитарната номенклатура
64
0
 
31
 
! Отговори
Борислав №54 преди 16 години
Как какво, предложения имаше от НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯ за търсене и издигане на други алтернативни кандидатури на сегашните общински избори.
63
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
БСП ще бъдат лошите ченгета аГЕРБ добрите!Сценарият се повтаря с подкрепата им за НДСВ преди....
62
0
 
31
 
! Отговори
тара преди 16 години
Е тая най става...;)))http://***.vbox7.com/play:587f42f3
61
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Привет от НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯ, все пак не разбирам за каква десница говориш и кой я представлява според теб днес!p.chikov***abv.bg
60
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
подкрепям Заимов! Такъв трябва да е кметът, а не мутра генералска или агент на ДС! Той е модерномислещ, млад човек професионалист! Не ме интересува дядо му!успех!
59
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
I tozi iskal da razrushi mavzoleia. Detska mechta mu bilo. Zaradi takiva hora shte ostanem bez istoria. Nie pyk iskame da ti go nabiem. :(((
58
0
 
31
 
! Отговори
стан преди 16 години
млъкни бе братче. нали те помолиха докато трае предизборната кампания да се скриеш някъде и най-вече да мълчиш. недей проваля и малкото, което е останало от десните. а ти Бориславе 54, какво точно предлагаш, написал си нещо, ама какво от това.
57
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Бат Борко : ЕС не искат полицаи эа кметове.../ спести истината и цитира само генерал Бриго Аспарухов във вчерашното му участие в телевизионното предаване на Бареков/ Така че избиратели мислете!Избирането на Б.Б. ще доведе до стопиране на инвестиции , пари и връщане десетилетия назад! Кой ще е виновен тогава!
56
0
 
31
 
! Отговори
http://ianchefff.blo преди 16 години
http://ianchefff.blog.bg/viewpost.php?id=101521