Кабил заповяда да му се извинят

Давам срок от 24 часа на архитект Георги Янев да ми се извини за "корупцията в министерството на земеделието е кошмарна", обяви министърът
5 фев 2008 13:15,
124
Кабил заповяда да му се извинят
Земеделският министър Нихат Кабил. Снимка: Булфото

„Давам срок от 24 часа на архитект Георги Янев, в който той както ме обвини публично, така и да ми се извини, заяви министърът на земеделието и продоволствието Нихат Кабил

Още на 29 януари Кабил призова архитект Янев да му предостави до днес - публично или лично, доказателства за твърденията си, че "корупцията в министерството на земеделието е кошмарна".

Министърът посочи, че до този момент не са представени такива доказателства нито пред него, нито публично.

„Ако не получа извинения, ще сезирам главния прокурор за злепоставяне на държавна институция“, заяви министър Кабил.

Името на архитекта нашумя, след като стана ясно, че той е подал сигнала за двамата чиновници от Фонд Републиканска инфраструктура, които му поискали 50 хил. лв., за да променят статута на земя в Търновско.

Вътрешният министър побърза и го награди с кортик за постъпката му.

Тогава в отговор на въпрос защо във фонда, а не в земеделското ведомство е подал молба за земята, Георги Янев обяви, че корупцията във ведомството на Нихат Кабил е кошмарна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Frank преди 16 години
Поредната проява на депесарска наглост!Щях да ги питам тези ченгета от ДПС дали така биха се държали,ако Москва не стоеше зад тях!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
До 17 и 18Ще излъчите една по-мазна пръдня, друго няма да е.Айде да направят гласуването задължително, ще видите министри през крив макарон.Айде като не ви изнася нали знаете къде е посока босфора.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Естествено че не е въпроса в това че е турчин, а че е корумпиран мазник и това е истината колкото и да не ви наресва.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
наглата *** ! Аре да не ти покажем пътя на къде води в рамките на 24 часа.Какъв си ти, че ще поставяш ултиматоми бе свинар, за голям ангел ли се имаш ти и цялото ти продънено министерство, че и ултиматоми ще поставя. Света вода ненапита, от всички министерства, това явно ще да е единственото, в което няма корупция.Айде сега да се изкажат и хората, които са имали взимане даване с това министерство, да видим дали и те ще потвърдят думите на свинкята, че всичко им е минало като по вода.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Как беше оня лаф :"Ти му думаш, оно рупа ле рупа ... " :) ... та така и тоя "министър"
19
0
 
0
 
! Отговори
ЛЕВСКИ Е ЖИВ преди 16 години
*** и ТУРСКАТА МУ КРАДЛИВА ***!!тоя ако беше в КИТАЙ -кабилдебил да са го разстреляли за корупция!!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
турчин от Дунавския преди 16 години
Евала брат!Много точно си го казал!На българите все турците и *** са им виновни!Всъщност ,ако ги няма турците,ще умрат от глад!Евала и на Нихатчо!По-мързелив от българина няма, знае само мърмори и да иска на готово!
17
0
 
0
 
! Отговори
Ахмед Резандоколенко преди 16 години
Не говорете за бат,Кабил такива работи *** с ***.Той е къде,къде по-скромен от бат,Доган и на малкото пръстче не може да му стъпни...Бат,Кабил е от пионерската организация на нашия сокол.Пък и на вас ***,кой ви е виновен,че не гласувате за вашите български политици,то не,че заслужават де,ама така ние даже и министър председател може да излъчим.
16
0
 
0
 
! Отговори
Gamena преди 16 години
Комунисти , комунисти вие ги докарахте на власт, а сега ние ще им се извиняваме..........
15
0
 
0
 
! Отговори
емо преди 16 години
Нечувана наглост от един *** в собствената ни държава! Е, това на нищо не прилича!
14
0
 
0
 
! Отговори
брей! преди 16 години
Брей, че наглост! Той българина не гледа, че гащите му са *** и съдрани, ами тръгнал да дава мнения само защото го е яд, че турчин командва цяло министрество! Българи ви доведоха до тази просешка тояга, а не един Нихат Кабил. Кой каквото си е надробил, това ще сърба хаха!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Как беше оня лаф :"Ти му думаш, оно рупа ле рупа ... " :) ... та така и тоя "министър"
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
само ножа на гърлото за тебе и децата ти *** ***!
11
0
 
0
 
! Отговори
120 годишната - Ники преди 16 години
Сус бе хаирсъзино, сус бе кабил! Много си сербез бе!Ти срама нямаш ли? С оная оголената в потурите ли мислиш? Остана освен да ти се извиняват да искаш и данък да ти плаща човека, че си се уморил да говориш пред репортерите, както на времето прадядо ти е искал данък от тези дето го е нагостил, защото си е изтъркал зъбите. Аз пък ти давам мюхлет (срок) до 24 часа да си подадеш оставката!
10
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 16 години
Пък аз ти заповядвам да пръднеш навътре.
9
0
 
0
 
! Отговори
student преди 16 години
Наглостта просто няма край. Тея хора малко, поне малко срам нямат ли ??? Така и не се намери един политик да ги стресне турците...
8
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 16 години
Млъкни и ***, убитост нещастна
7
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 16 години
ЕБАХТУ НАГЛОСТТА .. а сезурай ти прокуратурата и дано започне разследване и всичките ви сделки да се видят... малко научна фантастика ама нали и аз съм един мечтател... но все пак няма невъзможни неща
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Знаете ли по северозападна българия на какво викат вепър? Там, горе, към Чипровско...вепър е мъжка дива *** и/или домашна такава - яко, тъпо добиче, дето плюска колкото може и грухти за още. Е, в превод от турски Нихад означавало точно това - вепър.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
do tam pak ia dokaraxme dase izviniavame publi4no na turcite za tiaxnite gre6ki