Феим Чаушев си тръгва?

Станишев се е срещнал в късния петъчен следобед с Чаушев, твърди Дарик радио
21 мар 2008 20:21,
49
Феим Чаушев си тръгва?
Чаушев отрече да е разговарял с министър-председателя. Снимка: БГНЕС

Премиерът Сергей Станишев се е срещнал в късния петъчен следобед със заместник- външния министър Феим Чаушев, твърди Дарик радио.

Според информация на радиото, очаква се Чаушев да бъде освободен от поста през следващата седмица, след като завърши посещението в България на турския премиер Реджеп Тайип Ердоган и преди посещението на председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Дурау Барозу.

Самият Чаушев отрече да е разговарял с министър-председателя и добави, че въпросът с неговата оставка е личен избор.

По-рано днес с думите: “Бисер много ми харесва” заместник-министърът на външните работи Феим Чаушев отговори на въпрос  кое име предпочита.

Само преди дни гръмна поредният скандал в страната, след като стана ясно, че заместник- външия ни министър има две първи имена и неподадена данъчна декларация за доходи.

С едното – Петър Чаушев  е съсобственик или управител на четири търговски дружества – АСПО СТАР ООД, ВИЛФРИД ОЙЛЕР – София ООД, Дюни АД и ИМОБИЛИЕН ФЕРВАЛТЕНГСГЕЗЕЛШАФТ ООД.

С другото – Феим Чаушев е дипломат.

Заместник-външният министър категорично оспори тезата, че фигурира с двете имена – Петър и Феим – в различни документи, за да може паралелно да изпълнява държавната си длъжност и да участва в бизнес структури.

Бисер пък е псевдонимът от досието му от бившата Държавна сигурност.

Днес Чаушев отказа да отговори с кое от имената си е член на ДПС.

Той отклони и въпросите дали се води кампания срещу него и дали личните му документи са изрядни с думите: “Вие преценете”.

Чаушев не отговори и на въпроса дали смята да подаде оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
МАНОЛ РАЗДЕЛНИ преди 16 години
МИ ТАКА Е СИ Е ДЕ - ТУКА ИМА СИ РЕД - ПРЕДИ ВИЕ НИ РАЗПЛАКВАХТЕ МАЙКИТЕ, СЕГА НИЕ ЩЕ ВИ СВАЛИМ ФЕСОВЕТЕ ЗАЕДНО С КРАТУНКИТЕ
28
0
 
2
 
! Отговори
777_СЕДЕМ БРАДВИ преди 16 години
Споко Ахмед, сега сме ние на ред.
27
0
 
2
 
! Отговори
Ahmed преди 16 години
ne se digaite na noj stoto nie sme pove4e turcite v bulgaristan i 6te vi obrabotim
26
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 16 години
neka da se vdignem na noj i da si vyrnem Bylgaria kogo 4akame rusnacite nqma da doidat te sa tuk i sa kombina s fesovete ATAKA
25
0
 
2
 
! Отговори
андолчо преди 16 години
ЙЕБАСИ И ГРОЗНИЯ ТУРЧИН
24
0
 
2
 
! Отговори
АНАЛИЗАТОР преди 16 години
не зная дали си тръгва, но си мисля че тоя *** по-добре въобще да не беше идвал - Майко мила, толкова ли няма кадърни и почтени хора в тази България, та такъв нагъл мошеник трябва да ни представлява пред света - то и шефът му е един мекотелн плазмоид, на който само като му чуеш името и ти става ясен - КАЛФИТЕ никога не ставата МАЙСТОРИ - те са си просто чужди слуги, ибрикции, йесмени, кой както му харесва
23
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Ами като си тръгва,чао...пардон, сбогом!
22
0
 
2
 
! Отговори
бай Пешо преди 16 години
му се вика на туй
21
0
 
2
 
! Отговори
до преди 16 години
моля, да не обиждаме и да не гледаме кой колко е красив.Защото се обсъжда друго!
20
0
 
2
 
! Отговори
todor преди 16 години
гадно подай си оставката не те ли е срам от всичко това?Но се съмнявам че си способен на това защото наглоста на всички управлаващи няма граници .
19
0
 
2
 
! Отговори
Българче преди 16 години
Като се разбира в последствие какво са правили и правят управляващите в гнусното лице на този хаплыо, хубавата Наде,тя пък явно се е грижила за гаража на мъжа си Камен,взет за жълти стотинки от уж омразната БКП,сега разбирам защо Българските медици за малко не бяха убити в Либия........Явно личните интереси винаги са доминиращи над служебните,затова и всички българи сме на този хал.С такива управляващи-нормално!
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
как може станал човека окрал си натрупал си парички и сега отива да живее,моля не завиждайте.
17
0
 
2
 
! Отговори
the saint преди 16 години
toia *** kak moje da bade zam ministar sled kato ne moje da govori balgarski ??? i kak moje da dopusnem da ni opravliavat takiva kato nego zashto ne si vzemat vsichki chalmite i marsh v anadola mrasna turska ***.
16
0
 
2
 
! Отговори
TheOne преди 16 години
времената се менят - през 90-те беше модерно по едно име (Алф, Мадона) сега - по две...
15
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
като гледам сифилистичния нос на "принцесата" калина, си мисля че тоя повече ще и ходи за мъж
14
0
 
2
 
! Отговори
Бати Петю преди 16 години
Господи до къде могат да стигнат тези нагли типове и това е зам. министър, просто нямам думи....
13
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Само престъпниците имат по две и повече самоличности,а също и ФБР,ама този като му гледам физиономията ми е много съмнителен -за кого ли работи,за турските тайни служби,за руснаците или за себе си?!?При всяко положение не е чист!!!
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Абе хайде стига ,той ако беше мъж на място а и тези около него още с идването щеше да си подаде оставката а нямаше да чака този да дойде ,онзи да си замине .И не сямо да си подаде оставка .....защото това си ми понамерисва на престъпление.И хайде Чауша в кауша.Но щом е Феим,Бисер и Петър ......може да мине и метър!!!
11
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Никога един българин не може да изглежда така!!! Българите са красиви и одухотворени! Ние сме една от най-красивите нации на света!А това на снимката е ***, долна слуз...
10
0
 
2
 
! Отговори
Петър преди 16 години
Да върви в "пусти гори Тилилейски",Свещенното име е Петър,то не бива да принадлежи на такъв ***,а испанският да се прекръсти на хасан!