Станишев ни нареди да се успокоим

Премиерът заяви, че обещаните промени за смени в правителството ще се обсъдят... след седмица
12 апр 2008 12:28,
23
Станишев ни нареди да се успокоим
Премиерът нареди да се успокоим и да чакаме промени в кабинета. Снимка: Булфото

Успокойте се, консултациите още не са започнали, ще започнат другата седмица”.

Така премиерът Сергей Станишев отговори на въпрос дали консултациите в тройната коалиция за структурни и персонални промени в кабинета, които той вчера обеща по време на вота на недоверие вече са стартирали.

Премиерът изнесе в събота реч на конгрес на партия „Движение за социален хуманизъм”.

Каквото и да говорят за нас нашите политически опоненти, какви и злобни атаки да излъчват, левицата винаги е била по-почтена, добави още Сергей Станишев, цитиран от Дарик радио.

В петък се провали петия вот на недоверие към правителството за "обвързаността на управляващите с организираната престъпност".

След като правителството оцеля Станишев, както и неговият коалиционен партньор Ахмед Доган, обещаха структурни и персонални промени

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
32
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Най-после мога да отида да се наспя. Щото повече от седмица сън не ме хваща при мисълта кога ще стартират структурните промени на Сергейчето. Щом с Доган ага са се разбрали значи всички може да заподскачаме от еуфория. Щото ще натъкмят така кабинета, че и ЕС ще хлъцне от щастие като ни види оправията. А като позакърпят кабинета и престъпността ще бъде завряна в миша дупка, и корупцията ще секне от раз, и инфлацията ще спре, и всички ще живеем щастливо и безгрижно като в приказките, а рогът на изобилието ще се сипе отгоре ни като спукан водопровод на ВиК. Щом БСП пак е на власт няма начин да не е така. Аз лично вече съм спокойна....На Сергейчето му вярвам повече отколкото на себе си. Щото зная, че аз съм черна песимистка и неблагодарница. Ако не бях такава, досега щях да разбера колко хубави неща е направило това правителство за мен и за България. :)))))))))))))))
1
8
 
32
 
! Отговори
MJJ-Fan преди 16 години
Тези некадърници трябва моментално да са махнат от парламента и да сложат умни хора който си разбират от работата в парламента . Секи път като има вот на недоверие няма късмет , защо не питате хората дали те искат да гласуват да махането на политиците . До кога ще го траем това дано по - скоро да са махнат тея некадърници , че ми писна вече България трябва да са оправи като ги махнат тези некадърници от парламента .