Станишев не се кахъри, че ДПС управлява

Премиерът: ДПС е българска партия и от нея никога не са ми поставяли условия
19 май 2008 10:09,
48
Станишев не се кахъри, че ДПС управлява
Снимка: БГНЕС

"Не ме притеснява, че управлявам с мандат на ДПС, каза пред бТВ министър-председателят и лидер на БСП Сергей Станишев.

Той бе категоричен, че ДПС е българска партия и от нея никога не са му поставяли условия.

“Никоя партия или политик няма право да злепоставя страната”, заяви Станишев и така коментира поведението на ГЕРБ в Европарламента.

Според премиера, основният проблем на кмета на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е смяната на позиция и трудната предсказуемост.

“Затова вече не давам ухо много-много на това, което той говори”, каза още Станишев.

Премиерът акцентира върху необходимостта от бърза реформа в МВР, като призна, че “хората ги е страх да говорят по телефона, защото не се знае кой, кого слуша”.

Станишев разказа, че дори в неговия кабинет идват политици, които питат дали може да се говори спокойно.

“И аз не съм сигурен как точно да им отговоря”, каза Станишев.  

Според него е нормално хората да очакват повече от държавата.

В петък премиерът получил последните данни от Националния статистически институт, според които заплатите за първото тримесечие на тази година са се увеличили с 24% в сравнение с първите три месеца на 2007 година.

През април, по негови данни, инфлацията е 0,7%, така че има тенденция към успокояване на инфлацията в страната.

"След като бяха направени толкова жестове към бизнеса, очакваме още по-голяма социална отговорност от него, която би се изразила в отговорно договаряне със синдикатите за работните заплати, така че българският работник да получава удовлетворителна заплата", допълни Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
0
 
! Отговори
tur4ina преди 15 години
malko po spoko balici takiva,vie parvo zlopostavqte bulgarite i neznaete za kvo jiveete:))bez dps nestaa kolkoto i da se stremite kam ne6to.Vie ste balicite na volen koito e bolen zatva shut up malko
46
2
 
0
 
! Отговори
тони преди 15 години
само трима са били бьлгарите който утпавляваха бг през периода 44-89, това са тримата тошковци, козарев,колев, и живков
45
2
 
0
 
! Отговори
тони преди 15 години
че какво му пука на станишев , да не би да е бьлгарин, сьветвам ви вас журналистите да се поразходите из родопа и странджа сакар и сами да видите за какво става вьпрос, щом и вече и от самоковско почват да пищят от боздуган, няма какво да кажа
44
2
 
0
 
! Отговори
sss преди 15 години
м ама им турска и ***! смърт за всеки който прави коалиция с дпс!!!
43
2
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Как да се притеснява като е юдеин, а те са дупе и *** с мюсюлманите още от край време - По майка Мохамед е юдеин. Вуйчо му е бил равин на Медина. Юдеите създават исляма, за да обединят арабите срещу Византия и срещу християнството.
42
2
 
0
 
! Отговори
ciganin преди 15 години
Vsicki ot partiyata na volen i begleca/karakachan/ ste pedali kato vashite lideri, zatova neka *** vi pravyat deca, inache nahsat rodina shte se zalichi.
41
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Volen i da govori i da go sly6at kakvo?vie naistinal i si mislite 4ebez kryv oneq 6te dadat vlastta !?vie mojete da iskate da q vzemete bez kryv no onezi 6te q dadat li bez kryv!?
40
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako волен сидеров не беше започнал да разкрива доган,вие още нямаше да знаете за какво става въпрос.за румен петков също ви каза и за петърнейчев,сигурен сам,че и за сестри белнийски също ще излезе прав.гледайте скат тв. за да гледате обективни новини.волене напред ние сме с теб.
39
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
36, ти ли си или правиш другите на " "?!
38
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Кахърял" се... "Горкият" той... Нали именно той даде такава неограничена власт на турците.
37
2
 
0
 
! Отговори
JAG преди 15 години
.....nevidima chasha li dyrzi ili butilka ?????????
36
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев е най-добрия министър-председател на България от промените насам! Срамота е да хулите човека, той работи добре и се грижи за народа! Ако не беше Станишев и червените министри - никога България нямаше да влезе в Европейския съюз!
35
2
 
0
 
! Отговори
Levski преди 15 години
Vizdate li bratja Balgari koi sa eni4erite
34
2
 
0
 
! Отговори
Todor Zivkov преди 15 години
Evala na Zan Videnov pone beshe patriot a toz???
33
2
 
0
 
! Отговори
reality преди 15 години
Ако Станишката вземе още един мандат, ще попадне сред 10-те най-богати хора в световен мащаб !
32
2
 
0
 
! Отговори
циганин преди 15 години
СТАНИШЕВ ТИ СИ ПО ГОЛЯМ *** ОТ ТИЯ ОТ ДПС-то!!!! ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ЦЯЛ ЖИВОТ НЕСРЕТНИК! ОТ ТАКИВА КАТО ВАС НЯМА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА!
31
2
 
0
 
! Отговори
Бате ви Гого преди 15 години
Заради тях той и комунистическите *** и новобогаташи успяват да останат във властта и да докопат каквото все още остава.Това е червено-черна мафия.
30
2
 
0
 
! Отговори
pedro преди 15 години
Искам да ви помоля нещо.....Ако някой знае за имоти на Доган в района в който живее, нека ги опише! Предполагам ще е интересно на всички:))
29
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Я, как това жалко, недоносено импотентче си оплете чергата. Първо уволни директора на Националния статистически институт, защото не му вървеше по гайдата, след това сложи свой човек там и сега вече спокойно, през ден ни изнасят стъкмистики от там. Евала на другаря Серго-пора !
28
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ха ха ха.. Много памет имаш .. Първо Иван Костов бе в коалиция с ДПС.. Второ Иван Костов пусна новините на Турски ,за да угоди на коалиционния си партньор.. Костов е най-големия враг на България .. Той бе единствения политик ,който каза ,че медиците ни са виновни.. Надежда Михайлова му насрочи среща с Кадафи в края на 1999г. но Костов отказа срещата!! Костов разпродаде цяла България на Мутрите за стотинки скандалите с фондация Демокрация и т.н. няма да ми стигне цял ден да ти обяснявам овча главо.. Костов във момента има подкрепата на 1% от Българските избиратели.. Което значи ,че *** *** като теб са нищтожна бройка.. Което само ме радва а и се говори ,че този 1% са всъщност ръководството на ДСБ и структурите им в страната .. Тоест дори нито един Българин извън ДСБ не подкрепя крадливия Ром Костов..