Отказвам се!

Р.П. сам се отказа от имунитета си
22 май 2008 17:34,
40
Отказвам се!
Снимка: БГНЕС

Румен Петков сам се отказа от депутатския си имунитет.

Час преди това решение, главният прокурор внесе в деловодството на парламента искане за сваляне на депутатския му имунитет.

Бившият министър на вътрешните работи и настоящ депутат от Коалиция за България посочи, че зад решението му стоят три мотива, но най-важният от тях е, че не е огласявал името на секретния сътрудник на ДАНС Алексей Петров.

Името на Алексей Петров бе осветено по време на скандала в МВР, когато стана известно, че той е присъствал на среща на Братя Галеви с Румен Петков в Дупница.

По-късно самият Петков обяви, че Алексей Петров е дългогодишен секретен сътрудник на контраразузнаването, след което и на ДАНС.

Румен Петков подаде оставка на 13 април, неговото място зае Михаил Миков, който дотогава бе председател на парламентарната група на Коалиция за България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Либен преди 15 години
Докторе, наследник на старо комунистическо семе. Като толкова ти харесва комунизма, защо не отидеш да живееш в Куба? Там даже им разрешиха да имат компютри, та пак ще може да пишеш във форумите. Ама няма да имаш време от опашките за захар и батерии с купони. Замини в някоя комунистическа обител и освободи от бремето тази изстрадала земя, която се налага да търпи такива отпадъци като теб.
38
0
 
0
 
! Отговори
ало ерудираният ДО преди 15 години
Много празнуваш. КОЙ ще ни разсмива тази вечер със своите простотии .И да не забравиш да си платиш интернета от пенсийката в края на месеца ,че твоето име е хит по форумите .Дерзай дядка. Чакаме нещо ново от тебе.
37
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Е ми днес е празник, хубав и дори велик празник, празнувах и може би още ще празнувам, така че нито приемам свински свинщини, нито предавам умни умности. Така че живот и здраве, друг път ще продължа.
36
0
 
0
 
! Отговори
баба Гига преди 15 години
Стига си дрънкал ,ами *** да купиш краставици и да изтупаш килима . ЕЙ ,съвсем оглупя на стари години.
35
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Тръгвам да си лягам и ха! - гледам пак някой се изцвъкал във форума! Значи юдеокомунистите и юдеокапиталистите не само, че не чинят кай знае колко, ами са и със слаби нерви. За телевизора един от създателите му - Зворикин, още през 50-те е казал, че най хубавото му нещо е копчето за спиране. А в Интернет е още по-лесно - прескачаш това, което не те интересува или не ти харесва. Да, ама друг пък може да хареса... тук не е като в дирижираните и режисирани масмедии. Изтървахте Интернет очевидно, щом я докарахте до там някои евреи да съдят Гугъл. Така че да отивам да спя, а нощта нека пак да си ражда от мъртва утроба вековната злоба на роба.А спомняте ли си епиграмата на Радой Ралин "Ставаш личност легендарна в среда елементарна"? Е, неможахте и няма да можете да обхванете необхватното. Не успяхте и няма да успеете да елементаризирате напълно нито юдеокомунизма и неговото свръхобщество, нито юдеокапитализма и неговото свръхобщество /терминологията е по А. Зиновиев/.А за лека нощ научете анекдота на Игор Шафаревич за мишите опашки, човешките глави, Дарвин и комунизма.Е, лека нощ!
34
0
 
0
 
! Отговори
пак ли ти преди 15 години
Човече Донев. Пак ли занимаваш хората с твоите глупости .Нямаш ли с какво да се занимаваш, а само драскаш по форумите .Не разбираш ли ,че не на един или двама им е писнало от твоити поучения и самоизтъквания .Вижте ме кой съм.
33
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Снощи чаках, чаках и легнах да спя. Сега отварям и какво да видя! Перефразирайки Гео Милев, разбирам, че наистина нощта ражда от мъртва утроба вековната злоба на роба. Ако си позволя да слязя на нивото Ви, "Докторе", най-нежно би трябвало да се изразя горе долу така: "Като гледам каква помия от лъжи и глупости се мотае в главата ти и какви ненормални мераци имаш разбирам, че ти си някаква съвременна химера /справка - химерата е митично животно съставено от части на други животни/, правена от четката на дърт *** ваксаджия докато е лъскал ***. Или си първата химера-клонинг от подметката на чиновник, докато *** го лизала за келепир по идейнокомунистически подбуди. Защото така както си написал в края се разбира, че обувките са част от тялото ти." Ама няма да си позволя такова падение и няма да се изразявам така. В действителност престъпленията на юдеокомунизма са ако не най-тежките, то едни от най-тежките в човешката история и продължаваме да страмаме от последствията им, част от които сте и Вие, и дискутирания тук Румен Петков. И начолото на спасението от тези последствия е, когато властимащите се учат от достойните репресирани /защото и между нас има мекерета/, така както прави например Путин - миналата година даде на Солженицин най-високия руски орден /а той се дава изключително рядко/ и дълго беседва с него за проблемите на Русия. А пък колко сме сътворили репресираните по време на юдеокомунизма, може да се изрежда дни наред - от общата работа на "великите" комунистически строежи до самолетите, ракетите и атомната бомба. Цялото консрукторско бюро на Туполев е било шарашка /научно-технически лагер/, Корольов е работил доста години в шарашка и пак добре, защото едвам му се е разминал разсрела и т.н. Можете ако желаете сам да се информирате и като начало Ви препоръчва 10 серийния фил на Глеб Панфилов "В круге первом" по Солженицин. Там ще видите и какво представляват истинските достойни репресирани. А защо не и с убития в Лондон Георги Марков, чието творчество и живот за нашите, че и световни мащаби, са велики и гениални.А ако наистина желаете сблъсък, не цинична порнография, заповядайте във Варна, аз съм на разположение, лесно ще ме намерите.
32
0
 
0
 
! Отговори
KOMUNISTITE NA SAPUN преди 15 години
DO NOMER 26 - ti nenormalen li si ve komunizma e nai golqmata napast . Drankash palni gluposti ne samo turci sa bili reprisirani pres komunizma , na tebe ako ti haresva da sabirash cql jivot pari za 1 kola mi mahni sa otidi nqkade deto ima komunizam , ako ti haresva da nqmash svoboda na slovoto , da ne mojesh da si ispovqdvash religiata spokoino . I kak na 22 godini si si kupel apartament v sofia mai maikati i bashtati sa stari komunis4eta vraskari . TI ZA MENE SI EDIN *** TAKIVA KATO TEBE TRQQ DA SA PO ZATVORITE
31
0
 
0
 
! Отговори
Ros преди 15 години
Абе,ти какжи глупости дрънкаш,Румен Петков трябва да го поразпитат първо за аферата "Акрам",обаче никои няма да го пита нищо,тои и затова е толкова смел и с лекота со захвърли имунитета.Всичко е за заблуда, на такива като нас дето си чешат езиците само.Румен Петков,Алексеи Петров и себеподобните им ще ги осъдят толкова,колкото осъдиха Тодор Жижков.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вие всичките внимавахте ли в картинката? Чухте ли какво казаха преди два дена по ТВ-то? Много набързо и почти мимоходом споменаха, че дори съда да признае за виновен Запалката, присъдата за такива случаи е 1000 лева глоба. Му-ха-ха-ха-ха-ха...А вие си чакайте нещо да се случи, няма лошо.
29
0
 
0
 
! Отговори
питона преди 15 години
Да не бави процедурата ,ми да влиза в Централния да го облекат и посрещнат подобаващо.Да започва купона..........
28
0
 
0
 
! Отговори
JD преди 15 години
и от бай-Доган отказване от имунитета
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tezi ni imat za ***. Velchev - chovek na triglavata lamq iska imuniteta na Gumen Putkov. Bratq i sestri tova si e podigravka s nas! Koga shte se obedinim i shte gi svalim tezi ?!
26
0
 
0
 
! Отговори
Доктора преди 15 години
Нямаш ядове аз съм на 22 години и комунизма за мене е една идилия и господата репресирани турци и други мизерни гадове ,които през комунизма са чакали на готово вместо да помогат в строежите на майка България,ще кажа само да го духат.През комунизма макар,че не е било приказка не е имало гладни и жадни;не е имало голи и боси и най-вече не е имало безделници,защото повечето са били в затвора репресирани и са ставали на другите затворници... и ти ли си бил от тях,Донев? За мене си да кажа само,че благодарение на капитализма си купих апартамент в София макар само на 22 години да съм....но само аз знам през какви перипети съм минал за да спечеля толкова пари и да бутна толкова подкупи на скапаните чиновници,които до един са злобни дядки като тебе,които забравят комунизма и чии са целували тогава... Като дойдеш в София пиши в тоя форум ... и търси Доктора ... Ще те пробвам колко си чел докато ти ми ласкаш обувките и други части на тялото
25
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Е ми това е. Продължавам да чакам открит физически и/или интелектуален сблъсък. Макар че го чакам не за първи път и най-вероятно и сега няма да го дочакам. Те, юдеокомунистите са си най-вече фарисеи и нападат само в гръб или с подставени лица. А кажеш ли им някаква истина в очите врещят и бълват змии и гущери. Но това са подробности. Знам, че няма да ви дочакам за сблъсък лице в лице, не знам обаче какъв подъл и долен номер ще ми скроите този път.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАШИЯТ КАМЕН Е ИЗБЯГАЛ. Ще го познаете по това, че иска да му връзват обувките и да му стаят мирно .Външният му вид лъже ,защото е абсолютно безобиден и безполезен .Обадете се да си го приберем.
23
0
 
0
 
! Отговори
До номер 12 преди 15 години
Номер 12 намери ,някоя която да ти сменя памперсите, ако можеш да си го позволиш.
22
0
 
0
 
! Отговори
KOMUNISTITE NA SAPUN преди 15 години
abe kak moje oshte da ima oligofreni koito da ne vijdat 4e vinagi kogato komunistite sa bili na vlast balgaria e bila v nai tejko polojenie tui daje az go zabelqzvam deto sam na 23 godini , na mene mi e pres onaq rabota ko she stava v taq darjava shtoto mladite i svesnite povecheto sa iznesaha ot tuka ama ima i nqkoi dostoini hora deto sa rabotili cql jivot v BG jivota sa si dali za stranata apak tq im tegli 1 sreden prast za tqh mi e nai bolno , ZEMETE SA V RACE KOMUNIZMA E NAPAST VIJTE DO KVO NA DOKARA NE GLASUVAITE ZA HORA DETO SA BILI VE4E V UPRAVLENIETO I SA SA OSRALI
21
0
 
0
 
! Отговори
Лекуващият лекар преди 15 години
Номер 15 взимай си редовно хапчетата .Ако дозата е малка увеличи я
20
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 15 години
Защо обръщаме толкова внимание на хора като Донев ,които си мислят че могат да ни поучават .По спокойно Донев, по спокойно.