Цароизменникът

Борисов: Сам напуснах царя и коалиция с него няма да правя
3 юни 2008 08:14,
104
Цароизменникът
Снимка: Булфото

"Аз отдавана напуснах царя и не станах депутат от неговата партия. Моят път съм си го извървял сам и съм си го определил. Аз коалиция с царя няма да правя, така че няма да се налага да ми задавате този въпрос", казва Бойко Борисов в интервю за "Труд".

По повод на твърденията на политолога Стефан Гамизов, че той и президентът Георги Първанов са от едната страна, а от другата - премиерът Станишев, чийто живот е застрашен, кметът на София отговаря:

“Това е черен ПР, сега научих тази думичка, но ви казвам - огромни финансови средства са заделени за изборите.

По думите му това че с президента поддържа нормални отношения е така, защото трябва.

"Станишев бил от другия лагер! Че кой го направи Станишев премиер - същият този Първанов, дето го броят за политически пенсионер.

Що за безобразие е това да ми се приписва, че като се ръкувам с президента, съм в един отбор с него. А човекът, посочен от него за лидер на БСП и за премиер - в друг...

Какъв е този Гамизов, дето широко му отварят врати медиите?”, пита Борисов чрез вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
ВЪЛЧЕВ преди 15 години
Ти взе ли си матурата по БЕЛ .Много грешки. Пише се песимист .Справка в речника.
62
0
 
2
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Нагнетеното чрез медиите "черно" отношение към Иван Костов има една единствена цел. Да организира "предварително и предубедено" запушване на ушите на българския гражданин за направеното и казано от Иван Костов.Само като чуят името му много хора казват :"махни го тоя".Но защо ,каква е причината или основанието,никой не може да обясни смислено,а само преповтарят медийните лъжи или полуистини.Истината е много проста : ТОЙ Е ОГРОМНА ЗАПЛАХА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С ТЯХ И ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ ТЯХ със своята компетентност и доказани управленски способности.На този фон те изглеждат жалки и в стремежа си да докажат,че могат нещо правят само глупости,без да забравят да се нагушат дебело.Този човек не е светец или безгрешен,но полезните му действия за България далече надхвърлят неговите грешки и пропуски.Ако трябва да кажем по-точно : той е най-малко грешен от всички,които се напъват да се правят на политици или са назначени от БКП/ДС за такива.Неговото участие във властта ще е гранция за създаване и утвърждаване на друг климат в българската политика и ще даде шанс да се появят нови наистина "почтени " политици с европейски стандарти.Ниетърпимостта му към разни гешевтари и тарикати в политиката беше доказана с действията му като лидер на СДС и премиер.Разгони Бисеровци,Цоневци,Боневци и куп "пляка",самообявила се за демократи.Но обществото ни е толкова прогнило и разядено от 45 годишната дейност на БКП/ДС ,че останаха внедрени все още много предатели.Само Иван Костов има куража и волята да тури на място цялата тази *** като положи основите и изгради наистина нова държава и да заживеем нормално
61
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Откакто вчера видях по телевизията как Б.Борисов прегърна Стефан Личев ( който има хотели по черноморието) - просто всичките ми симпатии към лидера на ГЕРБ се стопиха за секунди.
60
0
 
2
 
! Отговори
ф.с.в преди 15 години
Някакъв си Донев ,който непрекъснато спори със себе си , Кънчо Деров, който учи хората на правопис и редица други ,раздаващи съвети. А ТАТО беше казал ДЕЛА И ПАК ДЕЛА
59
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Благодаря, прав сте, само не бъдете такъв писемист. Знаете ли, когато аз разправях, че комунизма ще си отиде, какъв песимизъм беше... Ама на, стана. Така че и други неща ще станат, не само лоши.
58
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Ей, ***, не използвай моето име и не говори глупусти! А ако си нямаш име, да ти направим интернет кръщение, защото църквата няма да те приеме.
57
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Да се таковам в тъпата глава и в ***, що гласувах за БСП?
56
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Разбирам Ви, но все пак от опит знам, а не само защото съм христианин, че има далеч по-ефективни методи за справяне с такива ***.
55
0
 
2
 
! Отговори
orlin преди 15 години
Като гледам малкото коментари по другите написани мнения съм сигурен, че на следващите избори ДСБ ще бъде голямата изненада. Единствената партия, която знае какво иска и какво прави.Единствените, които казват какво трябва да се направи. Виждаме , че другите партии и най-вече СДС повтарят като папагали казаното от ДСБ. Имам пресен пример отпреди две седмици, когато ДСБ казаха във вторник сутринта, че ще искат вот на недоверие след доклада на ЕС и СДС веднага пак във вторник но следобед, направиха брифинг и казаха, че и те ще искат такъв вот.Е може ли само да се приписва.Приписвачите винаги се гонят.Помислете малко и ще видите, че освен Костов в България няма друг способен политик, който да е минал през огън и вода и да е останал читав и с гордо вдигната глава. В момента Костов е единствената разумна и умна алтернатива за България.
54
0
 
2
 
! Отговори
ig преди 15 години
Kostow beshe ministur po nai-trudnoto za Bulgaria wreme-prehodut na stranata ni.Toi i Mihailowa polojiha osnowite za chlenuwaneto na BG w ES.Ne wi wijdam kakwo plqmpate tolkowa-po-otchaiwashto ot towa ne moje da bude polojenieto.Inflacia i murzeliw narod.Towa e problemut.
53
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ти луд ли сидъртия лешояд се интересува само какво повече да грабне
52
0
 
2
 
! Отговори
доню донев преди 15 години
Аз все пак мисля ,че една коалиция между Бойко и Царят ще изведе страната от кризата .Нека да се опита.
51
0
 
2
 
! Отговори
refer преди 15 години
*** не се нуждаят от епитети, те са си те, но и бат бойко не само рита топка с лужков. Пък американците толкова го ухажват и награждават може би и те да се включат в мача, не че e толкова голям демократ. Всъщност може да е забравил пуловерчето на Живков и той така да се простудил, да е получил бронхопневмония и да е умрял... и сега бат бойко може да е активен борец в очите на американците - дали?
50
0
 
2
 
! Отговори
Кънчо деров преди 15 години
"Цароизменникът" звучи яко, ама не е правилно. Виж, "царЕизменникът" е друга работа.
49
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Костовистите пак са във форума, с пяна на уста и премрежен поглед пеят дитирамби за драгалевския бандит Иван Йорданов костов, съсипителя на България! Обиждат се, като им казват, че тоя път няма да подскачат.... защото няма за какво. Сега искат бойко да управлява.... Бойко няма да управлява, той ще е само куклата на мутрите, от негово име ще се вършат грабежите и накрая те сами ще си го премахнат, когато му свършат батериите. Бойко е бита кауза, точно толкова, колкото Костов е бита кауза отдавна.Вий сини *** все чакате Спасителя, силната ръка, обединителя, освободителя... пък на избори си стоите вкъщи и мрънкате - абе кво да им гласувам на тия или на ония. И какво излиза? Не гласувате, пък мърморите. Така Ахмед Демир Доган взема властта и демократчетата, както и целокупния български електорат - прецакани! Значи няма да протестирате, няма да гласувате, няма да си давате зор.... е как да стане работата тогава? Ето - вдигат парното, вдигат тока, горивата скъпи и прескъпи, храните поскъпват... ама на вас ви е готино, нали? Ми то ако стане въпрос да ви бесят, вий май първо ще питате колко дължите за въжето, а не защо ще ви бесят...щото сте кротки и разбрани хора! Стойте си по офисите и местоработите, климайте си там за 300-500 лева и си гледайте синичките демократски живуркания, пък ако стане дума - хич не сте доволни, нали? Ха на площада да поскачаме с двата пръста разперени нагоре, а? Ама не ви стиска тоя път.... не ви стиска! Така до следващия Месия, Спасител, освободител, отмъстител на България - Костов, Бойко, Волен, тоя-оня.... пак ви се привижда! Нещастници, ***, овце!!!
48
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Мен не ме интересува ни най-малко с кого ще се коалира Борисов! Ако иска може и с някоя чуждоземна партия да се коалира. Това, което ме интересува е практическото измерение на това коалиране, а именно - чии икономически интереси ще отстоява неговото (коалиционно) правителство. Как ще се промени моя живот (този на 6 млн. българи на които не им е все едно каква ще е цената на тока). До колкото знам, партията му има доста сериозен електорат сред бизнес средите - нищо лошо, но това да не я направи в поредния проводник на 'другите" (не получили в момента власт) бизнес-интереси? Защото тогава работата няма да е нито повече, ни по-малко от: ТРЪН ТА НА ГЛОГ!
47
0
 
2
 
! Отговори
An преди 15 години
Честно казано си задавам въпросът, защо г-н Борисов толкова упорито се опитва да убеди всички "простосмъртни", че никога не е бил и няма да бъде в коалиция с БСП и останалите партии от управляващата коалиция днес, при условие, че ако човек се поогледа мъничко, ще разбере, че това е просто голословно. Погледнете моля на местни нива - всички от ГЕРБ (партия, която вдъхна вяра в демокрацията и накара хората да повярват, че може нещо да се промени към по-добро) се оказва, че са рамо до рамо с БСП и ДПС, разбирасе неофициално. Но това какво би трябвало да ни говори - поредните "балони". С цялото ми уважение към г-н Борисов, но мисля че той трябва малко повече да погледне местните си лидери, на които е поверил провеждането на политиката на неговата партия, ако желае да има последователи, а не хора които да се разочароват предварително.
46
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Погледнете лицата от предизборната кампания на местните избори на Герб... Заинтерисувайте се - кой кой е , с какво се занимава... Сигурно има много кадърни и честни хора между тях... Но не само такива (както във всяка партия)... Точно тия от тях, които не "минаха" на местните или бяха по-назад в листата, ще оглавят листата за парламентарните...
45
0
 
2
 
! Отговори
Натка Гаражната преди 15 години
Сините *** са изскочили от дупките си!!!Плъхове,нима сте забравили че Вожда ви-драгалевския *** продаде Нефтохима на руснаците ,а?Че ня *** НИТО ЕДНА ГОЛЯМА ПРИВАТИЗАЦИЯ!!! Лесно е да се правиш на демократ с Чорни пари,нали *** седерастки?
44
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Добре, хайде дапоразсъждаваме обективно...Ако една партия спечели избори и трябва еднолично дда управлява, на нея и трябва правителство... В него трябва да участват или експерти и/или политически фигури... Кои са експертите на Герб? А кои са политическите фигури? - Б.Борисов и Ц.Цветанов... Други? Двама не стигат за правителство... Да- другите са "нови" лица... чисти и неопетнени... Бизнесмени... Натрупали състоянието си по време на прехода и след това... По какъв начин?... С какво са по-различни от всички други?