Цароизменникът

Борисов: Сам напуснах царя и коалиция с него няма да правя
3 юни 2008 08:14,
104
Цароизменникът
Снимка: Булфото

"Аз отдавана напуснах царя и не станах депутат от неговата партия. Моят път съм си го извървял сам и съм си го определил. Аз коалиция с царя няма да правя, така че няма да се налага да ми задавате този въпрос", казва Бойко Борисов в интервю за "Труд".

По повод на твърденията на политолога Стефан Гамизов, че той и президентът Георги Първанов са от едната страна, а от другата - премиерът Станишев, чийто живот е застрашен, кметът на София отговаря:

“Това е черен ПР, сега научих тази думичка, но ви казвам - огромни финансови средства са заделени за изборите.

По думите му това че с президента поддържа нормални отношения е така, защото трябва.

"Станишев бил от другия лагер! Че кой го направи Станишев премиер - същият този Първанов, дето го броят за политически пенсионер.

Що за безобразие е това да ми се приписва, че като се ръкувам с президента, съм в един отбор с него. А човекът, посочен от него за лидер на БСП и за премиер - в друг...

Какъв е този Гамизов, дето широко му отварят врати медиите?”, пита Борисов чрез вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Петър Петров преди 15 години
А ти какво бе, отворко? Страх те е да си напишеш името даже. Айде не говори така за хората, които са скачали, защото на тях трябва да благодариш, че можеш да напишеш този коментар във форума. Много ми е интересно, ти колко пъти си подскачал за нещо в живота си, прасе такова.
42
0
 
2
 
! Отговори
KGB преди 15 години
Бравус Георгиев, Днес лейтенант от запаса, а утре като дойдат наште - генерал и Шеф на МВР - Рапорт даден! Рапорт приет!
41
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко е куха лейка и шимпанзе, той освен да дрънка врели некипели нищо не може да направи, само за грабеж мисли! Бойко е просто едно некадърно и крадливо шимпанзе!!!
40
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Гледам тука разни мазни костовисти с носталгия си спомнят как през 1997 г Костов взе властта чрез преврат и положи началото на края на България, превръщайки я в жалка разпродадена територия! Симеон довърши квото имаше да се граби още и дойдоха червените, както се казва.... и ний си казахме айде да видим кво ще стане пък при тия? Стана така, че ни разгониха фамилията с турскосини и жълтоидни хватки, правителството трепери пред 10 души богаташи и се държи като стажант в общинска фирма. Жалки ***! Питам сега: като толкова ви е мило времето на Костов, дето уж спасил България и бил най-великия български политик, що не си го докарате пак на власт, дами и господа? Тогава нали излязохте да подскачате по площадите, да чурите прозорците и вратите на народното събрание, да блокирате движението по улиците и да палите огньове по кръстовищата?Що не ревете пак че времето е ваше? Що пък не излезете пак на улицата? Щото не ви стиска, нали? Щото знаете, че Костов е сам по себе си бандит и тая тържна картинка днес в БГ е плод на неговите грабежи!!! Ревльовци и нагаждачи сте вие, нищо повече!Айде като искате - излизайте пак на улицата да протестирате!
39
0
 
2
 
! Отговори
Горан Видалов преди 15 години
Бойко Тиквата е последния Аватар на Мутрокомунизма!!!След него България ще изчезне!!!
38
0
 
2
 
! Отговори
пешо преди 15 години
добре ще гласувам за дсб но костов да не елидер
37
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
36,За съжаление, мисля, че си прав...
36
0
 
2
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Когато през 1996г. фалира правителството на Жан Виденов и държавата,всички така наречени политици от ляво и от "дясно" се разбягаха и остана само ЕДИН - ИВАН КОСТОВ.Кризата беше толкова тежка,че го оставиха да спечели абсолютно мнозинство и да управлява сам с ясното съзнание,че нещата са толкова зле и не могат да бъдат оправени.Той ,обаче преобърна държавата,започна масови реформи,стабилизира икономиката,покриха се мутрите, започна натиск върху назначените от БКП/БСП "бизнесмени" за произхода на парите и живота стана по-спокоен.След 1999 год. той започна реални / не симулирани/преговори за присъединяване към НАТО,а през 2000г за присъединяване към ЕС.От тези действия към България тръгнаха сериозни парични потоци,започнаха чужди инвестиции, отвориха се международните финансови институции. Тогава организаторите на прехода/ БКП и ДС/ от 1989г съзряха две основни опасности за себе си : 1.При втори мандат на Иван Костов можеха да останат извън очакваните огромни парични потоци ,идващи от ЕС,което определи техните действия за компрометирането на това правителство. 2.Бързата промяна на действащото законодатерство и синхронизирането му с това в ЕС,заплашваше да пресече каналите за пране на откраднатите да 1996г. над 93 милиарда долара,каналите за контрабанда и наркотици.Да извади наяве по-голямата част от "сивата икономика".Ако всичко това се беше случило,в държавата щеше да въведе значително по-добър ред при набирането и използването на средства за всичките си дейности - образование,наука,култура, здравеопазване,пенсии,държавни заплати ит.н.,като всичко това щеше да стане под контрола на ЕС.За да се пресекат тези възможни варианти,тези "тъмни сили" заложиха на обругаването на това правителство и манипулиране на общественото мнение чрез завладяните от тях медии по времето на Жан Виденов и преди това Луканов -"24 часа","Труд",Нова телевизия,радиостанции и др. Така обработени ,българските граждани през 2001г. дадоха вота си срещу втория мандат на Иван Костов и за изпълнение на замислите на БКП/ДС и техните производни.Схемата беше да се представи нов и непознат политически играч,който чрез медийно прехвалване да се предсави за единствения възможен изход - НДСВ.В момента действа същата схема по отношение на ГЕРБ.Всичко е насочено да се симулира път към Европа,но колкото се може по-бавно и по- встрани за да има време и възможности да се откраднат колкото се може повече пари.Ако пак гласуваме за новата и прехвалвана по медиите формация ГЕРБ,както през 2001г. за НДСВ,бъдещето ще ни е определено и ние ще ставаме все по-бедни и по-глупави докато се затрием като нация и държава.
35
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
34,и тия и други и трети да додат все тая ще е ...В българия управляват съмнителни бизнес интереси, а не политиците! Политиците са в техния капан и нямат избор освен покрай медийните изявления да им обслужват и интересите! Само едно тотално разпокъсване на съсредоточените в някои лица и структури капитали и тяхното преразпределяне, но вече в смешно малки размери, би променило нещата... Но това няма да стане, защото никой няма да се осмели да го направи...
34
0
 
2
 
! Отговори
стоян преди 15 години
разбира че ще стане но като вждам вече възрастни и българи да ровят по кошовете е много гадно трепане искат тая *** управляващи.........
33
0
 
2
 
! Отговори
пешо преди 15 години
прав си той вече се в коалиция с ндсв *** работа....
32
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Защо ББ няма косми по топките...?Зашото по стоманата косми не растат!!!
31
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Пак да повторя: Вие и много други сте прави /а очевидно и болшинството от нас, зашо не гласуваме/. СИСТЕМАТА Е ПОРОЧНА, В НЯКОИ ОТНОШЕНИЯ ПОВЕЧЕ И ОТ ПРЕДИШНАТА И ИЗХОДА Е ЕДИНСТВЕНО В НЕЙНАТА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА. Проблема е, че така е и с моментната световна система и промяната трябва да има глобален обхват. НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО, КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ВЯРВА НА НЯКОИ, ТАКА КАКТО СТАНА И С КОМУНИЗМА.
30
0
 
2
 
! Отговори
Гого преди 15 години
На крива дупка - крива 4увия
29
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 15 години
Ми на мен все ми се струва,че проблема е точно в това,просто няма за кой да се гласува,както каза 27 със стари к..ви нов бардак не се прави,няма нови личности,нови хора,на които да си струва човек да повярва и даде шанс,от години са едни и същи,като си сменяват цветовете
28
0
 
2
 
! Отговори
патриот преди 15 години
А Т А К А
27
0
 
2
 
! Отговори
стоян преди 15 години
добре бе бати бойко ако не беше царя нямаше да стигнеш до тук те вече 80% от ндсв са в партия герб и какво правим със стари к.. нов б.... тя схемата е ясна ти на мене аз на тебе те бсп и те бутат бб защото той ще играе с тях 4г всичко е ясно народе за който и да гасувате пак около 20човека ще същите който управляват а другите отстрани.
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
az 6te glasuvam za VMRO na karaka4anov do momenta edinstvenata pozicia koiato za6titavat e tazi na BALGARIA za 20 god. nesa zameseni v nito edin gaf, mafiotsko izpalnenie i sa dokazali 4e sa dostoini hora.
25
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
това е никога няма да се оправите само това е истината
24
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
весник СЕГА "Столичната община пак сключи съмнителен договор за боклукаФирма изчистила 8 сметища в София, а прибрала пари за 170"Ето това е откритотот управление и прозрачност така ге георгиев недей да приказвате клишета а вижте каво върши твоя ВОЖД и учител и неговите представители по места ти сигурно си бил зомбиран по същият начин си тичал по ЦАРЯ после по станишката а сега лижеш ................ на един слабоинтелегентен протежиран и създаден от царя.