Сергей назначи Радион на мястото на Феим

Новият зам.-министър е завършил Института по арабски език към Багдадския университет
6 юни 2008 13:08,
14
Сергей назначи Радион на мястото на Феим
Снимка: БГНЕС

Премиерът Сергей Станишев е назначил Радион Попов за зам.-министър на външните работи

Радион Попов е роден през 1950 г., завършил е Националния военен университет „Васил Левски” и Института по арабски език към Багдадския университет.

Бил е военен аташе в Дамаск и Мадрид и пълномощен министър в посолството ни в Кайро.

Попов наследява подалия оставка Феим Чаушев, който сдаде поста на 24 март, след като избухна скандалът с двете му имена.

С българското си име Петър - Чаушев е участвал във фирми, а с Феим - във властта.


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Chokolina преди 14 години
Ей Анонимен, ти изобщо познаваш ли този невероятно интелигентен и много земен човек ??? Трябва да се възхищаваме на хора, владеещи 5 езика....а ти Анонимен вземи да научиш българския, който се предполага, че ти е майчин ...и да знаеш, че България се пише с главна буква!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
.... докога *** и *** ще тназначават на държавни постове бе? Толкоз ли няма кадърни и оправни хора, че Радиончо нагласиха за зам.министър? Жал ми е за Външно министерство... жал ми е и за българия!
11
0
 
0
 
! Отговори
ДуДучето преди 14 години
Държавата да изплати дълговете на ЦСКА,държавата да изплаща заплатите и премиите в ЦСКА,кредиторите да не си искат парите,защото ЦСКА е институция,ние може да трошиме, ама като трошиме-не сме ние,единственият виновник,че Сашо Томов не може да плаща е Тодор Батков,правителството да не разследва къде са изтекли 12,9 милиона лева от сметките на ЦСКА, а да ги плати-ако ще и от пенсиите,Бойко Борисов да плати сметката в ресторант "Форум"за коктейла след концерта по случай 60г ЦСКА! Ето това са скромните ми искания!; От вашия Бог-ДуДучето
10
0
 
0
 
! Отговори
3k преди 14 години
Не, не съм. Просто не искам да плюя сляпо по - хората, както го правите вие. Ако бяха с разменени роли двама сигурно щеше да питаш дали не съм роднина на другия. Боже пази България!
9
0
 
0
 
! Отговори
4esten преди 14 години
Toq kato e savurshil edi kakvo si,kakuv beshe i...KRAL LI E?Alo,bankata s kadri,kakvo stava,be?Sashto gi vadite ot naftalina?Iskame Peter/feim,mushmoroka i t. n..../Toi pone e qsen!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ей 6ти ти май си му роднинка на Радиончо а?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Да припомня на трите сливки (или 6- те скоби, не знам точно) , че тогавашният Министър за който говори е бил подчинен на Радион Попов в Дамаск през 80- те години. Оттам идва и омразата му към Попов. Със здраве!
6
0
 
0
 
! Отговори
3k преди 14 години
А случайно някой да е чул, че Радион Попов спечели 3 дела , едното от които е за клевета , срещу тогавашният Министър на Отбраната Бойко Ноев. Едва ли шестте скоби по - горе знаят разликата между ДС и Военно Разузнаване. Дали е едно и също, а? Далеч съм от мисълта да защитавам Сергей, но това не значи че е необходимо да се плюе по кадърните хора, като Радион Попов. Колко са министрите в досегашните правителства, които имат завършени академии в САЩ и България, знаещи 5 езика (при това с документ) ?Иначе да оплюваме ни бива и едва ли има по - света по - добри от нас в тази насока.Поздрави
5
0
 
0
 
! Отговори
пики преди 14 години
Води ни партоо,води ни - към тъмни бъднини води ни! Светлото бъдеще и знаме на мира - комунистически изгъзици.Разбира се,че сергея ще назначи човек от ДС на партията любима...нали и Гоце е работил за ДС и КГБ...Крушката си има опашка!
4
0
 
0
 
! Отговори
()()() преди 14 години
Тоя е от ДС и КГБ...Радион Попов бе отзован от Мадрид през 1999 г. по настояване на тогавашния военен министър Бойко Ноев с обвинения в злоупотреби. Срещу него са водени две дела. Едното за времето, докато е бил аташе в испанската столица, а второто - за нарушаване на чл.209 от Закона за отбраната и чл. 33 от Правилника за опазване на държавната и военната тайна.
3
0
 
0
 
! Отговори
ATi преди 14 години
Да бе - и аз чух че това ново четвърто поколение Радиони щяло да е добро.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
доколкото си спомням Станишев каза, че няма да назначава никого на мястото на Чаушев. Какво станА?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
не съм чула да са подвели под отговорност нито Петър, нито Феим, нито Чаушев за това, че с едното краче е бил в частния бизнес, а с другото е управлявал

Спонсорирани публикации