Тест за полицаи: Склонен ли сте към корупция?

Български и румънски полицаи ще бъдат подлагани на тестове за склонност към корупционно поведение
26 юли 2008 13:29,
39
Тест за полицаи: Склонен ли сте към корупция?
Румънски полицаи под прикритие ще проверяват нашите и обратно. Снимка: Булфото

Тестове за корупционно поведение сред полицаите от България и Румъния стартират до месец.

Новите мерки са част от подписан съвместен план за действие в Бургас между двете страни.

Сред стъпките са и проверки в граничните зони и във вътрешността на двете страни, както и работа по сигнали, касаещи служители на реда.

Това съобщи пресцентърът на МВР.

Тестове за корупционно поведение сред полицаите от България и Румъния ще стартират до месец, обяви директорът на Дирекция “Инспекторат” към МВР Николай Спасов.

Проверките ще се осъществяват на разменни начала от служители под прикритие, като например румънците, преминавайки през България с кола, ще следят за нелоялно отношение от страна на българските полицаи.

И обратното - българи ще тестват професионализма на румънските си колеги, примерно при проверка по линия на пътната безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Той преди 13 години
След направения тест повикали единия от издържалите полицаи и го запитали: Защо сте написали ,че винаги сте отказвали рушвети/подкупи/?" Защото малките рушвети/подкупи/ обиждат" - отговорил полицаят.
39
2
 
0
 
! Отговори
жаго преди 13 години
искам с палката , в храста и с нелегалния радар
38
2
 
0
 
! Отговори
nikki преди 15 години
Да склонен съм към корупция.И ще вземам когато ми дават защото когато аз отида да си вадя някакъв документ или да решавам някакъв проблем и аз си плащам яко
37
2
 
0
 
! Отговори
Смислов преди 15 години
Тест за ПОЛИТИЦИ: Склонен ли сте към корупция?
36
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе не ти говоря за тези който работят в затвора а за тези който ги карат до там !!!! аз мн добре знам как стоят нещата няма нужда аз да питам питаи ти са информирай малко току виж си поумнял:)
35
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Въпрос: Бихте ли приели подкуп?Отговори:а) ще отговоря срещу 20 леваб) не, но ще ви напиша актв) да, и ще ви напиша акт
34
2
 
0
 
! Отговори
korleone преди 15 години
Винаги и от всички положения полицаите взимат мангизи!няма охранителна няма конвоираща няма пътна!Те си му намират колая за какво и как.Има много свястни служители но те се губят в океана на мръсните и корумпирани изверги.Страх ги е контролират ги и пак взимат.Ами като има кой да им дава ще е така.Най облагодетелствани са КАТ но и другите не стоят със скръстени ръце.Лапаницата е повсеместна.Пожеланието е да не попадаме в ръцете им,унижението е страшно!
33
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
31:Аз ще се надупя а ти ще ми оближеш и после ще се сменяме:един път ти пред мен,два пъти аз зад теб ХАХАХАХАХАХА. 32:Абе *** я ти се замисли бе ,в затвора също могат да взимат пари я попитай някой познат твой ако имаш.Не мисля сега да ти обяснявам и да се моря да щракам по клавиатурата за някакъв ***.
32
2
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
абе ти *** ли си или да? ае като знаеш толкова много,айде обясни ни как един полицай който работи в конвойнното отделение ( за пояснение-тези който карат затворниците) как може да бъде корумпиран ...За какво може да иска пари за това че затворника не е стъпил където той иска или че не е седнал както трябва?!? Айде замисли се малко преди да почнеш да пишеш ...
31
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да.Надупи се!
30
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
най-хубавото е че ти след мен ХАХАХАХАХАХАХАХА
29
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Евалла батка! От тях само ти си по ***:)
28
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Едни и същи сааа,разберете,едно министерство ги храни.Все едно да правиш разлика между военните,дали ще е ВВС или пехота или флот еднакво прости са,та и куките са еднакво корумпирани.
27
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Евалла, най- после един който да знае, че пътна и охранителна полиция са съвсем различни звена, аман от чули-недочули и разбрали недоразбрали!
26
2
 
0
 
! Отговори
Verax преди 15 години
Това е компромисно решение, което санкциониращия орган и нарушителя взимат така, че и двете страни да са удоволетворени.Няма абсолютно нищо лошо в това, мен лично ме устройва идеално. Дано никога да не се промени у нас, че и в други държави ако заработи ще е направо супер.
25
2
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Айде почнете да правите разлика между ПОЛИЦАЙ и КАТАДЖИЯ ! Говорите как като са ви спрели и си искали пари,това е при всички не само при някои ... Някои са толкова жалки че дори са искали пари и от техни колеги ест без да знаят че са им колеги,но става въпрос за катаджий а не за всички полицай като цяло!Вярно е че се водят под общ знаменател ПОЛИЦАЙ но всъщност са в отделни звена на работа някой от който нямат нищо общо с останалите.
24
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тия корумпирани куки само ги храним,никаква работа не вършат.Само на богаташите обръщат внимание ако стане нещо,и пак на тях не им пишат актове и не ги спират.Затова 80 процента от хората ги мразят.
23
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"И без тест е ясно: Корумпирани са и толкова!!! Те, ченгетата, ако не са "страничните" доходи са живи умрели, горките ***!!!" -от това излиза, че само честните полицаи са ***, а които вземат-не са:-) Всемаш ли си редовно хапчетата и слагаш ли вазелинец:-)
22
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И без тест е ясно: Корумпирани са и толкова!!! Те, ченгетата, ако не са "страничните" доходи са живи умрели, горките ***!!!
21
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е на *** Dрездея:-)