Борисов иска да измете Доган

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта. Само това има значение за моето стоене в политиката", обяви кметът
18 авг 2008 08:23,
231
Борисов иска да измете Доган
Снимка: БГНЕС

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта", заявява в интервю за вестник "Труд" кметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос на дали иска да извади ДПС от властта, Борисов отговаря: Категорично! Това е каузата на ГЕРБ! Само това има значение за моето стоене в политиката – да извадя Доган от властта. Да отиде в опозиция, да видим тогава как ще се храни с обръчите си", казва Борисов.

Софийският градоначалник смята ДПС за противник, защото е "етническа партия".

"Преди две седмици бях на събора в Делиормана и видях как депутатите от ДПС си говорят там с хората само на турски. Друга реч не чух. България я няма в Делиормана! Няма я разберете!", споделя Борисов и добавя, че "ако Станишев не го знае това и службите не му докладват, съжалявам за него", казва кметът.

Бойко Борисов е убеден, че в Делиормана е "заложен тежък конфликт в бъдеще".

Попитан дали ще прави чистки на етнически принцип, Борисов контрира: Сега те в момента какво правят? Чистка срещу нас. Идете в Кърджали да видите колко българи има в управата. Турците са 80-90% и мачкат българите в смесените райони. Защо БСП търпи това? Защото е в коалиция с Доган. Ами това е вредно за България", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прави ми впечатление, че тука изведнъж се напълни с турци които оправдават космическтите кражби на Доган с някакви глупости, че видите ли Доган ни е спасил от етнически проблеми.Какво говорите бе! Те турците допреди 5-6 години ги беше срам да говорят на турски! Чак Доган като взе власта им дойде самочувствието и започнаха на тъпчат и нахалстват! Да ни викат *** по улиците! Кога е било това през 90-те? Никога! Така, че Доган е човека който създаде противопостяването между етносите в България, не ми го изкарвайте спасител.. ненормалници
30
0
 
0
 
! Отговори
sezin преди 15 години
na vremeto bqha dupe i gasti a sega se pravi na poletik Boycho
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Факт е че обикновените турци са скромни и работливи, но има насадено у тях още от живково време, когато държавата ги биеше и изселваше, едно недоверие към държавата, възръстните турци 60 - 80 годишните, които преживяха възродителния процес продължават тайно да мразят държавата и да гледат на турция като един вид спасителка. Понякога волно или неволно, те предават това отношение и на наследниците си, затова особено от селата и дълбоката провинция можете да срещнете и турски фанатизъм, но въпрос на време и поколения е това постепенно да изчезне.
28
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
Аз на такива генерализации не се връзвам. Верно е, че в момента сме в период на национален нихилизъм но аз лично си обичам България и никакви генерализации на някой си там, че турците обичали България повече от българите не могат да ме убедят в това. Кой бре? Ахмед Доган ли обича България повече от българите? За това ли я съсипа и окраде? Знам, че не можеш да отговориш така, че не се опитвай...
27
0
 
0
 
! Отговори
igra4a преди 15 години
bravo bate Boiko,triabva da se spre kran4eto na fesovete :)
26
0
 
0
 
! Отговори
Ибиш Мустафа преди 15 години
Брех че неблагодарни хора. Какво лошо видяхте от г-н Доган бе джанъм ? Човекът се труди от 25 години за благото на България и международно признат авторитет. Благодарение на г-н Доган в България не се проля кръв, а не мислете че между нашите хора нямаше луди глави, които желаеха да стигнат до крайности, говореха за антономия и пр. Г-н Доган парира мераците на тези хора с железен юмрук с кадифена ръкавица. Бойко Борисов е едно плямпало, десет класи под нивото на г-н Доган. Ще видите, че на парламентарните избори догодина г-н Доган пак ще тържестува, с 50 мандата поне. Още четири години ще управляваме в коалиция с БСП, Симеон ще го игнорираме, той може и да не влезе в парламента, а и взе в последно време да се опитва да се мери с г-н Доган, забрави кой го доведе в България, кой го направи премиер и пр. Кой да бъде следващият премиер ще се реши еднолично от г-н Доган, той е достатъчно мъдър, неговият избор ще защите в максимална степен интереса на България, ще гарантира правата и свободите на всички български граждани, ще се продължи линията на материално замогване на хората. Г-н Доган е гордост за България, и е черна неблагодарност да не се отчитат огромните му заслуги.
25
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
bulgarino, ne zabravjay svoyata istorija..."bulgarite klaha svoja narod kakto tur4in ne go klal"...tova go kazva edin velik bulgarin...turtsite obi4at Bulgaria pove4e ot bulgarite...
24
0
 
0
 
! Отговори
Стела Цекова преди 15 години
Кой както и да се изказва за г-н Бойко Борисов , всеки вътрешно пред себе си признава силата на характера на този човек!Винаги съм го продкрепяла и съм му се възхищавала.И сега в това му начинание още повече.Нямам нищо против турците като хора , но не може да сме били близо 500 години под турско робство и сега в 21 век в парламента ни и въобще в цялата политика ключовите позиции да бъдат заемани от труци с турски имена , говорещи и в парламента на турски език.Е няма как да не подкрепям генерал!!!Доган и цялата му свита тярбва да са вън от управлението на Булгария , защото го дължиме на нашите освободители , Левски , Ботев , Раковски , който са се борили за свобода и за един по добър свят.Така , че Бойко смело напред , младите и умни хора на България са с теб!!!Успех!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** изчерпаха ресурса си, остават им ефтините компромати! Няма нищо по-гадно от мутрата на лютфито и серго, да не говорим за детронираните руменовци.Нека възрастните хора в името на своите прокудени по гурбети деца не гласуват за червените!ГОСПОДИ, покажи пътя на българите!
22
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
Господин турчин вие ми казвате, че ако не са били турските земеделци българите щели да умрат от глад щото младите отишли на запад? Ами освен да ви се кланим на вас за дето сте ни спасили.. ха-ха-ха
21
0
 
0
 
! Отговори
kiki-riki преди 15 години
Бат Бойко като неможе друго, плюе турците, о.к. ама айде де, да покаже нещичко само си прави пи-ар като плюе турци, *** и прочее.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако иска успех на изборите Бойко Борисов ,да измете комунистите от партята си по места . Той говори едно - те вършат друго
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичките нещастия на българите идват от ***. Те ни въвлякоха в коалиция с турците, за да са на власт. ПРЕДАТЕЛИ! Те докараха царя, за да го използват и чрез неговия вот да се задържат по-дълго на власт. ЧЕРВЕНА МАФИЯ!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ!
18
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
kakva vrazka ima mejdu tova 4e govorjat turski i 4e Bulgaria ja njama v Deliormana...tezi hora mnogokratno sa dokazvali 4e obi4at Bulgaria...ne se ma4ete da pravite ot tjah izmennitsi i predateli..kogato bulgarite bjagat na zapad, tezi hora setrudiha na nivata za da ima hleb v Bulgaria..
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
по-долно и глупаво изказване не бях чувал, но все пак тва е бобчо борисов! наследника на Батето!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
В Хасково по улиците нарочно повишават глас докато говорят на турски като преминава българин за да дразнят, в Кърджали без да знаеш турски не можеш! Ако искате ислямски сепаратизъм както в Косово, Китай, Индонезия и Пакистан... просто не гласувайте!
15
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 15 години
Tocno taka . tova Bulgaria li e ili Turcija?????? Bate boiko ste ni opravi glasuvam za nego ....
14
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
до днес се чудих за кой да гласувам но след това изказване ми е пределно ясно! долу турците! не искам да преживеем конфликт от типа Косово а турците точно това се опитват да направят! да отделят част от България и да си създадат ислямска държава която евентуално ще се присъедини към Турция. наричайте ме луд ама аз поне живея в близки райони и си имам идея горе-долу накъде е задухал вятъра така да се каже...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не харесвам и не вярвам на Бойко, защото е мутра и непрекъснато се навира с присъствието си. НО НЕ МОГА ДА ОТРЕКА ПИСАНОТО ПО-ГОРЕ! Напълно вярно, напълно истина!
12
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Bravo GENERALI...samo taka... "na umrialo kuche noj se vadi.." Ostavi gi tia Petrov, Nachko i t.n... Boj toq Turski fes..che imam da mu vrushtam... ;))) Vnimavaj samo, za sluchki i putni incidenti... kato v Spain... che lejdito na Ostrova, zapochva da useshta za kakvo ide rech... da ne go podpre pak, che si e... ama nema kak, nali vodiat voja ot vekove.... ama znae li chovek... ;)))