Борисов иска да измете Доган

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта. Само това има значение за моето стоене в политиката", обяви кметът
18 авг 2008 08:23,
231
Борисов иска да измете Доган
Снимка: БГНЕС

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта", заявява в интервю за вестник "Труд" кметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос на дали иска да извади ДПС от властта, Борисов отговаря: Категорично! Това е каузата на ГЕРБ! Само това има значение за моето стоене в политиката – да извадя Доган от властта. Да отиде в опозиция, да видим тогава как ще се храни с обръчите си", казва Борисов.

Софийският градоначалник смята ДПС за противник, защото е "етническа партия".

"Преди две седмици бях на събора в Делиормана и видях как депутатите от ДПС си говорят там с хората само на турски. Друга реч не чух. България я няма в Делиормана! Няма я разберете!", споделя Борисов и добавя, че "ако Станишев не го знае това и службите не му докладват, съжалявам за него", казва кметът.

Бойко Борисов е убеден, че в Делиормана е "заложен тежък конфликт в бъдеще".

Попитан дали ще прави чистки на етнически принцип, Борисов контрира: Сега те в момента какво правят? Чистка срещу нас. Идете в Кърджали да видите колко българи има в управата. Турците са 80-90% и мачкат българите в смесените райони. Защо БСП търпи това? Защото е в коалиция с Доган. Ами това е вредно за България", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Turcite sa NEtolerantni,NEsa dobri,NEsa po-rabotlivi ot nas,NE sa po-chist i t.n. Chudia se na masovite zabludi,koito se povtariat do bezkrai v mediite...Koito si e niamal rabota s turci,toi ne znae kakvi gadni,podli jivotni sa
50
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
Германците мразят турците в Берлин щото са агресивни, крадат, бият, заяждат се и имат войнствен манталитет. Те не се чувстват гости или част от тази страна, Германия а те се виждат като завоеватели там, опитват се да наложат само турското. Отказват да учат немски, отказват да се интегрират.. абе ужасна *** са питайте всеки германец който живее в Берлин за кво става реч, ислямската чума ги е налегнала...
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Политическите партии са за да представят различните социални слоеве от обществото и техните интереси. Не може да се правят партии на етническа и верска основа. Защото се опорочава основен принцип на демокрацията. Правата и свободите на всички български граждани са защитени с Конституцията и Законите. Закона не предвижда едно за българин, а друго за турчин, нали? Та дори наличието на партия от рода на ДПС е пародия с демокрацията.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
verno li "Ghost dog" ? a ti niakoga hodil li si tam ?
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да и на всичкото отгоре тези цял живот са живели в България и накрая като ги питат казват че са турци..а в Турция не ги искат даже.Едно време бай тошо ги оправи хубаво..сега дано бойко се оправи с тях че ми писна
46
0
 
0
 
! Отговори
An преди 15 години
Нещо повече те са искали, 70-те години и това трябва дасе знае но Ние не сме им го дали и пак няма да го дадем ако я няма "Тройната"
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Господин Борисов бе главен секретар на МВР нима тогава той нямаше информация какво става в Делиормана ? Ако е нямал информация за какво е получавал заплата ? През 1996год. с кого бе Доган ? Тогава бе върл съюзник с г-н Костов ! Така че просто на човек му писва от популизъм .
44
0
 
0
 
! Отговори
Ghost dog преди 15 години
Става страшно в Кърджали и Хасково. Не след дълго ще поемат по пътя на Южна Осетия
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ima germanski turzi, no te ne pliat taka germania, no naschete , balgarski turzi pliut balgaria po sweta, boiko d agi rasbie tai mrasba sgan
42
0
 
0
 
! Отговори
deskina преди 15 години
абе хора бойко си е прав във делиормана е ужас кога щте престане това турците трябва да разберат че са малцинство и официалният език в страната ни е БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
xodete w 4ujbina i wiste kak balgarskite turzi , samo gluposti sa balgarite goworiat, ako to se widiat s balgari druga pessen peit, balgarskite tursi sa mrasna sgan, praiwat 4e ti siskad da tipomognat , a w smisal samo nepriatnosti ti nosita,s takiwi ,rabota da si niamsch
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цялата тази ситуация е един много сериозен бъдещ конфликт..някой ден ще стане като в сърбия и македония,просто те ще поискат нещо повече и от там гледайте верижната реакция и лицето на скритата гражданска война.
39
0
 
0
 
! Отговори
Dragan преди 15 години
Абе хора,защо не се огледате и защо не се опомните,ако Доган(като име) беше Иван или Драган дали реакциите ви щяха да бядат същите,ви питам? А може би останалите политици с имена "Иван" и "Драган" крадат по-малко,а може би Сакса окраде и продължава да краде България по-малко от Догана???Ей,хора,опомнете се,не виждате ли,че всичко това е една провокация и е било така в цялата история на България...
38
0
 
0
 
! Отговори
Ремзи Коркмаз преди 15 години
Няма ли най- после да спрат клеветите срещу г-н Доган за прословутите обръчи от фирми. Тази метафора бе употребена от г-н Доган, като той предполагаше, че има достатъчно умни хора, които да разберат какво има предвид. Вместо това клеветниците не спират да хулят г-н Доган, сякаш той върши нещо срамно. Няма нищо лошо в това политическата класа да съдейства на бизнеса, че нали България има нужда от икономически възход, а хората от работни места. Световните корпорации имат мозъчни центрове, които им посочват кой е реалният политик у нас, те сами се обръщат към г-н Доган. После злите езици твърдят, че помощта, оказвана от г-н Доган на бизнеса била с користна цел, нищо подобно, създаването на благоприятна икономическа среда трябва да бъде цел на всяка партия. Това че някой бизнесмен дарил компютър, копирна машина или друга дребна вещ на някоя местна структура на ДПС е израз на благодарност, г-н Доган дори не обича твърде такива дарения, настоява те да се насочват към болници, старчески домове, за различни социални проекти и пр.Ако към ДПС има обръчи от фирми, тяхното предназначение е да работят за благото на България, мили приятели. Да дава Аллах около всички партии да има подобни националнополезни кръгове от бизнесмени.
37
0
 
0
 
! Отговори
beki преди 15 години
Браво на бат Бойко,гази тоя *** Доган
36
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
Доган може и да е по-добър политик според някои и това си е техно право да мислят така, но не забравяйте, че той е вреден за българското мнозинство в България! Нека е добър политик но той работи в интересите на неговият си етнос
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
7. - 09:07 - От: ШишоАбе тоя нещасник ще спре ли да е такъв пополист и да лови *** шарани на въдицата си. Знае че Доган е най мразеният в България, а ГЕРБ постоянно със свойте жадни за власт и пари функционери по места им пада пополярността и се чуди как да маниполира хората че за периода от както се появиха като партия са хвърлили над 500 000 000 лв. и виждат че народа ги разбира че тези пари не им е платен данъка и се дават от престъпниците в България а иначе за Доган / ***/ неговите гласове са си толкова и нема как да го изхвърли . Щото разлик между ДПС и иничарите от ГЕРБ разлика нема
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ei, marsola...ne mu vervaite...ATAKA!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
tonev преди 15 години
Ако не знаете гласовете за ДПС, са купени и манипулирани, аз лично съм виждл как стават работите, защо ние българите в НЕсмесените райони не си върнем фалшифицираните гласове, като не допуснем гласове за ДПС!!!Кво чакаме да станем кат Косово и АЛбания ли, вече българите са малцинство!!!До кога?!?
32
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Колкото и да ми е криво категорично смятам, че Доган е най-добрият политик в демократичната ни история. Отдавна вече в бг противопоставянето не е десни леви или по-скоро десните и левите не са това което са (комунистите намалиха данъците, костов иска стачки и увеличение на пенсиите). В този смисъл най-важни са лични способности на политиците. А ако някой смята Борисов за по-добър политик от Доган това си е негов проблем.