Борисов иска да измете Доган

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта. Само това има значение за моето стоене в политиката", обяви кметът
18 авг 2008 08:23,
231
Борисов иска да измете Доган
Снимка: БГНЕС

"Каузата на ГЕРБ е да извади ДПС от властта", заявява в интервю за вестник "Труд" кметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос на дали иска да извади ДПС от властта, Борисов отговаря: Категорично! Това е каузата на ГЕРБ! Само това има значение за моето стоене в политиката – да извадя Доган от властта. Да отиде в опозиция, да видим тогава как ще се храни с обръчите си", казва Борисов.

Софийският градоначалник смята ДПС за противник, защото е "етническа партия".

"Преди две седмици бях на събора в Делиормана и видях как депутатите от ДПС си говорят там с хората само на турски. Друга реч не чух. България я няма в Делиормана! Няма я разберете!", споделя Борисов и добавя, че "ако Станишев не го знае това и службите не му докладват, съжалявам за него", казва кметът.

Бойко Борисов е убеден, че в Делиормана е "заложен тежък конфликт в бъдеще".

Попитан дали ще прави чистки на етнически принцип, Борисов контрира: Сега те в момента какво правят? Чистка срещу нас. Идете в Кърджали да видите колко българи има в управата. Турците са 80-90% и мачкат българите в смесените райони. Защо БСП търпи това? Защото е в коалиция с Доган. Ами това е вредно за България", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
този Доган след изтичане мандата на тройната коалиция, даже и в опозиция не трябва да бьде , в трета глуха трябва да е. Турските новини трябва да се прмахнат, да има забрана на фереджета, да се вьведе задьлжителен бьлгарски по всички училища по турските райони. Доган си е вьобразил Че Бьлгария е негова и Че турците ще господстват скоро на бьлгарска територия.браво Бойко ти си супер, има за какво да те обичат хората.
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сутрин отивайки а работа в болницата, като вървя по-улиците се усмихвам на пешеходците. отвръщат ми със същото, особенно децата. и не знам, кой е българин и кой турчин, а и не ме интересува, човек е. същото се отнася и за пациентите ми.опитайте и вие. злобата води до стрес и ракови заболявания. с пожелание за здравословен живот на всички!
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Правителствата са подписали международни конвенции за правати на малцинствата и се задължават да ги спазват, защото има международни съдилища. На мен също не би ми било добре, ако на българите в Турция се гледа с такова око, както ние на турците тук. Векове наред сме живяли един до друг и още векове ще продължи.Това е нещо като сватосване. Като си взел и дал булка с един род, ще се отнасяш добре към снаха си, за да се държат добре с дъщеря ти. Ей такива са ни отношенията с турците. Затова се отнасям с разбиране. Както са казали, погледни ме с едно око, за да те погледна с двете.
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прогресът зависи не от народа, а от учените. Аз работя в Щатите и тук имаи много турски учени, чието количество е повече от нас. Това са хора-интелектуалци със свободно мислене и даже по външния вид не може да се определи националността им. И трябва да ви призная с тъга, за разлика от нас държат един за друг и си помагат. А това, че някъде имало изостанали, не касае нито цялата нация, нито е присъщо за даден народ. Неграмотни навсякъде, за жалост, у нас също, особенно от 20-тина години. А тук даже има над 30 милиона бездомници. Кой ли може да ги ограмоти?...
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
61, как ги посрещнали да те осведомя: държавата на всички дала жилище, безплатна храна близо 5 години и работа, защото са все хора със специалности. имахме много комшии, от тях знам. а да не говорим за децата им, всички учат в университети, даже тук, у нас. 56 е прав, пресата премълчава или угажда на някого... не се заблуждавайте...
66
0
 
0
 
! Отговори
Атанас преди 15 години
Една лъжа,като се повтори няколко *** и всички започват да я мислят за истина.Така стои въпроса и с Доган.Не знам кой слагачя журналист я пусна тая смехория в публичното пространство преди години и сега всички като папагали повтарят,че Доган е супер голям политик.Това е една от големите смехории,които се носят в пространството.нито е голям политик доган, нито е голям умник.Просто му е дадена възможност да се перчи и да ни се набива в очите ежедневно,ако има друго правителство ,друг ред,ако се спазват законите в най строгия им вид,тоя много хвален от мнозина балансьор,има да търка пейките на Софийския затвор,обаче на тоя етап е такова положението.Крадци ни управляват и най "честния" турчин,Доган.никой не трябва да забравя нито за миг,че всяко начало има край.
65
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
Какво турците били по-добри от нас.. Османската Империя просъществува до 1-вата световна война. Техните войни и проблеми не могат да се сравняват с нашите. Те не са имали комунизъм, национални катастрофи, царе от други страни, руско влияние.. имали са свободата и ресурсите да се развиват! А какво направиха през тези почти 100 години? Толкова малко, че не е достатъчно да влязат в ЕС. Ние сме минали през АДА няколко пъти като държава. И икономически и социално, и политически и психологически.. най-лошите неща ни се случиха! Вижте историята! Кризи, войни, кризи войни.. и след всичко това и след скорошните грабежи през 90-те пак бяхме достатъчно добри, че да влезем в ЕС. Верно, не сме като най-добрите членове но все пак сме по-добри от Османската империя! Те там са магарета! Назадничави. В някой части на страната живеят още в 14-ти век.. идете в Анадола да се нагледате на "прогрес"Толкова по въпроса, че турците били по-добри.... с техния ресурс, с тяхната огромна държава все още не са постигнали това което ние сме постигнали.
64
0
 
0
 
! Отговори
Тефик преди 15 години
... какво като сме малцинство, нямаме ли право да имаме бизнес, да има богати хора сред нас, да участваме във властта ? Българите сте много горделиви, мислите се за нещо повече, ама не е така, човек всеки ден трябва да се доказва, а не да си мисли за нещо повече от другите само защото се е родил българин.
63
0
 
0
 
! Отговори
edna преди 15 години
njamam ni6to protiv tur4oljata i *** ama da ne zabravjat 4e sa v BG i tuk se govori na BALGARSKI EZIK ! a tova, 4e sa mrasni gadove - abe to navsjagade ima takiva ama.. "s 4ugda pita pomen Ne se pravi"...
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ще гледаме по-спокойно на нещата. като е болно обществото ще си гледаме здравето. щото утре ний можем да останем тук малцинство. тогава вижте комедията... в историята на човечеството има сума ти народи, изчезнали от лицето на земята и още повече, със заличена самоличност. не забравяйте, че който гроб копае, сам пада в него и сторените от нас лошотии тъпкано ще ни се връщат!
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей, хора, ще ви се смее цял свят. Какво сте се заразправели за ***. Никой не може и педя да пипне от България! И ако те не спазват закона, трябва да си понесат заслуженото. Ако не им харесва Европа, да поемат пътя за Турция, а там ония знаят как да ги посрещнат.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
затова като злорадстваме над турците да не забравяме, какво може да ни сполети и да си караме по-спокойно! и забравете за русия, тоя път като буш дето не си мръдна пръстчето ще си трае...
59
0
 
0
 
! Отговори
miri преди 15 години
onezi rjzanite po gore deto pi6at 4e "dogan bil nai dobrij politik" taka sa im zadrasteni mozacite 4e njma na kade, sigorno ve4e prez u6ite im izlizate osven dogan nikoi ne priznavat, nestiga 4e tova opravlenie sprj milioni, da ne kazvam miliard supsidii bezvazmezna pomo6t, s kojto malko malko da jivnem, pone zemedelieto i ifrastruktyrata da sajivim, te pak dagan si znajt samo dogan, i kolkoto da tap4e6 roba si toi 6te ti e veren, za6toto rob sa6tnost tova e roskoto saznanie, ograni4enostta na mladejite gi pravi robi , sajaljvam mladejite koito si misljt 4e v bg ima politici koiti pravjt samo dobri ne6ta za bg i ne kradatsajaljvam naistina 4e ima robi v 21vek
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не реви, а отгеждай деца. ама с кво, с въшки ли?
57
0
 
0
 
! Отговори
Бат Гойко преди 15 години
Скудоумните фенове на пожарникаря дали си задават въпроса, какво направи Бат Бойко като главен секретар на МВР да се бори с Доган?Напротив, тогава той беше част от управлението на същия този Доган, срещу когото сега е решил уж да се бори.Пълни глупости, разчитащи на наивността и ниската интелигентност на българина.С тези си изявления през последните месеци, Бат Бойко се цели в електората на Атака.Само че, за разлика от , умните хора помнят, че до преди месеци Борисов твърдеше, че Доган е най-добрия български политик и всички трябва да се учат от него.Сигурно от него се е научил да краде Бат Бойко, щом за три години кметуване успя да "спести" над 1 милиард.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абре иванчо, щом толкоз ги мразят, оти за тях се женят, оти над 600 хиляди са приели исляма само в 2006-та? същото положиние с по-малки количества се повтаря в холандия и т.е. четейки само нашенска преса тъй хубаво се заблуждаваме, че и на мен ми харесва като щрауса. всичко е в розови очилца...
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще поискат автономия..само почакайте да видите какво ще стане.Техния манталитет е онзи от преди 1000 години-на завоевателя.Няма общо..има само тяхно
54
0
 
0
 
! Отговори
Asd преди 15 години
Какво питате, бе. Ето аз живея в Хасково питайте ме каквото искате. Питайте ме как турските бизнесмени с подкрепата на ДПС завладяват местните пазари със субсидии с които българите не могат да се борят, питайте ме как са хванали цялата общинска администрация да им играе на турска музика, питайте ме как като вървиш по улиците се чува нахална турска реч и манталитета на средния замогнал се турчин е да мачка българина.. събудете се най-после бре ***
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
си има противодействие. всеки гол отпосле се оказва автогол. каквото правиш, не себе си го правиш. предпазлив съм по темата. нещо ако се случи тоз път и русия не ще ни спаси, прнеже ни смята за предатели, избрали европа и изневерили на русия. особенно след като подепихме грузия и пратихме хуманитарна помощ. между *** и наковалнята сме. не се развайте. казали са на нов шеф и на новородено прасе не се радвай, не се знай каква *** ще стане...
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Борбата не е между нормалните хора които осигуряват бюджета на политическлата класа.